- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #3.661
Pufumuz nirde yahu?
pufunuuuzz burdaaa kiiiiiiiii
![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
kınalıklarınızı yeeriiim, evlerinizii yeeeriiimm, beyaz eşyalarınızı çeyizlerinizi alayını yeerimmm
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pufumuz nirde yahu?
Bizim hep angarya işlerimiz kaldı lokumum.perde, halı işini halletmiş miydiniz kuzum?
benim aklımda şu an avize sorunu var![]()
bi avize begendim(ferforje) fakat 350 ye yakın fiyatı. salonda tek avize yeri var bide... hadi aldık diyelim kendi evimize uyacak mı, bir eşini daha almamız gerekirse bulabilecek miyiz. bu kadar para verip sonra da neyse kalsın yenisini alırız demek istemiyorum. şu hazırlık sürecinde her kuruş değerli yani.
abajur başlığı alsam da onu mu taksam tavana diye düşündüm :26:
mesela fon perdenin renginden bi abajur başlığı.
o da ufak kalabilir, ama büyük boyutlu olanları da vardır heralde dimi :26:
hadi bana fikir verin bebeklerim.
mobilyamı da görmüştünüz.
Aman da aman kimler gelmiş topicimizeeeeetelomer teşekkür ederim hoşbuldum
berfin benim adımda ayşegül:) hayırlı olsun bu arada sözün ben de damat adayıda yok şuanda![]()
Beybileeeeeeeerrrr
Fıstık hatunlar nasılsınız, Ben bir denk gelemiyorum size ya özlüyorum ama.
Dün paşam üye olucam oraya bakayım napıyosun filan dedi
Kıskandı beni sanırım
Berfinciim öğretmenim ben kuzum okul bitti atandım, branşım edebiyatSen ne bölüm mezunusun?
Nejlacım daha iyiyim bugün, sinir harbim azaldı biraz. Umursamıycam kimseyi ben işim yapıyorum vicdanım rahat ya ötesini duymuycam inşallah.Tabi başarabilirsemHer şeyi kafaya takan bir tipim malaesef.
Ezgiiiii ne güzel senin kırmızı cicilerin yahuGüle güle kullan fıstık
Nuraaayy ne güzel olacak kına gecen ayy...Ben bayılırım böyle her şeyin uyumlu olmasına. İnşallah çok da güzel geçer.
Opram, sevdiceğin işi için dua et olur mu, bu yaz atansın kavuşalım nolur canım ya. Ben de sana dua ediciğim
Pelotum şarkı çok güzeel, kaçtır dinliyorumGüzel seslendirmiş. Beyaz eşyaların mı gelmiş hoş mu gelmiş
Huzurla kullan tatlım.
Çağlaa iyi yapmışsın erkenden doktora gitmekle.
Pufumuz nirde yahu?
Bebeklerim teşekkürler, darısı başınıza inşallah
Nihanım evimizi yerleştiremicez henüz, sadece yavaş yavaş mutfak falan hallolur. Ben istanbul'dayken kayınannim temizlik yaptırdı, şükür temizlik işi halloldu. Mobilyalar gelince de bi temizlik yapılır herşey ve heryer miss olur, oohh
KınalığımmmNette nar çiçeği renginin resmi var bende kendi resmimi paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 667747
Gelin çiçeğim tam istediğim gibi olduBenim çok içime sindi ve acaip doğal duruyo, şimdiye dek kime gösterdiysem gerçek gibi tepkisini verdi
Bütün herşeyini tek tek kendim seçtim
Tül kullandırmadım, kurdele ile bağlattım
Eki Görüntüle 667757
Bu da gelin tacım
Eki Görüntüle 667758
lavin : benm nişan çok karışık olcak sanırımkaynanam nişan kıyafetini memlekettemi alıp götürsek demiş
ama hani tamamen iyi niyetinden:) x manda olmaz bizimki süslü biraz begenmez demiş
![]()
sollama beni tamammı![]()
bugum sende kırmızı seviyormuşsun bak dün bu cicileride aldım
havluluk (adıda birbirine kavuşan sevgili.buna tav olupta aldım zaten:) ),gelin damat bardakları, bambu ekmek ve sebze bıçağı, lavabo fırçası
berfoo topiğim yok canım
Bizim hep angarya işlerimiz kaldı lokumum.
Avize bizim de uzun zamandır sorunsallarımızdan biri. İkea'ya gittiğimde mutfağıma ve holume avizemsi bişey almıştım. Hole apliği de takıcaz zaten.
Şuan için salon+salomanjem için 2 adet, yatak odam için 1 adet avizeye ihtiyacım var. Küçük odam boş kalıcak ona bişey almayı düşünmüyorum. Yani avizeleri de beğenmiyorum sorun orda. Tam bi beyazı görüyorum hoşmuş falan diyorum altından taşlar sarktığını falan görünce buna bu yapılır mı diyorum![]()
Kafama göre avize bulmuş değilim kısaca :/
Dün tekzen'e falan gittik kuzenimle ama cıx. Beğenemedim yineAnnemin koridorda kullandığı sarkıtlar falan çok hoşuma gidiyo aslında onlar ve çok doğal nazlımcan hatırlar belki
Onları mı çalsam diyorum
Ama gezilcek yerler var daha bakalım...
Halı işim de hallolmadı. Daha bakmadım :/ Angora'yı beğeniyorum ben, geçen sene aqualilly angora'dan almıştı, aqualilly'nin evi de çok güzel kiAngora'ya falan bakıcam.
Perde de çözülemeyen problemler arasında ama kira olduğu ve stor taktırmayacağımız için açıkçası çok para harcamayacağım perdeye. Geçici birşeyler alacağım, kendi evim için çok başka planlarım var
Hep kılçık kılçık işler kaldı. Off
Daha davetiye bile bakmadık. Düğüne çok az kaldı, ben telaş yapmaya başladım. O davetiyeler gelicek bir kamyon insanın ismi yazılcak dağıtılcak aaaaayyy ateş bastı beniiiiii
Hemen halletmemiz lazım heeemenn!
Aman da aman kimler gelmiş topicimizeeeee
Hoşgeldin Ayşegüüüüüüüüüüül
Nihanım
Bende sanırım bikaç yüz kere dinledim. Müptelası oldum
Sağ ol bitanem, seninkilerin geldiğini de görelim inşallah.
...
Kızlar! yorgunum...
beyaz eşyalarımız gelince evde bi bayram havası esti görmelisinizO bomboş mutfak nasıl da doluverdi... Çok sevdim, en güzel seçimleri yapmış kayınannimle kayınbabim. Allah razı olsun
Servisten gelen arkadaşlar kullanımını falan gösterdiler. Bende merakla dinledim, dinlerken hiçbir şey anlamadığımı sandım ama meğer altbeynim almış tüm bilgileri
Elemanlar gidince annikler telaş yaptı, bohçalarımız falan da gitmişti önceki akşam çeyizlerle. Annemden aldığım ve onun tabiriyle 80 yıllık danteller yıkanıp ütülenmeyi bekliyordu. Bizimkiler telaş yaptıHadi yıkayalım falan diye.
Ben hayatım boyunca kendi evimizde bile makine kurmuş biri değilim, ki zaten yeteneksizim! Annem düğmesine bas kapa dese ben hangi düğme diye sorarım o kadar cahilim siz düşününBi güzel attık dantellerimizi makineye deterjanlarını falan koyduk, ben öyle güzel öğrenmişim ki, makineyi kurdum, bakın burdan kısa devir yapıyoruz falan diye bi de bilgilendirme yaptım
çalıştırma düğmesine basıp, makinenin su aldığını görünce ayrı bi mest oldum
yetmedi!
kolileri açıp bi güzel bernardolarımı dizdim bulaşık makinesine, sonra bardak takımlarımı, çkb takımlarımı bi güzel onu da kurdumhepsi miiiiisleeer gibi yıkandı. Yarın yine gidicez evimize
Ütü işlerimizi halledicez. Mutfağa bakıcaz 2 eksiğim çıktı şimdiye kadarLeğen ve çamaşır sepeti
Dantellerim yıkanınca makineden nasıl çıkarıcağımızı şaşırdık demekki lazımmış dedik.
Leğeni de annemler tencerelerimi yıkarken keşfetti
Daha tabi bir sürü şey çıkar, ev sonuçta.. Eksiği hiç bitmez ki.
Bu arada istanbul donusu tekirdağda english home cıkarması yaptık. Uzun zamandır ferforje şeyler üretmiyordu yine çok güzel şeyler yapmış caaağnım english home :) Mutfağımıza duvara asmak için ferforje stand almıştık onu astık altında da 4-5 tane askısı var, öyle güzel ki. Üstünde rafı var birşeyler koymak için falan. Yarın fotoğrafını çeker koyarım buraya. Bir de dergilik arıyordum ferforje bulamıyordum onu da aldık english home'dan.
Haberiniz olsun bebeklerim, kısaca çok cici patlamalar var yine
Benden bu kadar. Çok yoruldum
Hepinizi aşklı aşklı öperim![]()
Evinin krokisini yirim ben senin yaa.Merhaba bebeklerim.
![]()
Kafam kazan gibi,deneme çözdüm,bir size bakayım dedim. Soru çözmeye devam yine sonra.
Bu ara pek sessiziz.![]()
Evinin krokisini yirim ben senin yaa.Merhaba bebeklerim.
![]()
Kafam kazan gibi,deneme çözdüm,bir size bakayım dedim. Soru çözmeye devam yine sonra.
Bu ara pek sessiziz.![]()
Bugün ben fırsat buldum ama kimsecikler yok,cidden çok sessiz.
Neyse tatlıya bağlamışsınız hemen, büyükler ince düşünüyorlar bazen ama keşke düşünmeselerAnnemle bu sebeple çok çakışırız,almaz bana kılık kıyafet artık. Sevgilim de öyle.
Kız ben nasıl sollayayım seni bizim nişan inşallah mayıs-haziranda olacak, jat olan sizsiniz
1:
şafakk karanlıkk berfoooay nerde bu kızlar neden kimse yok bugÜÜnn :)
nuray: evinde cuphakeler yemek isterimbizim şuanki evde öyle:)
petek yerinde şömine var:)
masanın altına halı olayı benide düşündürüyor:)
bizim şuan evdekinde yok .misafirler gelince sorun oluyor
ben kendi evime halı alırım diye düşünüyodum bilemiyore yani:)
canım krokimdeki sebpanın altına yani koltukların ortasına bi halı sericem. bide masanın altına mı sermeliyim yani :44:
anneme kalsa kesin sermeliyim. bizim masanın altında var da :)
misafire terlik veririz![]()
tabi terlikte verilir. ama mesela bizim evdeki 6 kişi bazen 8 kişi oturuyor. 8 terlik demek bu
8terliği hadi aldın sonra onları koymak için yerde sıkıntı:) 8 erkek terliği aldın ya 8 kadın olursa![]()