- Emoji Skoru
- 13.422
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.681
kalana patik veririm .. kaynanam bi valiz dolusu patik örmüş
bize gelirken terliğinizi getirin tamam mı
berfooo nasıl yaa sizn evde neden hali yokcok merak ettimmm iyimm ki benn pskologdan geldım oglen randevum vardı dertlestık ole bı rahatladım :)) ıyı geldi yani
son demlerini yaşıyosun deditöbee töbee suraya evlendim yazmadan gidersem gözüm açık giderim heralde baban haklıı berfo daglınn napsın adamcagız bas edememis demekki bu arada x manlada yakısmıssınız hee
bende son demlerimi yaşamak istiyorumsen naptın hediye işini canım:)
canım babamda ozaman 6 çocuk yapmayı verseymiş
x manla yakıştıkmı bilmiyorumkalplerimiz bir olsun
esofman takımıyla senin dedıgını yaptımm bayıldıııı böcüğümmmmmasallah babana ya 6 taneee kalpler bir olsun tabi kuuzummm bi ömür olsunn insallahh
Ben sevgilimi özledim.
ben de özledim sevgilimi
birdahaki ay bugün yanındayım inşallah sevdiceğimin. şu 1 ay hemen geçsin lütfen. söyleyin geçsin gitsinn yaa
bende sevgilimi özledimmmmmkelltos kafasını yidiğimmmm
Kızlaaarrr ben geldiim
Pestilim çıkmış vaziyette, yoruldum bugün ya
Ayrıca ben de özledim sevgilimi yaa
mervem inşallah hemen atanırsınızda hiç ayrılmamacasına kavuşursunuz sevdiğinle.
nihanım hoşgeldin
kızlar krokimi yanlış çizmişim, bizim petek orda değilmişşimdi videosunu izledim evcağızımın tekrar. ve düzelttim.
salon böyle dikdörtgen yerleşimini kafamda böyle ayarladım. en uygun böyle oluyo
Eki Görüntüle 671034
nazlımmm, pazar günü kocaman kocaman hasret giderinn aşkınlaaa (pazarları buluşuyodunuz sanırım, yanlış hatırlamıyosam) sizin kız kulesi aşkınızı yerimmm yeeerrr kız kulesini de hayran bıraktınız kendinizee (farzetkide okuyunca aklıma geldi yine o güzel fotograflarınız)
Bugum şöyle bi sıpa merkezinde olaydık ya
Ne iyi gelirdi... Aslında aşkın yanında olup öylece oturmak da vardı
Pufitom işleriniz yoğunmuş Allah kolaylık versin canım. 36 saat çalışmak ne demek yaa..
Ben yığılıp kalırdım. Kolaylık versin Rabbim ve de kavuşun siz de.
Pelinim evini dizdi mi epey ayyy
Biz de görelim biz de
Pufummm dövcem o patronları heee.Hadi biz ayrı şehirlerdeyiz. Aynı şehirde görüşememek daha çok koyuyor.
sormaa nihanımm fenalardayıızz
Şaka gibi ama bugun bi ara göğsü sıkışıp uyanmış böle olaylar olunca aramızdaki bağa inancım dahada artıyobugun cok kotuydum gercekten calıstıgımız fırmadakı kadınla cıddı kavga ettıkk patronıcem olmasaydı onu mahcup etmıcemı bılseydım neler derdım o kadına dedıgı lafları agzına tıkardımmm ama dönüp dolasıp patronıceme gelıcektı o laflar! saygı cercevesınde soktum laflarımıı dahada çirkinleşti kadın tam bı mahalle kadınıı! sinirden kendımı wcye kıtleyıp ağladım o sıralarda sevgılıcımın uyandıgı sıralar oy aşkını yediğimmmm
pelotuum mutfagı bayaa dızmıs fotilemiiş whatsaaptan gönderdi ya pamuk seker gibi sevimli ötesiii bişiii olmussdarısı hepımızı basınaaaa kuzuumm
Her şeyin gibi kınalığın da çok mu çok güzelllBen de tabii ki bittim çiçöeğine bittimmmmmm
Bir an önce ayakkabıyı da görsek de adımızı yazsan
ooyy oyy okurken heyecandan kıpır kıpır olduumhadi ben de evimi yerleştiriyimmmm
pelom avize ben de salonuma 1 tane alıcam. istanbula gidince gezer bakarız artık heryere :) yatak odası için hatırlıyosanız yanlış abajur yollamıştı pera bulvari. onun başlığını (diğer abajurlarla aynı) kullanıcam tavanda da :) ona da yeni başlık alırım, öyle kullanırım başka bi yerde.
perde ben de stor falan düşünmüyorum. evimin önü açık, salon boydan fransız cam, komple kapatmakta istemiyorum. incecik tül perde ve yan fon düşündüm. bakalım gezince neler bulucaz
halı-kilim tarzı istiyorum zaten. hatta masanın altına halı sermeyi düşünmüyorum. sizceee?
bakın paintte salonu yerleştirdim
Eki Görüntüle 670508
bu arada
pelom english home ferforje ürünlerini annemde görmüş, gazetelik, kurabiye standı, peçetelik ve raftan istiyorum ben deee
bebeğim baharatlık koyulabilecek boyutlarda rafda var mıydı?
bidee dün anniş bana yemek takımımın pasta standını almııışşşşş. canımmmpasta seti de oluşturduk böylece rose gardendan :) reçelliklerini de alırsam bide öyle bi kahvaltı seti olcaklar
çok amaçlı oldular benimkiler.
Siboşumm özledim seni kuzummmnurayimmmmeviniz hayırlı olsunn krokinideee haaam yapar yeriz kii ben iyiyim canım iş güç devam safak say sevgılı bekle falan geciyo gunler. Mervecimm kolay gelsinn sanadaa kusummm pelisiminnn beyaz esylarıda gelmisss hattaa calıstırmısss ne tatlı heycanlaarrr hayırlı olsun pelinimmm ç16: gecmısı tam okuyamadmm gozume carpanlar bunlarr bebıklerr
Bende bana yetişiceğini düşünüyorum fındık kurdu :))peline yetişcem
kaynanam neredeyse yüzüğüde ordan alıp gelcekmiş
pelot: güle güle kullan yeni cicileri:)
Çatır çatır yıkadık ama bulaşık makinesinde berfopelot: ben kıyamam yahu bernadolarımı yıkamayakullanmaya hele hiç:)
büyük bir eksiğin varmış.utanmadan bide evlencemi diyosun ben leğeni olmayana gelin demem
ne tatlı şeyler ama yahu hani sevdiğin insanları bu heycanları paylaşmak. kendi evini dizmek çok güzel olsa gerek
aşkla huzurla oturun inşrabbim olmayanlara daha çoğunu verir inş
Kuşummm yaaakızlaar hepınızıı yeeriiiimmmmmmmmmmmmm!!!!!
Lokumum valla seni yiyecağııımmahh kızkulesii ahhh temelli yerleşşsek ya orayaa maleseef sadecee pazarları kavusabılıyoruuzz bu ara adam akıllı konusamıyoruz biilee oda cok yogun dun resmen 36 saat calıstı , gece 11de kalkıcak ben coktan uyumus olcaam bugun kotu bıgun gecırdım ve sesınee cok ıhtıyacııım vaar
sende fotiiile evinizii at bizee harika bi duyguymus ınanki bebeklerımın evlerını gormeek , demın pelot attı futurafları kotu gecen gunum guzellestıı resmeen gozlerım doldu mutluluktaaann Allah'ım nazarlardan korusun bereket huzur versın yuvalarınaa ınsallahhHepinizinkiineee tabiiiğğsiiii
CanıııımmmmAşk bu işte Pufum, kalp kalbe karşı derler ya..Bizim de oluyor arada böyleAma hep güzel vesilelerle karşı karşıya gelsin o kalpler
İş yerindeki huzur gerçekten çok önemli. Ömrümüz orda geçiyor yahu.Zor ve sinir bozucu insanlarla çalışmak da hiç kolay değil. Ben de benim idareyle bazı sorunlar yaşıyorumSabredip susuyorum ama böyle de kendimi çok yıpratıyorum.
Pelinciğin mutfağı da kendi gibi şekerdir kiii... Eveet darısı hepimizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?