• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Pelintoşum iş için rapor alamadın anlıyorum da mutlaka gidin acile... Bir iğne yapar, serum takar, rahatlarsın.
Yemek de yiyemiyormuşsun serum iyi gelir tatlım iyileş bir an öncee:29:

Pelintoşum iş için rapor alamadın anlıyorum da mutlaka gidin acile... Bir iğne yapar, serum takar, rahatlarsın.
Yemek de yiyemiyormuşsun serum iyi gelir tatlım iyileş bir an öncee:29:

Benim de iyileşmeye çok ihtiyacım var şeker.:31:
Şimdi geldi sevgilim yanıma :17: Abimle yemek yiyolar gidelim bi acile bakalım ne olacak :31:
Ben hiç alışık değilim bu halime. :14:

Benim de iyileşmeye çok ihtiyacım var şeker.:31:
Şimdi geldi sevgilim yanıma :17: Abimle yemek yiyolar gidelim bi acile bakalım ne olacak :31:
Ben hiç alışık değilim bu halime. :14:

Ben alıştım neredeyse hasta olmaya, 2 aydır hiç toparlanamadım.
Sürekli ateşleniyorum.
İyileşirsin inşallah çabucak, senin enerjiye ihtiyacın vaaarr.. Hazırlıkların var...:52::52:
Aaay burda bir rüzgar esti bunu yazarken korktum ya..
Alakasız oldu ama valla korktum:18::18::18::9::9::9:

pelinimm, inşallah daha iyi olmuşsundur kuzucum.

ben sevgilimi çok özledim :5:

:nazar:
prensimm bana ciciler almışşş. yüzümü güldürdü yineeeeee, yerim onuu yerimm :16: fotograflarını çekmiş yollamış bidee

$image_1363203435637555.jpg $image_1363203464821057.jpg

bunları da ben aldım az önce :16:

$c882be58-7cdd-4edd-a645-46163ee56f91.jpg
dikiş kutum

$95ebca5d-c4a2-4366-9d7d-50c5cd34e882.jpg
gardrobumuzun kapısına asacağım kokumuz.. ne zamandır bakıyorum belki indirime girer diye, girmedi. aldım bende

kuzularım english home da havlularda indirim varmış ama çoğu tükenmiş. çok güzeller, keşke tükenmeden görseydim ve acayip ucuzlar.
bide kokulu taşlar gelmiş. kalplileri yaşam alanımız için düşündüm ama almadım :1:

Nurayıımmm güle güle kullanın,aşklı günlerde.:16: Oyyy ben de çok özledim,burnumda tütüyor valla.:14:

kızcelerııımmm operım hepınızıı:54:

Pelimimee aciil şifalar versin Allah'ım , berfo fındıgııı yüregimizii ağzımıza getirmeee pis şımarık :1::1:
lokumum cok cicikleeerrr :69:

çok özledim hepınızı yaa :14: mailden yazabılıorum işteyken ama kkya girmek istemıorum işyerindeyken. ayrıcaaaa bende fenalardayım cıdden salgın var bence kafamı zor kaldıroorum boğaz kasınmasıyla basladı baya fena ettı benıdee :14: bide 20lik diş sıkıntısı cekıorum :14:

Son düzenleme:
Nurayıımmm güle güle kullanın,aşklı günlerde.:16: Oyyy ben de çok özledim,burnumda tütüyor valla.:14:
bitmiyor hasret mervem. bitmiyor...
ben hergün, bugünde bitsin diye geçiriyorum vaktimi. hadi artık bugün de bitsin... hiç şu anı yaşamıyorum
:31:

kızcelerııımmm operım hepınızıı:54:

Pelimimee aciil şifalar versin Allah'ım , berfo fındıgııı yüregimizii ağzımıza getirmeee pis şımarık :1::1:
lokumum cok cicikleeerrr :69:

çok özledim hepınızı yaa :14: mailden yazabılıorum işteyken ama kkya girmek istemıorum işyerindeyken. ayrıcaaaa bende fenalardayım cıdden salgın var bence kafamı zor kaldıroorum boğaz kasınmasıyla basladı baya fena ettı benıdee :14: bide 20lik diş sıkıntısı cekıorum :14:

lokumum :50: sana da çok geçmiş olsun. allahım acil şifalar versin. inşallah daha kötü olmadan toparlarsın prensesimm

Pufummm hoşgeldin.Dikkat et kendine hafta sonu ben de fenaydım da atlattım şükür.:16:

Az kaldı Nurayım sabret.Evleneceksiniz,çok mutlu olacaksınız inşallah ve biz de evlilik için şafak sayarken sen de benim yanımda olacaksın.:17:

Pufummm hoşgeldin.Dikkat et kendine hafta sonu ben de fenaydım da atlattım şükür.:16:

Az kaldı Nurayım sabret.Evleneceksiniz,çok mutlu olacaksınız inşallah ve biz de evlilik için şafak sayarken sen de benim yanımda olacaksın.:17:

94 gün kaldııı :127: :123:
inşallah kaderimizde böyle diyordur pelom. inşallah bir engel çıkmaz kavuşmamıza.
...
berfooooo :52: popişine bi şaplak geliyooo şimdiiii, cevap ver bizeeeee :9:

Pelin'cim çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallah. Çok üzüldüm gerçekten ...

telomer Canım ne kadar güzeller öyle. Mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah :16:

pufing Canım sana da geçmiş olsun.
Gerçekten garip bir şekilde salgın var. Bende rahatsızım :(
kokusunu sever misin bilmem ama Vicks inan ki çok iyi geliyor. Boğazına sür sar.
Ben çok sık hastalanırım ayda kaç kutu antibiyotik biter... İnan bunu keşfettim ve ilk defa almadım antibiotik.

İyi akşamlar kızlar :16:

Son düzenleme:
Nihanim:53: 2 aydir mi :53:
Ayy nasil dayaniyorsun be canim. Ben 2 gunde perte ciktim. :31:

Dikkat et kendine gecmisler olsun kuzum, ruzgar mi esti. Ayy benim bile icim urperdi:50:

Asklarim daha iyiyim. Portakal ve limon sıkti elleriyle sevdicegim onu ictim. Ben bu sabah saat 11e kadar sirketteydim kendimi cok kotu hissedince izin alip ciktim. Yarin gitmicem ise. Yarin toparlarim gibi geliyor. Yani insallah.

Lokumum nurayim bayildim bende aldim onlardan bi tane. Sekerlik yapmak icin :1:
Gule gule kullan kusum.
Berfiiiikk meraklardayiiiz!:39:
Hasretlik ceken bebeklerim Allah yardimciniz olsun bi an once kavusun insallah asklariniza.
Cok zordur eminim. :50:

Kardesoteemm nazomm sana kiyamam ben hastaligimiz bile ayni zaman da be. Daha ne diyim ki.:25:

Pelin'cim çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallah. Çok üzüldüm gerçekten ...

telomer Canım ne kadar güzeller öyle. Mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah :16:

pufing Canım sana da geçmiş olsun.
Gerçekten garip bir şekilde salgın var. Bende rahatsızım :(
kokusunu sever misin bilmem ama Vicks inan ki çok iyi geliyor. Boğazına sür sar.
Ben çok sık hastalanırım ayda kaç kutu antibiyotik biter... İnan bunu keşfettim ve ilk defa almadım antibiotik.

İyi akşamlar kızlar :16:
canım benim teşekkür ederimmm :16:
sana da geçmiş olsun, çok sık hastalanıyorsun heralde :26: allahım şifa versin her daim.

Nihanim:53: 2 aydir mi :53:
Ayy nasil dayaniyorsun be canim. Ben 2 gunde perte ciktim. :31:

Dikkat et kendine gecmisler olsun kuzum, ruzgar mi esti. Ayy benim bile icim urperdi:50:

Asklarim daha iyiyim. Portakal ve limon sıkti elleriyle sevdicegim onu ictim. Ben bu sabah saat 11e kadar sirketteydim kendimi cok kotu hissedince izin alip ciktim. Yarin gitmicem ise. Yarin toparlarim gibi geliyor. Yani insallah.

Lokumum nurayim bayildim bende aldim onlardan bi tane. Sekerlik yapmak icin :1:
Gule gule kullan kusum.
Berfiiiikk meraklardayiiiz!:39:
Hasretlik ceken bebeklerim Allah yardimciniz olsun bi an once kavusun insallah asklariniza.
Cok zordur eminim. :50:

Kardesoteemm nazomm sana kiyamam ben hastaligimiz bile ayni zaman da be. Daha ne diyim ki.:25:
pelomm benimki kendine de almış :1: dondurma yicekmişiz biz bunda.
bunun kumbarası yok mu? sanki ben tepehome da görmüştüm keşke o zaman alsaydım. bidaha da göremedim.

Nuraycım ay ne cici şeyler onlar öyleee.... Güle güle kullan, huzurla kullan hepsini:16::16:
Ve ben de inanılmaz çok özledim:50::31:

Pufitooomm sana nolduu:50: Hepimiz hastayız ya yirmilik diş ağrısı da çok zordur derler, Allah şifa versin canım...

Pelinim evet iki aydır çekiyorum, yani her gün alev ateş hasta değilim ama bazen çok fena oluyorum, birkaç hastalığın birleşimi fena yaptı beni.
Üstelik yalnız sayılırım hasta olunca bakanım edenim de yok:50::43:
Çok şükür diyelim tabi bu son ilaçlarım işe yarıycak inşallah doktor amca öyle dedi:1::1:

canım benim teşekkür ederimmm :16:
sana da geçmiş olsun, çok sık hastalanıyorsun heralde :26: allahım şifa versin her daim.

Evet canım ben çok sık hastalanıyorum genellikle.
Bağışıklığım düşük malesef. Vitaminde alıyorum halbuki.
Ne güzel sizlerin hep az az kaldı Şafakları Maşallah :nazar::nazar:
İnşallah bizde bu günleri görürüz :16:

Back