Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

kalana patik veririm .. kaynanam bi valiz dolusu patik örmüş
bize gelirken terliğinizi getirin tamam mı

benm kaynanam ve görümcemde yememiş içmemiş panik, lif ve türbent yapmış dedim iyiki türbent yaptınız yoksa açılmak zorunda kalcaktım görümcemle eskiden beri muhabetimiz oldugu için hani çekinmiyorum ondan:)

berfooo nasıl yaa sizn evde neden hali yok cok merak ettimmm iyimm ki benn pskologdan geldım oglen randevum vardı dertlestık ole bı rahatladım :)) ıyı geldi yani

sibel yaşayacakmıymışsın

bizim ev baya büyük babam diyorki eve halı al al bitmedi. bugun annemde yine halı baktık ama masanın altına deil bi yer boş kalmışta annemin için rahat etmiyormuş hafta sonuda misafirler için terlik, eşortman ve havlu alcaz geldiler mi 2 hafta dururlar

son demlerini yaşıyosun dedi töbee töbee suraya evlendim yazmadan gidersem gözüm açık giderim heralde baban haklıı berfo daglınn napsın adamcagız bas edememis demekki bu arada x manlada yakısmıssınız hee

bende son demlerimi yaşamak istiyorum sen naptın hediye işini canım:)
canım babamda ozaman 6 çocuk yapmayı verseymiş
x manla yakıştıkmı bilmiyorum kalplerimiz bir olsun

bende son demlerimi yaşamak istiyorum sen naptın hediye işini canım:)
canım babamda ozaman 6 çocuk yapmayı verseymiş
x manla yakıştıkmı bilmiyorum kalplerimiz bir olsun

esofman takımıyla senin dedıgını yaptımm bayıldıııı böcüğümmmm masallah babana ya 6 taneee kalpler bir olsun tabi kuuzummm bi ömür olsunn insallahh

bende sevgilimi özledimmmmm kelltos kafasını yidiğimmmm

Kızlaaarrr ben geldiim
Pestilim çıkmış vaziyette, yoruldum bugün ya
Ayrıca ben de özledim sevgilimi yaa

mervem inşallah hemen atanırsınızda hiç ayrılmamacasına kavuşursunuz sevdiğinle.
nihanım hoşgeldin

kızlar krokimi yanlış çizmişim, bizim petek orda değilmiş şimdi videosunu izledim evcağızımın tekrar. ve düzelttim.
salon böyle dikdörtgen yerleşimini kafamda böyle ayarladım. en uygun böyle oluyo

Hoş buldum Nuray'cım
Odanın hali böyle güzel gibi duruyor tabi bir de eşyalar yerleşince denersiniz.

Kızlaaarrr ben geldiim
Pestilim çıkmış vaziyette, yoruldum bugün ya
Ayrıca ben de özledim sevgilimi yaa

Dökülüyorum ben de yaaa.

İnşallah canım benim inşallah. Eşyaları yerleştirince çok güzel olacak,bi hayal ettim de.

kızlaar hepınızıı yeeriiiimmmmmmmmmmmmm!!!!!

Lokumum valla seni yiyecağııımm ahh kızkulesii ahhh temelli yerleşşsek ya orayaa maleseef sadecee pazarları kavusabılıyoruuzz bu ara adam akıllı konusamıyoruz biilee oda cok yogun dun resmen 36 saat calıstı , gece 11de kalkıcak ben coktan uyumus olcaam bugun kotu bıgun gecırdım ve sesınee cok ıhtıyacııım vaar

sende fotiiile evinizii at bizee harika bi duyguymus ınanki bebeklerımın evlerını gormeek , demın pelot attı futurafları kotu gecen gunum guzellestıı resmeen gozlerım doldu mutluluktaaann Allah'ım nazarlardan korusun bereket huzur versın yuvalarınaa ınsallahh Hepinizinkiineee tabiiiğğsiiii

Bugum şöyle bi sıpa merkezinde olaydık ya
Ne iyi gelirdi... Aslında aşkın yanında olup öylece oturmak da vardı

Pufitom işleriniz yoğunmuş Allah kolaylık versin canım. 36 saat çalışmak ne demek yaa..
Ben yığılıp kalırdım. Kolaylık versin Rabbim ve de kavuşun siz de.
Pelinim evini dizdi mi epey ayyy
Biz de görelim biz de

Pufummm dövcem o patronları heee. Hadi biz ayrı şehirlerdeyiz. Aynı şehirde görüşememek daha çok koyuyor.

sormaa nihanımm fenalardayıızz

Şaka gibi ama bugun bi ara göğsü sıkışıp uyanmış böle olaylar olunca aramızdaki bağa inancım dahada artıyo bugun cok kotuydum gercekten calıstıgımız fırmadakı kadınla cıddı kavga ettıkk patronıcem olmasaydı onu mahcup etmıcemı bılseydım neler derdım o kadına dedıgı lafları agzına tıkardımmm ama dönüp dolasıp patronıceme gelıcektı o laflar! saygı cercevesınde soktum laflarımıı dahada çirkinleşti kadın tam bı mahalle kadınıı! sinirden kendımı wcye kıtleyıp ağladım o sıralarda sevgılıcımın uyandıgı sıralar oy aşkını yediğimmmm

pelotuum mutfagı bayaa dızmıs fotilemiiş whatsaaptan gönderdi ya pamuk seker gibi sevimli ötesiii bişiii olmuss darısı hepımızı basınaaaa kuzuumm

Pufummm dövcem o patronları heee. Hadi biz ayrı şehirlerdeyiz. Aynı şehirde görüşememek daha çok koyuyor.

ahh bugu buguuummm cok streslıyıım vallahı sozde bu hafta gunduzde calısıo aksamları ben 7de cıkar oldum her aksam mesaı yaptırıorumm calısalara bende kaloorum onlarla, sevgılıcıgınde yanındakı elemanın avusturyada mahkemesı varmıs oraya gıtmek zorunda kaldı suan paskalyadan dolayıda cok fena bı yogunluk var otellerde salı aksamı girdi dun sabah az bısı uyuduu bu sabaha kadar kaldı sımdı gee gıdıyoo işee

Aşk bu işte Pufum, kalp kalbe karşı derler ya..Bizim de oluyor arada böyle Ama hep güzel vesilelerle karşı karşıya gelsin o kalpler
İş yerindeki huzur gerçekten çok önemli. Ömrümüz orda geçiyor yahu.Zor ve sinir bozucu insanlarla çalışmak da hiç kolay değil. Ben de benim idareyle bazı sorunlar yaşıyorum Sabredip susuyorum ama böyle de kendimi çok yıpratıyorum.

Pelinciğin mutfağı da kendi gibi şekerdir kiii... Eveet darısı hepimizin başına

Her şeyin gibi kınalığın da çok mu çok güzelll Ben de tabii ki bittim çiçöeğine bittimmmmmm

Bir an önce ayakkabıyı da görsek de adımızı yazsan

Lavimmm çok sağ ol canım benim

Ayakkabıyı göreyim de yazayım isimlerinizi derhal inşallah, önce o kutsal ayakkabıyı bulmamız lazım ama

Lokumum beniiiimm
Bence yanlış gelen abajuru çok da güzel değerlendirmiş olursun nurayım, iyi fikir :)
Hem renk ayrımı olmayacağı için hoş da durur, doğal olur. Renkleri zaten nohut rengi olduğu için beyaza en yakışan renk diye düşünüyorum :)
Bende halılarımı ince istiyorum nurayım, boyle hafifcecik şeyler olsun, ağır olmasın Mutfağımda özellikle kilim çok istiyorum ama koşturmalı bi oda olucağı için kendisi kilimin kayma riski de oldukça fazla dolayısıyle düşüp bir yerlerimi incitmem an meselesi olur oraya da hafifcecik ama koyu renkli birşeyler istiyorum. Mutfağıma nasıl desem koyu pembe, vişne çürüğüne çalan bir avize aldım aynı renkte de minder :) Belki o tonlarda halı bulursam on numara olcak

English home'a cidden güzel şeyler gelmiş, mesela ayna yoktu uzun zamandır ayna gelmiş, dresuara falan koymak için mesela. Bayağı birşey gözüme takıldı. Biz dergilik ve işte mutfak için olan o raflı şeyden aldık

Güle güle kullan Nurayım Ahh annelerimiz ahh Meleğimiz, kanatsız meleklerimiz bizim...
Siboşumm özledim seni kuzummm
Çok sağ ol bebeğim, darısı başına inşallah sibeliiimm
peline yetişcem
kaynanam neredeyse yüzüğüde ordan alıp gelcekmiş
pelot: güle güle kullan yeni cicileri:)
Bende bana yetişiceğini düşünüyorum fındık kurdu :))

Bi arkadaşım vardı, daha doğrusu yakın bi arkadaşımın kuzeni. Sağ olsun kınamı baltaladı
Geçtiğimiz cumartesi nişanlandı. 24-26 mayısta düğünü varmış. 24'ü kına olcak, 2 arkadaşım gelemeyecek kuzenleri olduğu için

Çatır çatır yıkadık ama bulaşık makinesinde berfo
Bi güzel de yerleştirdik, anneme bugun romantic takımımın bardağıyla nescafe yaptım, pek güzel oldular, yeriimm

Darısı ve daha güzelleri sana nasip olsun, bu duyguyu herkes yaşamalı, herkes...

Allah herkese nasip etsin inşallah, aminnnn...
Kuşummm yaaa
Keşke yanımda olsan, arasam gelsen.. Ne biliyim sende olsan off!
En azından fotoğraflarla bile yanımda hissediyorum seni.. Mutluluğumu paylaştığını görebiliyorum ve şimdiden özledimm çok net!

Canıııımmmm

Şeker olan sensin nihanım, eminim senin mutfağın evin çok daha şeker olacaktır bitanemm... Darısı ennn ennnn ennnnnn kısa zamanda sana nasip olsun nihanımmm

...

Kızlar bugun de yorucu bi gundu, mutfak bitti gibi artık. Yani bitti hatta
Çeyiz topicime yüklicem şimdi fotoğraflarını

Bugun gelinliğimle ilgilenen figenciğim de aradı, gelinliğim bitmiiiiiiiiiiiş

Nasıl yaparız, ne zaman gideriz, olucak mı, içime sinecek mi derken bu da halloldu şükür, Allah resmen yarım ediyo ve herşeyimiz halloluyo, rabbime bin kez şükürler olsun. Gelsin gelinliğim de göreyim heyecandan ölücem ya hu

Elisiminn nikahına çok az kaldı Kimbilir nasıl da heyecanlıdır şimdi bebiş :123: Yerim ben onu, yeni bir başlangıca minicik bi zaman
Allah utandırmasın hiç birimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…