- Emoji Skoru
- 13.422
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #3.641
elis bizede dua et 1 nisanda ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
atanmak istiyorum![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
mutlu olmak istiyorum![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
atanmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mervemmm osmanlı aşığı biri de benim. ve benim kına elbisem de hatice sultan stayla
benimkisi mor amaamor ve altınsarısı işlemeli. azıcık kabarık bunun gibi, tarlatan giyiliyo altına.
damadıma da yelek aldık işlemeli
pelommmm bizim konseptimizde mor-krem
önceden mailde de anlatmıştım, teflerimiz bile mor ve krem. zillerimiz altın sarısı :) yüz örtüm mor. kızların taçları krem. el mumları krem. benim kınadan sonra ele takılan güllerim mor
eminönünden ne varsa toplamıştımkonfeti bile almıştım
ayşegül hoşgeldinn
berfikomm düğün 16 haziran.
eşyalarımızı aldık biz taa ocak ayındayapılıyo ama nisan sonunda teslim alıcaz inşallah. gelinlik damatlık işlerini de hallettik
![]()
Aaa ben bilmiyodum nurayım :) Bir örnek olucaz deseneYerim ben biziiii
Çağlam sevindim jinekolağa gitmene, en azından kafanda soru işareti kalmadıBu da halledilmiş oldu...
Spordan geldim, 3 haftadır gidemiyordum idmanımı kaybettiğim için çok yoruldum.Birazdan da evimize gidicez annem ve kayınannimle beyaz eşyalarım gelicek
Evimiz dolucaaak birazda olsa
![]()
perde, halı işini halletmiş miydiniz kuzum?
benim aklımda şu an avize sorunu var![]()
bi avize begendim(ferforje) fakat 350 ye yakın fiyatı. salonda tek avize yeri var bide... hadi aldık diyelim kendi evimize uyacak mı, bir eşini daha almamız gerekirse bulabilecek miyiz. bu kadar para verip sonra da neyse kalsın yenisini alırız demek istemiyorum. şu hazırlık sürecinde her kuruş değerli yani.
abajur başlığı alsam da onu mu taksam tavana diye düşündüm :26:
mesela fon perdenin renginden bi abajur başlığı.
o da ufak kalabilir, ama büyük boyutlu olanları da vardır heralde dimi :26:
hadi bana fikir verin bebeklerim.
mobilyamı da görmüştünüz.
telomer teşekkür ederim hoşbuldum
berfin benim adımda ayşegül:) hayırlı olsun bu arada sözün ben de damat adayıda yok şuanda![]()
Nurayım ben mobilyalarını görmedim kusum ama eğer kirada olacaksanız ben çok para vermemeniz taraftarıyım.Dediğin gibi daha sonra kendi evine geçtiğinde için yana yana bırakmak zorunda kalabilirsin.Hem ucuz hemde çok şık avize çeşitleride var![]()
Yerim ki hepinizi kuslarımmmmBasıyorum nikahı alıyorum kocayıııı
![]()
Çağloommmm bende gidicem bakalım.Umarım benim görüşmemde seninki gibi olumlu geçer kuzucum![]()
hayırlara vesile olsun canımelisom nurayım teşekkür ederim
çağlotum hoşgeldinn
bende bu öğle tatilinde kariyer içim büyük ve önemli birazcıkta pahalı bir adım attım. hayırlı olur inşallah Allah'ım utandırmasın:26:
inş bizim üzerimizdende kalkaroh bir yük daha kalktı üstünden çağloşkoommm
herşeyin normal olmasına da sevindim kuzum![]()
elisom sende hap mı dusunuyorsun kusum???
nejlacım valla aktardan aldıgım otlarla d.k hapı etkileşime girmez umarım kendime bakıcam diye almadıgım ot cop kalmadıydı en son
kız berfo ben niye yapım ayolgelir gelmez ne zaman gitcen demedin mi sennn ben de bu ask burda biter dedim
ben kadir deli kadir uleynnn
Nejlam azcık kaldı bebişim.Hepiniz için dualar edicem bitanemBerfoooo bu lafım sanada şekerim
Çağloommm evet bende hap kullanıcam kuzucum bakalım.Kan testi falan yapmadılar mı???:44:
Tatlım inşallah bişi olmaz ya ben varya 2 ay önceden kullanmaya başlanacağını duyunca şaşırdım iyii iyiii sizden herşeyiii öğreniyorum![]()
normali iki ay degil tatlım bir ay... Benim iki ay onceden kullanma sebebim dugune denk gelmemesi tarihi one cekmek icin..geciktirici falan kullanmamı asla tavsiye etmedi cunku doktor... onları kullanacagına bir ay onceden basla dogum kontrolune o tarz hapları onermiorum kesinlikle dedi
yani dugun ve balayı tehlikede degilse bir ay once baslamak yeterli![]()