- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #2.981
Pelin,öncelikle geçmiş olsun.. gelinliği de bulmuşsunuz hayırlı olsun ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy sıcakçarpmış kuşumuu. hemen iyileşsinn
hayalindeki gelinlikle karşılaşmana çok sevindiiiimmmm pelolipopum![]()
Pelintoşşşş sıcak-soğuk geçişlerinden hasta olmuşsun senn,çok geçmiş olsunnn
Geilnliğini de merakla bekliyorum, kaç prova olacak merak ettiğim bir diğer nokta da o.
Malum ben uzaklardan gelip gelinlik alacağım da prova işi düşündürüyor beni.
Berfincim üzüldüm x-manın babasıyla kardeşine. Malum benim kayınnanne de beyin kanaması geçirmiş, kısmı felç ama maşallah tedavi ile iyi oldu biraz biraz. Onun da beyninde pıhtı var hala. Allah şifa versin.
Sag ol nihanımÇağloşum nikah saati değişmez derler ya, doğru galiba...İnşallah o da bulur hayat arkadaşını da çok mutlu olur, dua edin olur muuu?
Pelotum çok geçmiş olsun, en güzel ilacını da almışsın, şifa olsun
Nne güzel hayallerindeki gelinliği bulmak, ben çok kararsızımdır hiç seçemem, beğenemem sanırım. Alyans bile seçemem ya, çok kararsızım malesefCuma da bitiyormuş işin, gözün aydın
Berfincim Allah şifa versin diyorum öncelikle, kızlarla konuşmuşsun zaten onlar da söylemişler anneni anlıyorum, iş ciddiye binince kızım gidecek diye içten içe paniklemiş, üzülmüş. Bi de çekinmişler laf söz edilmesinden sanırım, ondan gitsin demiştir :26: Evde yapılan nişan daha hoş geliyor bana da, imkanınız varsa neden olmasın.
Bana gelirseeek bugün sanırım kulaklarımdan kırmızı dumanlar çıkmıştır
Okulda gerçekten sinirimi bozan şeyler yaşıyorum, çok çok yoğunum ve yaptığım hiçbir şey göze gelmiyor.
Okulun küçük kızı modunda görüyorlar sanırım gelen laf sokuyor giden laf sokuyor, büyükler diye bir şey diyemiyorum ama çok sıkıldım.
Öğrenciler ayrı, idare ayrı çok bunaldım![]()
Sinirden ölüyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dersaneden bir kız arkadaşa mesaj attım. Ders var mı diye. Sevgilisiyle arası uzun zamandır bozuk.İkisi de bizim bölümden.Aynı sınıftayız dersanede. Çocukla tek muhabbetimiz dersler konusunda.Kaç net yaptın,o soru öyle çözülmez,kaç soru çözdün vs...
Kıza mesaj attım ders var mı diye olaya bakın.
ben : ders var mı ?
kız : x' e sor.
ben : numarası yok bende. ( ki bende erkek olarak babam,dedem,amcalarım ve sevgilim vardır.)
kız : ha ondan yani,yoksa ona sorardın,her şeyi ona soruyorsun ya.
ben : bir şey demiyorum iyi akşamlar sana.
kız : hareketlerine dikkat et,kendini benim yerime koy.
Bu cevaptan sonra elim ayağım buz kesti. Sınıfta 3 erkek var . Ve benim hayatımda biri olduğunu herkes biliyor. Kaldı ki olmasa bile ben senin sevgilini napayım?İçi bozuk.
Kendi de kendini başkalarıyla düşünüyor ki çocuğa da bunu layık görüyor.
Gerizekalı yaaa.![]()
Sinirden ölüyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dersaneden bir kız arkadaşa mesaj attım. Ders var mı diye. Sevgilisiyle arası uzun zamandır bozuk.İkisi de bizim bölümden.Aynı sınıftayız dersanede. Çocukla tek muhabbetimiz dersler konusunda.Kaç net yaptın,o soru öyle çözülmez,kaç soru çözdün vs...
Kıza mesaj attım ders var mı diye olaya bakın.
ben : ders var mı ?
kız : x' e sor.
ben : numarası yok bende. ( ki bende erkek olarak babam,dedem,amcalarım ve sevgilim vardır.)
kız : ha ondan yani,yoksa ona sorardın,her şeyi ona soruyorsun ya.
ben : bir şey demiyorum iyi akşamlar sana.
kız : hareketlerine dikkat et,kendini benim yerime koy.
Bu cevaptan sonra elim ayağım buz kesti. Sınıfta 3 erkek var . Ve benim hayatımda biri olduğunu herkes biliyor. Kaldı ki olmasa bile ben senin sevgilini napayım?İçi bozuk.
Kendi de kendini başkalarıyla düşünüyor ki çocuğa da bunu layık görüyor.
Gerizekalı yaaa.![]()
Sag ol nihanım
Evet aldım ilacımı çok şükür
neden kararsız olasın ki şeker? eğer hayalinde ve kafanda istediğin bişey varsa o çizgide ilerliyorsun zaten. O yuzden kararsız oluncak bişey yok bebeğim
Önce
Ardından
Ve en son
Şaka mı bu?
demekki çok kıskanmış seni kestanem.
Mervecim şu anda bu msjı ağzım açık okudum şaşkınlıktan yaaaakız tüm sinirini senden çıkarmış belli ki kendisi iyi anlaşamıyooo sana çamur atıyooo
Şu Kpss insana herşeyi yaptırır canımmm ikisi de bir araya gelince kız için büyük bir rakip olmuşsun da hadi tamam böyle bişi hissediyosun kıskanıyosun insan bunu belli etmeye çekinir yaa
Bugün programdan 407 soru çözdüm hocam nasılım ?![]()
Hey maşallahhhh yaaaa gk gy nasıll mat falan
günaydınnnnnnn meleklerimmmmmmmmmm benimmmm
bugusummmmm her sey yoluna girmiş gorunuyor masallahkimseciklerin canını sıkmasına izin verme bebegim
Günaydın topitoşlarrrr
Bugün deneme sınavı var okulda, burdayım yani ben de öğrenci olmayınca.
Bugucum yazıklarını gördüm,ne sinir bir durum haklısın,sevdiceğin de mutlu etmiş seni verdiği tepkiyle. Tatlıya dönmüş yani.
Berfin aşağıda görüyorum seni? Ne o 'Farzet ki ' ye yazdığın,merakta bırakma bizi.
Evet kurabiyem her şey yolunda çok şükür.
Rabbim hepimizi kem gözlerden korusun.![]()