- Emoji Skoru
- 868
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.021
merhaba kuzularımm :80:
peloot gelinliğini almışşş demekk :81: çok sevindim, mutlulukla giysin inşallah prensesim
kıymetcim ben de el emeğinden yanayım fakat tarif ettiğin şekilde tüm malzemeler hazır :26: hazır almaktan bi farkı yok gibi.. bence kekini kendin yap, öyle hazır kremalarda alma, kremasını da sen yap. frambuazlı çikolatalı olsunnn (sanki bana yapıyosun, öyle heyecanalndım ki)
çağlamikommm miss prensesimm çok özledim seniii, gel bi sarılcam
biz berfoyla gorustuk mailden sanırım suan ofisten cıktı ... anlatır gelince kuslarımmm
ben yogunum azcıkın bu ara pelom da hastaa eliso da cok yogunmus nejla henuz net basına gecmedi sanırım ezgi ne zamandr ortada yok :44:
Atesler icinde yaniyorum ve sanirim bugun daha kotuyum
Saglik, sihhat ne onemli gerisi bos!
kuzum ben ağır pasta kremaları sevmiyorum. bu sebeple muhallebi gibi benim yaptıklarımda. yine de istersen vereyim tarif ama sever misin bilmiyorum.Nurayım dediğinde çok haklısın ama aşk kakaolu çikolatalı bişey sevmiyor hatta frambuaz sevdiğini de kendi söyledi zaten ağzından aldım lafı
pasta kreması olayını nette araştırdım muhallebi gibi yapmışlar ben öyle istemiyorum.. kek konusunda da yapabilirim ama daha önce hiç yapmadım yapamazsam sıkışık durumda kalırım diye böyle düşündüm. aslında ben bu düşündüğümü bi kere evde yapıp denemek istiyordum da fırsatım olamadı.. eğer ki krema konusunda veya kek konusunda da yaptığın denediğin beğendiğin tarifin varsa hemen alabilrim
bebeğim nazara geldin senAtesler icinde yaniyorum ve sanirim bugun daha kotuyum
elifkoooooSelamlar millet!
Biliyo musunuuuuzzzz biz 5 Mayıs'ta evleniyooooruuuuuuuuuuuzzzzzzz:123:
Biricik hıphızlı Temel Reis'im mucizeler yarattı bizeeeee
Selamlar millet!
eliffff neler duyuyorummmmmmm neler oluyorrrrrr
kuzum ben ağır pasta kremaları sevmiyorum. bu sebeple muhallebi gibi benim yaptıklarımda. yine de istersen vereyim tarif ama sever misin bilmiyorum.
bebeğim nazara geldin sentekrar mı gitsen acaba hastaneye? en azından ateşin düşer bi serum takarlar.
elifkooooomaşallah yaaa süper bi haber buu
Ne güzel bir haber buuu
:124::124::124::124:
Selamlar millet!
kuzum ben ağır pasta kremaları sevmiyorum. bu sebeple muhallebi gibi benim yaptıklarımda. yine de istersen vereyim tarif ama sever misin bilmiyorum.
elifcimm çok sevindim canım yaaaayy Allah hep böyle güzel devam etmeyi nasip etsin. nasıl oldu gelişmeler bakıyım?
Selamlar millet!
Selamlar millet!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?