• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Pufumuz nirde yahu?

pufunuuuzz burdaaa kiiiiiiiii:8:

kınalıklarınızı yeeriiim, evlerinizii yeeeriiimm, beyaz eşyalarınızı çeyizlerinizi alayını yeerimmm :1: cok yogunum bebekler 10-10 bucuk gıbı takla oluyorumm sevgılıcım bana ben sevgılıcımee hasrett kaldık resmen konusamıyoruz :14: gun ıcınde zaten iptaliiimm totom sandalye yuzu gormuyoo :14:

:3::3::3::3: nerde bu millettt nerde bu ahaliiii günlerden sonra geldim kimsecikler yok amaa :25: geçmişi okuyamadımm ne cok konusmussunuzz yaa herkez iyidir inşallaahhh bebişlerimm :16::16::16:

perde, halı işini halletmiş miydiniz kuzum?
benim aklımda şu an avize sorunu var :1:
bi avize begendim(ferforje) fakat 350 ye yakın fiyatı. salonda tek avize yeri var bide... hadi aldık diyelim kendi evimize uyacak mı, bir eşini daha almamız gerekirse bulabilecek miyiz. bu kadar para verip sonra da neyse kalsın yenisini alırız demek istemiyorum. şu hazırlık sürecinde her kuruş değerli yani.
abajur başlığı alsam da onu mu taksam tavana diye düşündüm :26:
mesela fon perdenin renginden bi abajur başlığı.
o da ufak kalabilir, ama büyük boyutlu olanları da vardır heralde dimi :26:
hadi bana fikir verin bebeklerim.
mobilyamı da görmüştünüz.
Bizim hep angarya işlerimiz kaldı lokumum. :(
Avize bizim de uzun zamandır sorunsallarımızdan biri. İkea'ya gittiğimde mutfağıma ve holume avizemsi bişey almıştım. Hole apliği de takıcaz zaten.
Şuan için salon+salomanjem için 2 adet, yatak odam için 1 adet avizeye ihtiyacım var. Küçük odam boş kalıcak ona bişey almayı düşünmüyorum. Yani avizeleri de beğenmiyorum sorun orda. Tam bi beyazı görüyorum hoşmuş falan diyorum altından taşlar sarktığını falan görünce buna bu yapılır mı diyorum :1:
Kafama göre avize bulmuş değilim kısaca :/
Dün tekzen'e falan gittik kuzenimle ama cıx. Beğenemedim yine :31: Annemin koridorda kullandığı sarkıtlar falan çok hoşuma gidiyo aslında onlar ve çok doğal nazlımcan hatırlar belki :1: Onları mı çalsam diyorum :27:
Ama gezilcek yerler var daha bakalım...

Halı işim de hallolmadı. Daha bakmadım :/ Angora'yı beğeniyorum ben, geçen sene aqualilly angora'dan almıştı, aqualilly'nin evi de çok güzel ki :16: Angora'ya falan bakıcam.

Perde de çözülemeyen problemler arasında ama kira olduğu ve stor taktırmayacağımız için açıkçası çok para harcamayacağım perdeye. Geçici birşeyler alacağım, kendi evim için çok başka planlarım var :16:

Hep kılçık kılçık işler kaldı. Off :(

Daha davetiye bile bakmadık. Düğüne çok az kaldı, ben telaş yapmaya başladım. O davetiyeler gelicek bir kamyon insanın ismi yazılcak dağıtılcak aaaaayyy ateş bastı beniiiiii:25::25::25:

Hemen halletmemiz lazım heeemenn!
telomer teşekkür ederim hoşbuldum:7:
berfin benim adımda ayşegül:) hayırlı olsun bu arada sözün ben de damat adayıda yok şuanda:1:
Aman da aman kimler gelmiş topicimizeeeee :16:

Hoşgeldin Ayşegüüüüüüüüüüül :16:
Beybileeeeeeeerrrr
Fıstık hatunlar nasılsınız, Ben bir denk gelemiyorum size ya özlüyorum ama.
Dün paşam üye olucam oraya bakayım napıyosun filan dedi:9::9::9::9:
Kıskandı beni sanırım :9::9::9:

Berfinciim öğretmenim ben kuzum okul bitti atandım, branşım edebiyat :42: Sen ne bölüm mezunusun?

Nejlacım daha iyiyim bugün, sinir harbim azaldı biraz. Umursamıycam kimseyi ben işim yapıyorum vicdanım rahat ya ötesini duymuycam inşallah.Tabi başarabilirsem:9::9: Her şeyi kafaya takan bir tipim malaesef.

Ezgiiiii ne güzel senin kırmızı cicilerin yahu:nazar: Güle güle kullan fıstık:34:

Nuraaayy ne güzel olacak kına gecen ayy...Ben bayılırım böyle her şeyin uyumlu olmasına. İnşallah çok da güzel geçer.

Opram, sevdiceğin işi için dua et olur mu, bu yaz atansın kavuşalım nolur canım ya. Ben de sana dua ediciğim:9::9:

Pelotum şarkı çok güzeel, kaçtır dinliyorum:9: Güzel seslendirmiş. Beyaz eşyaların mı gelmiş hoş mu gelmiş:9::9::9: Huzurla kullan tatlım.

Çağlaa iyi yapmışsın erkenden doktora gitmekle.

Pufumuz nirde yahu?

Nihanım :16:
Bende sanırım bikaç yüz kere dinledim. Müptelası oldum :17:
Sağ ol bitanem, seninkilerin geldiğini de görelim inşallah.

...

Kızlar! yorgunum...

beyaz eşyalarımız gelince evde bi bayram havası esti görmelisiniz :9: O bomboş mutfak nasıl da doluverdi... Çok sevdim, en güzel seçimleri yapmış kayınannimle kayınbabim. Allah razı olsun :16:
Servisten gelen arkadaşlar kullanımını falan gösterdiler. Bende merakla dinledim, dinlerken hiçbir şey anlamadığımı sandım ama meğer altbeynim almış tüm bilgileri :9:

Elemanlar gidince annikler telaş yaptı, bohçalarımız falan da gitmişti önceki akşam çeyizlerle. Annemden aldığım ve onun tabiriyle 80 yıllık danteller yıkanıp ütülenmeyi bekliyordu. Bizimkiler telaş yaptı :52: Hadi yıkayalım falan diye.

Ben hayatım boyunca kendi evimizde bile makine kurmuş biri değilim, ki zaten yeteneksizim! Annem düğmesine bas kapa dese ben hangi düğme diye sorarım o kadar cahilim siz düşünün:9: Bi güzel attık dantellerimizi makineye deterjanlarını falan koyduk, ben öyle güzel öğrenmişim ki, makineyi kurdum, bakın burdan kısa devir yapıyoruz falan diye bi de bilgilendirme yaptım:9: çalıştırma düğmesine basıp, makinenin su aldığını görünce ayrı bi mest oldum :17::9:

yetmedi!

kolileri açıp bi güzel bernardolarımı dizdim bulaşık makinesine, sonra bardak takımlarımı, çkb takımlarımı bi güzel onu da kurdum :17: hepsi miiiiisleeer gibi yıkandı. Yarın yine gidicez evimize :16:

Ütü işlerimizi halledicez. Mutfağa bakıcaz 2 eksiğim çıktı şimdiye kadar :9: Leğen ve çamaşır sepeti :27: Dantellerim yıkanınca makineden nasıl çıkarıcağımızı şaşırdık demekki lazımmış dedik. :9: Leğeni de annemler tencerelerimi yıkarken keşfetti :9:

Daha tabi bir sürü şey çıkar, ev sonuçta.. Eksiği hiç bitmez ki.:17:

Bu arada istanbul donusu tekirdağda english home cıkarması yaptık. Uzun zamandır ferforje şeyler üretmiyordu yine çok güzel şeyler yapmış caaağnım english home :) Mutfağımıza duvara asmak için ferforje stand almıştık onu astık altında da 4-5 tane askısı var, öyle güzel ki. Üstünde rafı var birşeyler koymak için falan. Yarın fotoğrafını çeker koyarım buraya. Bir de dergilik arıyordum ferforje bulamıyordum onu da aldık english home'dan. :52:
Haberiniz olsun bebeklerim, kısaca çok cici patlamalar var yine :17:

Benden bu kadar. Çok yoruldum :9:

Hepinizi aşklı aşklı öperim :54::16:

Son düzenleme:
Günaydın kuzular ben geldimmm:16:

İşlerim yoğun eve gidince de sersem gibi oluyorum, uyuyup kalıyorum köşelerde, bi de ilaç kullanıyorum antidepresan etkisi olduğundan o da etkiliyor biraz. Sizleri ihmal ettim,hemen geçmişi okuyup geliyorummmm

Bebeklerim teşekkürler, darısı başınıza inşallah :16:

Nihanım evimizi yerleştiremicez henüz, sadece yavaş yavaş mutfak falan hallolur. Ben istanbul'dayken kayınannim temizlik yaptırdı, şükür temizlik işi halloldu. Mobilyalar gelince de bi temizlik yapılır herşey ve heryer miss olur, oohh:16:

Kınalığımmm:16: Nette nar çiçeği renginin resmi var bende kendi resmimi paylaşayım dedim :17:
Eki Görüntüle 667747

Gelin çiçeğim tam istediğim gibi oldu :16: Benim çok içime sindi ve acaip doğal duruyo, şimdiye dek kime gösterdiysem gerçek gibi tepkisini verdi :17: Bütün herşeyini tek tek kendim seçtim :16: Tül kullandırmadım, kurdele ile bağlattım :16:
Eki Görüntüle 667757

Bu da gelin tacım :16:
Eki Görüntüle 667758

Her şeyin gibi kınalığın da çok mu çok güzelll:16: Ben de tabii ki bittim çiçöeğine bittimmmmmm

Bir an önce ayakkabıyı da görsek de adımızı yazsan:27:
lavin : benm nişan çok karışık olcak sanırım:52::52: kaynanam nişan kıyafetini memlekettemi alıp götürsek demiş:35::35::35: ama hani tamamen iyi niyetinden:) x manda olmaz bizimki süslü biraz begenmez demiş:9::9::9:
sollama beni tamammı:27::27::27:

Neyse tatlıya bağlamışsınız hemen, büyükler ince düşünüyorlar bazen ama keşke düşünmeseler:1:Annemle bu sebeple çok çakışırız,almaz bana kılık kıyafet artık. Sevgilim de öyle.

Kız ben nasıl sollayayım seni bizim nişan inşallah mayıs-haziranda olacak, jat olan sizsiniz:9:

bugum sende kırmızı seviyormuşsun bak dün bu cicileride aldım
havluluk (adıda birbirine kavuşan sevgili.buna tav olupta aldım zaten:) ),gelin damat bardakları, bambu ekmek ve sebze bıçağı, lavabo fırçası :33:
berfoo topiğim yok canım

Çok tatlıymış aldığın cciklerinnnn, hayırlı olsun mutlu mutlu evinize yerleştiği günleri de görürüz inşallah:31:

nihanım teşekkür ederimm :16:

nazlımmm :16:, pazar günü kocaman kocaman hasret giderinn aşkınlaaa (pazarları buluşuyodunuz sanırım, yanlış hatırlamıyosam) sizin kız kulesi aşkınızı yerimmm yeeerrr :nazar: kız kulesini de hayran bıraktınız kendinizee (farzetkide okuyunca aklıma geldi yine o güzel fotograflarınız)

sibelimm hoşgeldinn, ne var ne yok :)

Bizim hep angarya işlerimiz kaldı lokumum. :(
Avize bizim de uzun zamandır sorunsallarımızdan biri. İkea'ya gittiğimde mutfağıma ve holume avizemsi bişey almıştım. Hole apliği de takıcaz zaten.
Şuan için salon+salomanjem için 2 adet, yatak odam için 1 adet avizeye ihtiyacım var. Küçük odam boş kalıcak ona bişey almayı düşünmüyorum. Yani avizeleri de beğenmiyorum sorun orda. Tam bi beyazı görüyorum hoşmuş falan diyorum altından taşlar sarktığını falan görünce buna bu yapılır mı diyorum :1:
Kafama göre avize bulmuş değilim kısaca :/
Dün tekzen'e falan gittik kuzenimle ama cıx. Beğenemedim yine :31: Annemin koridorda kullandığı sarkıtlar falan çok hoşuma gidiyo aslında onlar ve çok doğal nazlımcan hatırlar belki :1: Onları mı çalsam diyorum :27:
Ama gezilcek yerler var daha bakalım...

Halı işim de hallolmadı. Daha bakmadım :/ Angora'yı beğeniyorum ben, geçen sene aqualilly angora'dan almıştı, aqualilly'nin evi de çok güzel ki :16: Angora'ya falan bakıcam.

Perde de çözülemeyen problemler arasında ama kira olduğu ve stor taktırmayacağımız için açıkçası çok para harcamayacağım perdeye. Geçici birşeyler alacağım, kendi evim için çok başka planlarım var :16:

Hep kılçık kılçık işler kaldı. Off :(

Daha davetiye bile bakmadık. Düğüne çok az kaldı, ben telaş yapmaya başladım. O davetiyeler gelicek bir kamyon insanın ismi yazılcak dağıtılcak aaaaayyy ateş bastı beniiiiii:25::25::25:

Hemen halletmemiz lazım heeemenn!

Aman da aman kimler gelmiş topicimizeeeee :16:

Hoşgeldin Ayşegüüüüüüüüüüül :16:

Nihanım :16:
Bende sanırım bikaç yüz kere dinledim. Müptelası oldum :17:
Sağ ol bitanem, seninkilerin geldiğini de görelim inşallah.

...

Kızlar! yorgunum...

beyaz eşyalarımız gelince evde bi bayram havası esti görmelisiniz :9: O bomboş mutfak nasıl da doluverdi... Çok sevdim, en güzel seçimleri yapmış kayınannimle kayınbabim. Allah razı olsun :16:
Servisten gelen arkadaşlar kullanımını falan gösterdiler. Bende merakla dinledim, dinlerken hiçbir şey anlamadığımı sandım ama meğer altbeynim almış tüm bilgileri :9:

Elemanlar gidince annikler telaş yaptı, bohçalarımız falan da gitmişti önceki akşam çeyizlerle. Annemden aldığım ve onun tabiriyle 80 yıllık danteller yıkanıp ütülenmeyi bekliyordu. Bizimkiler telaş yaptı :52: Hadi yıkayalım falan diye.

Ben hayatım boyunca kendi evimizde bile makine kurmuş biri değilim, ki zaten yeteneksizim! Annem düğmesine bas kapa dese ben hangi düğme diye sorarım o kadar cahilim siz düşünün:9: Bi güzel attık dantellerimizi makineye deterjanlarını falan koyduk, ben öyle güzel öğrenmişim ki, makineyi kurdum, bakın burdan kısa devir yapıyoruz falan diye bi de bilgilendirme yaptım:9: çalıştırma düğmesine basıp, makinenin su aldığını görünce ayrı bi mest oldum :17::9:

yetmedi!

kolileri açıp bi güzel bernardolarımı dizdim bulaşık makinesine, sonra bardak takımlarımı, çkb takımlarımı bi güzel onu da kurdum :17: hepsi miiiiisleeer gibi yıkandı. Yarın yine gidicez evimize :16:

Ütü işlerimizi halledicez. Mutfağa bakıcaz 2 eksiğim çıktı şimdiye kadar :9: Leğen ve çamaşır sepeti :27: Dantellerim yıkanınca makineden nasıl çıkarıcağımızı şaşırdık demekki lazımmış dedik. :9: Leğeni de annemler tencerelerimi yıkarken keşfetti :9:

Daha tabi bir sürü şey çıkar, ev sonuçta.. Eksiği hiç bitmez ki.:17:

Bu arada istanbul donusu tekirdağda english home cıkarması yaptık. Uzun zamandır ferforje şeyler üretmiyordu yine çok güzel şeyler yapmış caaağnım english home :) Mutfağımıza duvara asmak için ferforje stand almıştık onu astık altında da 4-5 tane askısı var, öyle güzel ki. Üstünde rafı var birşeyler koymak için falan. Yarın fotoğrafını çeker koyarım buraya. Bir de dergilik arıyordum ferforje bulamıyordum onu da aldık english home'dan. :52:
Haberiniz olsun bebeklerim, kısaca çok cici patlamalar var yine :17:

Benden bu kadar. Çok yoruldum :9:

Hepinizi aşklı aşklı öperim :54::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ooyy oyy okurken heyecandan kıpır kıpır olduum :52: hadi ben de evimi yerleştiriyimmmm :32:
pelom avize ben de salonuma 1 tane alıcam. istanbula gidince gezer bakarız artık heryere :) yatak odası için hatırlıyosanız yanlış abajur yollamıştı pera bulvari. onun başlığını (diğer abajurlarla aynı) kullanıcam tavanda da :) ona da yeni başlık alırım, öyle kullanırım başka bi yerde.
perde ben de stor falan düşünmüyorum. evimin önü açık, salon boydan fransız cam, komple kapatmakta istemiyorum. incecik tül perde ve yan fon düşündüm. bakalım gezince neler bulucaz
halı-kilim tarzı istiyorum zaten. hatta masanın altına halı sermeyi düşünmüyorum. sizceee?
bakın paintte salonu yerleştirdim :1:
$Adsız.jpg

bu arada
pelom english home ferforje ürünlerini annemde görmüş, gazetelik, kurabiye standı, peçetelik ve raftan istiyorum ben deee
bebeğim baharatlık koyulabilecek boyutlarda rafda var mıydı?
bidee dün anniş bana yemek takımımın pasta standını almııışşşşş. canımmm :16: pasta seti de oluşturduk böylece rose gardendan :) reçelliklerini de alırsam bide öyle bi kahvaltı seti olcaklar :9:
çok amaçlı oldular benimkiler.

Son düzenleme:
Evinin krokisini yirim ben senin yaa.:61::nazar: Merhaba bebeklerim.:16::16:

Kafam kazan gibi,deneme çözdüm,bir size bakayım dedim. Soru çözmeye devam yine sonra.:68::36:

Bu ara pek sessiziz.:1::1:

Kafam kazan gibi,deneme çözdüm,bir size bakayım dedim. Soru çözmeye devam yine sonra.:68::36:

:1:
gelinciklerimiz yoğun heralde buguşummm
kolay gelsin sana da:54:

Bugün ben fırsat buldum ama kimsecikler yok,cidden çok sessiz.

nurayimmmm :16: eviniz hayırlı olsunn krokinideee haaam yapar yeriz kii :1: ben iyiyim canım iş güç devam safak say sevgılı bekle falan :1: geciyo gunler. Mervecimm kolay gelsinn sanadaa kusummm :16: pelisiminnn beyaz esylarıda gelmisss hattaa calıstırmısss :1: ne tatlı heycanlaarrr hayırlı olsun pelinimmm ç16: gecmısı tam okuyamadmm gozume carpanlar bunlarr bebıklerr :1:

Neyse tatlıya bağlamışsınız hemen, büyükler ince düşünüyorlar bazen ama keşke düşünmeseler:1:Annemle bu sebeple çok çakışırız,almaz bana kılık kıyafet artık. Sevgilim de öyle.

Kız ben nasıl sollayayım seni bizim nişan inşallah mayıs-haziranda olacak, jat olan sizsiniz:9:
1:

:1::1: peline yetişcem:1::1:
kaynanam neredeyse yüzüğüde ordan alıp gelcekmiş:9::9:

nuray: evinde cuphakeler yemek isterim:46::46::46::46: bizim şuanki evde öyle:)
petek yerinde şömine var:)

masanın altına halı olayı benide düşündürüyor:)
bizim şuan evdekinde yok .misafirler gelince sorun oluyor
ben kendi evime halı alırım diye düşünüyodum bilemiyore yani:)

sşbel: şafak kaç kuzum :) sanırım 50 :P öyle tahmin etmekteyim uygunmudur:)

pelot: güle güle kullan yeni cicileri:)

çok sessiziz yhu yakışmıyo bize:52::52::52:

nihan canım ben bilgisayar programcısıyım. özel bi şirkete web master olarak çalışıyorum.
kpss girdim atanırım ümidiyle beklemedeyim:54:

pelot: ben kıyamam yahu bernadolarımı yıkamaya:D kullanmaya hele hiç:)
büyük bir eksiğin varmış.:1::1: utanmadan bide evlencemi diyosun:9::9: ben leğeni olmayana gelin demem:52::52::52::52::52:
ne tatlı şeyler ama yahu hani sevdiğin insanları bu heycanları paylaşmak. kendi evini dizmek çok güzel olsa gerek
aşkla huzurla oturun inş:16::16::16: rabbim olmayanlara daha çoğunu verir inş:17::17::17:

Son düzenleme:
şafakk karanlıkk berfooo :1: ay nerde bu kızlar neden kimse yok bugÜÜnn :)

nuray: evinde cuphakeler yemek isterim:46::46::46::46: bizim şuanki evde öyle:)
petek yerinde şömine var:)

masanın altına halı olayı benide düşündürüyor:)
bizim şuan evdekinde yok .misafirler gelince sorun oluyor
ben kendi evime halı alırım diye düşünüyodum bilemiyore yani:)

canım krokimdeki sebpanın altına yani koltukların ortasına bi halı sericem. bide masanın altına mı sermeliyim yani :44:
anneme kalsa kesin sermeliyim. bizim masanın altında var da :)
misafire terlik veririz :1:

canım krokimdeki sebpanın altına yani koltukların ortasına bi halı sericem. bide masanın altına mı sermeliyim yani :44:
anneme kalsa kesin sermeliyim. bizim masanın altında var da :)
misafire terlik veririz :1:

tabi terlikte verilir. ama mesela bizim evdeki 6 kişi bazen 8 kişi oturuyor. 8 terlik demek bu:D
8terliği hadi aldın sonra onları koymak için yerde sıkıntı:) 8 erkek terliği aldın ya 8 kadın olursa:D

tabi terlikte verilir. ama mesela bizim evdeki 6 kişi bazen 8 kişi oturuyor. 8 terlik demek bu:D
8terliği hadi aldın sonra onları koymak için yerde sıkıntı:) 8 erkek terliği aldın ya 8 kadın olursa:D

:1: kalana patik veririm .. kaynanam bi valiz dolusu patik örmüş :9:
bize gelirken terliğinizi getirin tamam mı :9:

berfooo nasıl yaa sizn evde neden hali yok :1: cok merak ettimmm :52: iyimm ki benn pskologdan geldım oglen randevum vardı dertlestık ole bı rahatladım :)) ıyı geldi yani :1:

Back