• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Pelintoşşşş sıcak-soğuk geçişlerinden hasta olmuşsun senn,çok geçmiş olsunnn

Geilnliğini de merakla bekliyorum, kaç prova olacak merak ettiğim bir diğer nokta da o.

Malum ben uzaklardan gelip gelinlik alacağım da prova işi düşündürüyor beni.

Berfincim üzüldüm x-manın babasıyla kardeşine. Malum benim kayınnanne de beyin kanaması geçirmiş, kısmı felç ama maşallah tedavi ile iyi oldu biraz biraz. Onun da beyninde pıhtı var hala. Allah şifa versin.

oy sıcakçarpmış kuşumuu. hemen iyileşsinn
hayalindeki gelinlikle karşılaşmana çok sevindiiiimmmm pelolipopum :16:
:31::31::31:
Çarptı lokumum hem de ne çarptı. :( Bu hafta son olmasa rapor verecekti doktor ama cuma son iş günüm.
Pelintoşşşş sıcak-soğuk geçişlerinden hasta olmuşsun senn,çok geçmiş olsunnn

Geilnliğini de merakla bekliyorum, kaç prova olacak merak ettiğim bir diğer nokta da o.

Malum ben uzaklardan gelip gelinlik alacağım da prova işi düşündürüyor beni.

Berfincim üzüldüm x-manın babasıyla kardeşine. Malum benim kayınnanne de beyin kanaması geçirmiş, kısmı felç ama maşallah tedavi ile iyi oldu biraz biraz. Onun da beyninde pıhtı var hala. Allah şifa versin.

Çok sağ ol laviiiimm:31: Bi an önce ayağa kalkıyım inşallah. İnsan sıhhatsız olunca hiçbi şeyin anlamı kalmıyo, bir kez daha anladım... :50:

Bende provaya gelemiceğimi belirttim lavim. yarım saat içinde kalıp çıkarıldı ve üzerime göre şekillendirildi. bütün ölçülerim alındı, biraz da o yüzden profesyoneller dedim :) İşin en can alıcı kısmı ise ay sonu ya da onumuzdeki ay başı gelinliğimin elimde olacak olması :16::16::16:

Yağmur çok sağ ol, darısı başına...

Çağloşum nikah saati değişmez derler ya, doğru galiba...İnşallah o da bulur hayat arkadaşını da çok mutlu olur, dua edin olur muuu?

Pelotum çok geçmiş olsun, en güzel ilacını da almışsın, şifa olsun :9::9::8:
Nne güzel hayallerindeki gelinliği bulmak, ben çok kararsızımdır hiç seçemem, beğenemem sanırım. Alyans bile seçemem ya, çok kararsızım malesef:9::9: Cuma da bitiyormuş işin, gözün aydın:16:

Berfincim Allah şifa versin diyorum öncelikle, kızlarla konuşmuşsun zaten onlar da söylemişler anneni anlıyorum, iş ciddiye binince kızım gidecek diye içten içe paniklemiş, üzülmüş. Bi de çekinmişler laf söz edilmesinden sanırım, ondan gitsin demiştir :26: Evde yapılan nişan daha hoş geliyor bana da, imkanınız varsa neden olmasın. :34:

Bana gelirseeek bugün sanırım kulaklarımdan kırmızı dumanlar çıkmıştır:47::47:
Okulda gerçekten sinirimi bozan şeyler yaşıyorum, çok çok yoğunum ve yaptığım hiçbir şey göze gelmiyor.
Okulun küçük kızı modunda görüyorlar sanırım gelen laf sokuyor giden laf sokuyor, büyükler diye bir şey diyemiyorum ama çok sıkıldım.
Öğrenciler ayrı, idare ayrı çok bunaldım:14::14::14:

Son düzenleme:
Sinirden ölüyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :47::47::47:

Dersaneden bir kız arkadaşa mesaj attım. Ders var mı diye. Sevgilisiyle arası uzun zamandır bozuk.İkisi de bizim bölümden.Aynı sınıftayız dersanede. Çocukla tek muhabbetimiz dersler konusunda.Kaç net yaptın,o soru öyle çözülmez,kaç soru çözdün vs...

Kıza mesaj attım ders var mı diye olaya bakın.:47::47::47:

ben : ders var mı ?

kız : x' e sor.

ben : numarası yok bende. ( ki bende erkek olarak babam,dedem,amcalarım ve sevgilim vardır.):47::47:

kız : ha ondan yani,yoksa ona sorardın,her şeyi ona soruyorsun ya.:53::53::53:

ben : bir şey demiyorum iyi akşamlar sana.

kız : hareketlerine dikkat et,kendini benim yerime koy.:53::53::53:

Bu cevaptan sonra elim ayağım buz kesti. Sınıfta 3 erkek var . Ve benim hayatımda biri olduğunu herkes biliyor. Kaldı ki olmasa bile ben senin sevgilini napayım? :19: İçi bozuk.:47::47: Kendi de kendini başkalarıyla düşünüyor ki çocuğa da bunu layık görüyor.

Gerizekalı yaaa.:47::47::47:

Çağloşum nikah saati değişmez derler ya, doğru galiba...İnşallah o da bulur hayat arkadaşını da çok mutlu olur, dua edin olur muuu?

Pelotum çok geçmiş olsun, en güzel ilacını da almışsın, şifa olsun :9::9::8:
Nne güzel hayallerindeki gelinliği bulmak, ben çok kararsızımdır hiç seçemem, beğenemem sanırım. Alyans bile seçemem ya, çok kararsızım malesef:9::9: Cuma da bitiyormuş işin, gözün aydın:16:

Berfincim Allah şifa versin diyorum öncelikle, kızlarla konuşmuşsun zaten onlar da söylemişler anneni anlıyorum, iş ciddiye binince kızım gidecek diye içten içe paniklemiş, üzülmüş. Bi de çekinmişler laf söz edilmesinden sanırım, ondan gitsin demiştir :26: Evde yapılan nişan daha hoş geliyor bana da, imkanınız varsa neden olmasın. :34:

Bana gelirseeek bugün sanırım kulaklarımdan kırmızı dumanlar çıkmıştır:47::47:
Okulda gerçekten sinirimi bozan şeyler yaşıyorum, çok çok yoğunum ve yaptığım hiçbir şey göze gelmiyor.
Okulun küçük kızı modunda görüyorlar sanırım gelen laf sokuyor giden laf sokuyor, büyükler diye bir şey diyemiyorum ama çok sıkıldım.
Öğrenciler ayrı, idare ayrı çok bunaldım:14::14::14:
Sag ol nihanım :16:
Evet aldım ilacımı çok şükür :17:
neden kararsız olasın ki şeker? eğer hayalinde ve kafanda istediğin bişey varsa o çizgide ilerliyorsun zaten. O yuzden kararsız oluncak bişey yok bebeğim :16:

Dersaneden bir kız arkadaşa mesaj attım. Ders var mı diye. Sevgilisiyle arası uzun zamandır bozuk.İkisi de bizim bölümden.Aynı sınıftayız dersanede. Çocukla tek muhabbetimiz dersler konusunda.Kaç net yaptın,o soru öyle çözülmez,kaç soru çözdün vs...

ben : numarası yok bende. ( ki bende erkek olarak babam,dedem,amcalarım ve sevgilim vardır.):47::47:

Bu cevaptan sonra elim ayağım buz kesti. Sınıfta 3 erkek var . Ve benim hayatımda biri olduğunu herkes biliyor. Kaldı ki olmasa bile ben senin sevgilini napayım? :19: İçi bozuk.:47::47: Kendi de kendini başkalarıyla düşünüyor ki çocuğa da bunu layık görüyor.

Önce :53::53::53:
Ardından :31::31::31:
Ve en son :50::50::50:

Şaka mı bu? :ssz:

demekki çok kıskanmış seni kestanem.

Mervecim şu anda bu msjı ağzım açık okudum şaşkınlıktan yaaaa :52::52:kız tüm sinirini senden çıkarmış belli ki kendisi iyi anlaşamıyooo sana çamur atıyooo

Sag ol nihanım :16:
Evet aldım ilacımı çok şükür :17:
neden kararsız olasın ki şeker? eğer hayalinde ve kafanda istediğin bişey varsa o çizgide ilerliyorsun zaten. O yuzden kararsız oluncak bişey yok bebeğim :16:

Önce :53::53::53:
Ardından :31::31::31:
Ve en son :50::50::50:

Şaka mı bu? :ssz:

demekki çok kıskanmış seni kestanem.

Kestanem çok özür dilerim paldır küldür yazdım bunları,sana hiç dönemedim.:50: Öyle moralim bozuldu ki,hayatımda hiç böyle bir şeye maruz kalmamıştım.Sağır sultan bilir benim paşamı,ağzımdan düşmez.:14::14: Midem,başım ağrıyabilecek her yerim ağrıyor.:25: İnsanlar neden böyle kestanem ? :14::14:

Bu arada çok geçmiş olsun bebeğim,çarpar bizim oraların havası.:19: Aybik enişte mükemmel bir koca,mükemmel bir baba olacak.:nazar::nazar:

Seviyommm seni yaaaa.:17:
Mervecim şu anda bu msjı ağzım açık okudum şaşkınlıktan yaaaa :52::52:kız tüm sinirini senden çıkarmış belli ki kendisi iyi anlaşamıyooo sana çamur atıyooo

Sorma canım yaaa.:50: Ya ben kızla da çok muhabbet etmeye çalıştım,her seferinde buz gibi bir suratla cevap verdi.:50: Kaldı ki benle ilk konuşan %90 hep sevgilisi olur,o da hep ders hakkındadır,ya da sevgilimi tanır,halini hatrını sorar.:50:

Bir de ben dersanede hep dereceye girerim.:nazar::nazar: Acaba onun şeysi de olabilir mi ? :44: Çekememezlik bu resmen.:50:

Şu Kpss insana herşeyi yaptırır canımmm ikisi de bir araya gelince kız için büyük bir rakip olmuşsun da hadi tamam böyle bişi hissediyosun kıskanıyosun insan bunu belli etmeye çekinir yaa

Şu Kpss insana herşeyi yaptırır canımmm ikisi de bir araya gelince kız için büyük bir rakip olmuşsun da hadi tamam böyle bişi hissediyosun kıskanıyosun insan bunu belli etmeye çekinir yaa

Bugün programdan 407 soru çözdüm hocam nasılım ? :21::21:

Günaydın cupcakelerim.:16::16::16:

Dün olan olayı sevdiceğime anlattım.:41: Sinirli sinirli anlatıyordum.''Sakin ol yaa,ben seni bilmiyor muyum,sana güvenmiyor muyum,onun kendine güveni yoksa sen niye takıyorsun ki kafana,salla gitsin.'' dedi.:70:

Oyyy...O kadar mutlu oldum ki. Saklamak istemedim,iyi ki söylemişim,paşam benimmm.:48:

Ben de bugün yurttayım,okul yok.:122::122::122: Deneme çözeceğim, bakalım ne çıkacak.:30::31:

Uğrarım yine seviyorum sizi aşk kokulu hatunlarım.:78::78::78:

günaydınnnnnnn meleklerimmmmmmmmmm benimmmm :16::16:

bugusummmmm her sey yoluna girmiş gorunuyor masallah :nazar: kimseciklerin canını sıkmasına izin verme bebegim :54:

Günaydın topitoşlarrrr

Bugün deneme sınavı var okulda, burdayım yani ben de öğrenci olmayınca.

Bugucum yazıklarını gördüm,ne sinir bir durum haklısın,sevdiceğin de mutlu etmiş seni verdiği tepkiyle. Tatlıya dönmüş yani.

Berfin aşağıda görüyorum seni? Ne o 'Farzet ki ' ye yazdığın,merakta bırakma bizi.

Günaydınn mis kokulularım:16::16:
Buguucum,yakın olsaydık o kızı bana gösterseydin bir güzel onu yolsaydım nasıl güzel olurdu nasıl o benim meşhur şaplağımı merak ediyor anlaşılan:57:
neyse kuzu sen sıkma canını yol ver gitsin konuşma bile:16:

Günaydın topitoşlarrrr

Bugün deneme sınavı var okulda, burdayım yani ben de öğrenci olmayınca.

Bugucum yazıklarını gördüm,ne sinir bir durum haklısın,sevdiceğin de mutlu etmiş seni verdiği tepkiyle. Tatlıya dönmüş yani.

Berfin aşağıda görüyorum seni? Ne o 'Farzet ki ' ye yazdığın,merakta bırakma bizi.

Çok şükür Lavinim her şey yolunda.:16::nazar:

Back