Her şeyin gibi kınalığın da çok mu çok güzelll
Ben de tabii ki bittim çiçöeğine bittimmmmmm
Bir an önce ayakkabıyı da görsek de adımızı yazsan
Lavimmm çok sağ ol canım benim
Ayakkabıyı göreyim de yazayım isimlerinizi derhal inşallah, önce o kutsal ayakkabıyı bulmamız lazım ama
ooyy oyy okurken heyecandan kıpır kıpır olduum
hadi ben de evimi yerleştiriyimmmm
pelom avize ben de salonuma 1 tane alıcam. istanbula gidince gezer bakarız artık heryere :) yatak odası için hatırlıyosanız yanlış abajur yollamıştı pera bulvari. onun başlığını (diğer abajurlarla aynı) kullanıcam tavanda da :) ona da yeni başlık alırım, öyle kullanırım başka bi yerde.
perde ben de stor falan düşünmüyorum. evimin önü açık, salon boydan fransız cam, komple kapatmakta istemiyorum. incecik tül perde ve yan fon düşündüm. bakalım gezince neler bulucaz
halı-kilim tarzı istiyorum zaten. hatta masanın altına halı sermeyi düşünmüyorum. sizceee?
bakın paintte salonu yerleştirdim
Eki Görüntüle 670508
bu arada
pelom english home ferforje ürünlerini annemde görmüş, gazetelik, kurabiye standı, peçetelik ve raftan istiyorum ben deee
bebeğim baharatlık koyulabilecek boyutlarda rafda var mıydı?
bidee dün anniş bana yemek takımımın pasta standını almııışşşşş. canımmm
pasta seti de oluşturduk böylece rose gardendan :) reçelliklerini de alırsam bide öyle bi kahvaltı seti olcaklar
çok amaçlı oldular benimkiler.
Lokumum beniiiimm
Bence yanlış gelen abajuru çok da güzel değerlendirmiş olursun nurayım, iyi fikir :)
Hem renk ayrımı olmayacağı için hoş da durur, doğal olur. Renkleri zaten nohut rengi olduğu için beyaza en yakışan renk diye düşünüyorum :)
Bende halılarımı ince istiyorum nurayım, boyle hafifcecik şeyler olsun, ağır olmasın
Mutfağımda özellikle kilim çok istiyorum ama koşturmalı bi oda olucağı için kendisi kilimin kayma riski de oldukça fazla dolayısıyle düşüp bir yerlerimi incitmem an meselesi olur oraya da hafifcecik ama koyu renkli birşeyler istiyorum. Mutfağıma nasıl desem koyu pembe, vişne çürüğüne çalan bir avize aldım aynı renkte de minder :) Belki o tonlarda halı bulursam on numara olcak
English home'a cidden güzel şeyler gelmiş, mesela ayna yoktu uzun zamandır ayna gelmiş, dresuara falan koymak için mesela. Bayağı birşey gözüme takıldı. Biz dergilik ve işte mutfak için olan o raflı şeyden aldık
Güle güle kullan Nurayım
Ahh annelerimiz ahh
Meleğimiz, kanatsız meleklerimiz bizim...
nurayimmmm
eviniz hayırlı olsunn krokinideee haaam yapar yeriz kii
ben iyiyim canım iş güç devam safak say sevgılı bekle falan
geciyo gunler. Mervecimm kolay gelsinn sanadaa kusummm
pelisiminnn beyaz esylarıda gelmisss hattaa calıstırmısss
ne tatlı heycanlaarrr hayırlı olsun pelinimmm ç16: gecmısı tam okuyamadmm gozume carpanlar bunlarr bebıklerr
Siboşumm özledim seni kuzummm
Çok sağ ol bebeğim, darısı başına inşallah sibeliiimm
Bende bana yetişiceğini düşünüyorum fındık kurdu :))
Bi arkadaşım vardı, daha doğrusu yakın bi arkadaşımın kuzeni. Sağ olsun kınamı baltaladı
Geçtiğimiz cumartesi nişanlandı. 24-26 mayısta düğünü varmış. 24'ü kına olcak, 2 arkadaşım gelemeyecek kuzenleri olduğu için
Çatır çatır yıkadık ama bulaşık makinesinde berfo
Bi güzel de yerleştirdik, anneme bugun romantic takımımın bardağıyla nescafe yaptım, pek güzel oldular, yeriimm
Darısı ve daha güzelleri sana nasip olsun, bu duyguyu herkes yaşamalı, herkes...
Allah herkese nasip etsin inşallah, aminnnn...
kızlaar hepınızıı yeeriiiimmmmmmmmmmmmm!!!!!
Lokumum valla seni yiyecağııımm ahh kızkulesii ahhh temelli yerleşşsek ya orayaa maleseef sadecee pazarları kavusabılıyoruuzz bu ara adam akıllı konusamıyoruz biilee oda cok yogun dun resmen 36 saat calıstı , gece 11de kalkıcak ben coktan uyumus olcaam bugun kotu bıgun gecırdım ve sesınee cok ıhtıyacııım vaar
sende fotiiile evinizii at bizee harika bi duyguymus ınanki bebeklerımın evlerını gormeek , demın pelot attı futurafları kotu gecen gunum guzellestıı resmeen gozlerım doldu mutluluktaaann Allah'ım nazarlardan korusun bereket huzur versın yuvalarınaa ınsallahh Hepinizinkiineee tabiiiğğsiiii
Kuşummm yaaa
Keşke yanımda olsan, arasam gelsen.. Ne biliyim sende olsan off!
En azından fotoğraflarla bile yanımda hissediyorum seni.. Mutluluğumu paylaştığını görebiliyorum ve şimdiden özledimm çok net!
Aşk bu işte Pufum, kalp kalbe karşı derler ya..Bizim de oluyor arada böyle Ama hep güzel vesilelerle karşı karşıya gelsin o kalpler
İş yerindeki huzur gerçekten çok önemli. Ömrümüz orda geçiyor yahu.Zor ve sinir bozucu insanlarla çalışmak da hiç kolay değil. Ben de benim idareyle bazı sorunlar yaşıyorum Sabredip susuyorum ama böyle de kendimi çok yıpratıyorum.
Pelinciğin mutfağı da kendi gibi şekerdir kiii... Eveet darısı hepimizin başına
Canıııımmmm
Şeker olan sensin nihanım, eminim senin mutfağın evin çok daha şeker olacaktır bitanemm... Darısı ennn ennnn ennnnnn kısa zamanda sana nasip olsun nihanımmm
...
Kızlar bugun de yorucu bi gundu, mutfak bitti gibi artık. Yani bitti hatta
Çeyiz topicime yüklicem şimdi fotoğraflarını
Bugun gelinliğimle ilgilenen figenciğim de aradı, gelinliğim bitmiiiiiiiiiiiş
Nasıl yaparız, ne zaman gideriz, olucak mı, içime sinecek mi derken bu da halloldu şükür, Allah resmen yarım ediyo ve herşeyimiz halloluyo, rabbime bin kez şükürler olsun. Gelsin gelinliğim de göreyim heyecandan ölücem ya hu
Elisiminn nikahına çok az kaldı
Kimbilir nasıl da heyecanlıdır şimdi bebiş :123: Yerim ben onu, yeni bir başlangıca minicik bi zaman
Allah utandırmasın hiç birimizi...