• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

merhaba kuzularımm :80:
peloot gelinliğini almışşş demekk :81: çok sevindim, mutlulukla giysin inşallah prensesim
kıymetcim ben de el emeğinden yanayım fakat tarif ettiğin şekilde tüm malzemeler hazır :26: hazır almaktan bi farkı yok gibi.. bence kekini kendin yap, öyle hazır kremalarda alma, kremasını da sen yap. frambuazlı çikolatalı olsunnn (sanki bana yapıyosun, öyle heyecanalndım ki :9:)
çağlamikommm miss prensesimm çok özledim seniii, gel bi sarılcam :70:

Nurayım dediğinde çok haklısın ama aşk kakaolu çikolatalı bişey sevmiyor hatta frambuaz sevdiğini de kendi söyledi zaten ağzından aldım lafı:27:

pasta kreması olayını nette araştırdım muhallebi gibi yapmışlar ben öyle istemiyorum.. kek konusunda da yapabilirim ama daha önce hiç yapmadım yapamazsam sıkışık durumda kalırım diye böyle düşündüm. aslında ben bu düşündüğümü bi kere evde yapıp denemek istiyordum da fırsatım olamadı.. eğer ki krema konusunda veya kek konusunda da yaptığın denediğin beğendiğin tarifin varsa hemen alabilrim:34:

Günaydın bebeklerim daha yeni işleri yoluna koydum gibi gibi :31: ooofff offf bu ne yoğunluk yarabbim gitselerde azcık rahata kavuşsak ya pestilim çıktı sabah sabah karnımda acıktı :56: yemek istioom yemeekkkk:27: Nejlam bebeemmm çok teşekkürederim şükürler olsun buldum çok az kaldı heyecan tavan şuan:52::52: Peloommmm geçmiş olsun bebiş suratlım benim güzel gelinim:16: İzmir havası çarpmıştır garanti bende her gittiğimde sabahları baş ağrısı mutlaka oluo temiz havası çarpıo adamı :27::27: iyice dinlen bitanem daha çok koşuşturmaca var güçlenmelisin portikal suyu iç bol bol güç bebeime kuvvet olsun yarasın:54: bugummm sende takma kafana kızı kıskanmış seni huysuzluk yapmış sinirini bozmaya çalışmış emeee aşkiton bütün moralini düzeltmiş :16: mutlu sennn :52::52: Hepinizi çok seviyorum kızçelerimmmm hepinizi çoook özlüyorum şu yoğunluk bitsin ekrandan sarılıcam hepinize öpücem bal yanaklarınızdan oooyy yerim yer :16::16::16:

Buarada kızçelerrr bugün aşkım evimize gitti ilgilenmek bide ne görsün mutfağımızın penceresine guguk kuşları yuva yapmış:16::16: çok mutlu oldum:16::16:

Atesler icinde yaniyorum ve sanirim bugun daha kotuyum:14:

Saglik, sihhat ne onemli gerisi bos! :14:

Selamlar millet!:3:

Biliyo musunuuuuzzzz biz 5 Mayıs'ta evleniyooooruuuuuuuuuuuzzzzzzz:123:

Biricik hıphızlı Temel Reis'im mucizeler yarattı bizeeeee:69::nazar:

biz berfoyla gorustuk mailden sanırım suan ofisten cıktı ... anlatır gelince kuslarımmm

ben yogunum azcıkın bu ara pelom da hastaa eliso da cok yogunmus nejla henuz net basına gecmedi sanırım ezgi ne zamandr ortada yok :44:

geldim kuşumm dün çok yoğundum 3'e kadar şirket dışındaydım gelincede ancak işlerimi toparladım. akşamda eve gittim yemek yaptım dolmalar sardımm:8:
berfoya nolmuş bilmiyorum ama Alalh yardımcısı olsun, sıkıntısı feraha kavuşsun.
Kıymetcimm ben yarın pasta yapıcam cuma akşam arkadaşlar gelicek pijama partisi misali toplancaz bizde:23: pastam güzel olursa paylaşırım seninle kuzuşum:34:
pelinimm geçmiş olsunn taze evli hatun. nazarlara mı geldin seen:nazar::nazar:

Tatlımmm dinlenemiyorsunnn ondan kötüleşiyor.:50:

Ben de nezleyim,dün akşam 7'de uyuyup kalmışım,sağlık gibisi yok gerçekten.

Nurayım dediğinde çok haklısın ama aşk kakaolu çikolatalı bişey sevmiyor hatta frambuaz sevdiğini de kendi söyledi zaten ağzından aldım lafı:27:

pasta kreması olayını nette araştırdım muhallebi gibi yapmışlar ben öyle istemiyorum.. kek konusunda da yapabilirim ama daha önce hiç yapmadım yapamazsam sıkışık durumda kalırım diye böyle düşündüm. aslında ben bu düşündüğümü bi kere evde yapıp denemek istiyordum da fırsatım olamadı.. eğer ki krema konusunda veya kek konusunda da yaptığın denediğin beğendiğin tarifin varsa hemen alabilrim:34:
kuzum ben ağır pasta kremaları sevmiyorum. bu sebeple muhallebi gibi benim yaptıklarımda. yine de istersen vereyim tarif ama sever misin bilmiyorum.

bebeğim nazara geldin sen :50: tekrar mı gitsen acaba hastaneye? en azından ateşin düşer bi serum takarlar.

elifkooooo :52::52::52::52: maşallah yaaa :nazar: süper bi haber buu :16:

eliffff neler duyuyorummmmmmm neler oluyorrrrrr:46::46::46::46:

Ezgiiiim bir anda oldu herbişiiiiii:69:
Ama biliyo musun sanki hayat bu düzene göre kurulmuş bizi bekliyormuş:69:

3 Mayıs kına salonu, 5 Mayıs düğün salonu fotoğrafçıııı..
Herşey müsaitmiş, sanki Rabbim bize ayırmııışşş:69:

Çok mutluyum,çok!:69:

kuzum ben ağır pasta kremaları sevmiyorum. bu sebeple muhallebi gibi benim yaptıklarımda. yine de istersen vereyim tarif ama sever misin bilmiyorum.

bebeğim nazara geldin sen :50: tekrar mı gitsen acaba hastaneye? en azından ateşin düşer bi serum takarlar.

elifkooooo :52::52::52::52: maşallah yaaa :nazar: süper bi haber buu :16:

Nurayyııımmmm:54::54::54:
Bende çok mutluyum canııımmmm:54::54:

Ne güzel bir haber buuu
:124::124::124::124:

Aynen öyle Laviniiiimmmmmm:52:
Uçuyorum ben sankiiiiiiiiii:52::52::52:

pelinimm geçmiş olsunn nazar mı değdi sana:2: gelinliğini almışsın duydum prensesler gibi olucaksın inşallah yakın zamanda üzerinde de görürüz:27: ilaç aldın mı ya da doktora gittin mi:26:

wuuuhhuuuww Eliften de bir atak geldi:52: beklemeye gerek yok zaten canımm:32:

ben bugün evdeyim en iyisi deneme yanılma yapıyım :1: bi deniyim bakalım nasıl olcak keki de kremayı da :34:

pellntosuumm lavincimm gecmıs olsunn kuzularrr salgın falanmı var acaba bende dünden beri fena grip oldum :)) elifcimmm ne güzel haberle geldin hosgeldnn hayırlı olsun canımmm :16:

Kestanemmm kıyamam sana ben.:85::85: Sıcak şeyler iç,dinlen iyice,başka türlü geçmiyor o meret.:50::50:

Elifffff.:52::52::52:

Şafak kaçtan kaça düştü ? :30::30::30::27:

Halledersiniz her şeyi ya,bak Allah yardım ediyor.:16::nazar::nazar:

elifcimm çok sevindim canım yaaa :46::16:ayy Allah hep böyle güzel devam etmeyi nasip etsin.:nazar::nazar: nasıl oldu gelişmeler bakıyım?

Elifcim,çok sevindimmmm Allah tamamını erdirsin kuzuu böyle güzel haber almak ne güzel :16: inanın güzel haberlerinizi alınca bile duygusal anlar yaşıyorum ağlıyorum yaa:nazar::16::16:

elifcimm çok sevindim canım yaaa :46::16:ayy Allah hep böyle güzel devam etmeyi nasip etsin.:nazar::nazar: nasıl oldu gelişmeler bakıyım?

ay ezgoşuma katılıyorumm nasıl oldu gelişmeler elifimm :52:

Son düzenleme:

Hadi hayırlısı olsun canım:52::52::52: Yuvanızı aşkla kurun inşAllah :16:

Pelinim yaa doktora git mutlaka, başka türlü olmuyor, bir de okusun annen filan nazar olur, ağırlık olur üstünde, rahatlarsın tatlım. Allah şifa versin.

:52::52::52::52::52::52::52::52:
Aaaaa çok sevindim çok sevindiiim
Dün okumuştum mesaj atacaktım çekindim:26:
Allah ne güzel de yardım ediyor, çok mutlu oluuunn:nazar::nazar::nazar:

Ezgimm, lavinimm, nurayımm, kıymetimm, kestanemm ve nihanımmm..

Çok sağ olun canlarım. Birikmiş bişeydi sanırım bu hastalık. Tam da hasta olmadan önceki gün söyleniyodum o kadar nişanda -7 derecede çekim yaptık ve hasta olmadım bu sene diye ki ertesi gün :50:

Bi an önce iyileşmek istiyorum. Şu hasta yatağımdan kalkmak istiyorum.

Öyle yorgun hissediyorum ki, sürekli uyuyacakmışım gibi geliyor.

:31:

Nihanım dün gittim doktora hatta rapor bile yazdırmadım şu halde bile işyerimi düşünüyorum şaka gibi! Bu akşam acile gideriz belki aybikle.

2 gundur ağzıma hiçbişey koymuyorum. Sadece ilacımdan önce iki yudum ekmek yutuyorum.

Kayınannim geldi bugun, tavuklu corba yapmıs bana ilk kez onu yedim akşam üstü başka da bişey yok. :50:

Elifiiiimm :69: Çok sevindim kuzum:16: Ne güzel denk gelmiş oyle ya bende merak ettim gelişmeleri açıkçası :17:

Ama çok da iyi olmuş önce olması :16:

Hayırlısı olsun bitaneeeemmm :16:

Back