• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Biz mailleştik sordum ne olduğunu ama kendisinin söylemesi doğru olur sanırım.:26:

Dua edin çok dedi.:25:

İyice meraka düştüm şimdi:26::26::26: Ama kendisi ne zaman isterse o zaman anlatmalı o yüzden soramam.

Bekleyeyim bakalım,dualar edelim derdi her ne ise çözüme kavuşsun inşallah.

Aşklarım ben geldimm :16:

Berfiiiincann inanmıyorum nişanlanıyormuşsun! Nasıl sevindiğimi anlatamam, dualarım kabul olmuş demek. :16: İnşallah hepiniz için ettiğim tüm dualar kabul bebeklerim :16:
Bir de berfik ben xman'ı ve soylediklerini aybike benzettim. dobra insanlardan korkmam :16: ki benimde ilk etapta mantıkla başlamıştı herşey, sonra beni kendine aşık etti:16: İyi ki de etmiş :69:
Sizde hayal kırıklığı ya da üzüntü görmüyorum hiç. Tıpkı bizde olduğu gibi... Temelde saygı olursa herşey oluyor...

Ve kızlar... İzmir havası bize yaramadı sanırım. Orda hava fena iyiydi. 20-25 derece arasını gördüm :) Babetlerle, mini mini şortlarla, etekleriyle gezen izmir hatunlarına bir kez daha bayıldım ancak çizmeyle gezen ben neden hasta oldum çözemedim :27:

Bünye soğuğa alışmış, sıcak çarptı galiba :9:

Dün bir sürü yer gezdik. Baştan çok fiyaskoydu. Hatta fiyasko ötesi. Hani bana para vericekler üstüne yine giymem dediğim tarzda. umudumuzu kaybetmiştik aybikle. hatta nasıl yaparız diye plan kurmaya başlamıştık. onumuzdeki hafta istanbula gelicem ben. bi güzel kadıköy çıkarması yapar bulurum diyordum :1:
Taa ki türkiyenin ilk ve tek gelinlik fabrikasına girene dek. :1:

Figen hanım diye biri yardımcı oldu bize. Öyle tatlı bi kadındı ki. bu işe yıllarını vermiş ve 21 yıldır o firmada calısıyormus, dile kolay... seni ayakta görmek istiyorum dedi bana, o sırada kahvelerimizi içiyorduk. Ayağa kalktım ve direk hayalimde yatan gelinliği anlatmaya başladı bana :53: şok olduk:53:

Üst kata çıktık ve gelinlikleri incelemeye başladık. bu işte gerçekten profesyonel olduklarına inanıyorum. bir gelinlik denedim, direk onun üzerinden yürüdük modelde de zaten :16:

Böyle işte kuzularım:16:

Gelinlik meselesini hallettik şükürler olsun :16:

Gelinliğimi ve üzerinde yapılacak değişiklikleri mailde göndericem sizlere :)

:16:

pelinimmmmm, hayırlı olsun tatlımm gelinliğin de.. ne kadar güzel seni böyle mutlu ve tatlı telaşlar içerisinde görmek :)))

günaydın kızlarrrr :16: berfişş noldu yaa :( aşşsadasnn umarım sorununu ne oldugunu yazıodundurr dularımız snınle her zaman kusum bılıosun zaten :16:

Sinirden ölüyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :47::47::47:

Dersaneden bir kız arkadaşa mesaj attım. Ders var mı diye. Sevgilisiyle arası uzun zamandır bozuk.İkisi de bizim bölümden.Aynı sınıftayız dersanede. Çocukla tek muhabbetimiz dersler konusunda.Kaç net yaptın,o soru öyle çözülmez,kaç soru çözdün vs...

Kıza mesaj attım ders var mı diye olaya bakın.:47::47::47:

ben : ders var mı ?

kız : x' e sor.

ben : numarası yok bende. ( ki bende erkek olarak babam,dedem,amcalarım ve sevgilim vardır.):47::47:

kız : ha ondan yani,yoksa ona sorardın,her şeyi ona soruyorsun ya.:53::53::53:

ben : bir şey demiyorum iyi akşamlar sana.

kız : hareketlerine dikkat et,kendini benim yerime koy.:53::53::53:

Bu cevaptan sonra elim ayağım buz kesti. Sınıfta 3 erkek var . Ve benim hayatımda biri olduğunu herkes biliyor. Kaldı ki olmasa bile ben senin sevgilini napayım? :19: İçi bozuk.:47::47: Kendi de kendini başkalarıyla düşünüyor ki çocuğa da bunu layık görüyor.

Gerizekalı yaaa.:47::47::47:

çok sinir bozucu bi durum. nasıl bi zihniyete sahipse kız, kendini düşürdüğü durumu görmüyo. boşver kuşum sevdiceğin yanında seninnnn :16:
...
berfocanı ben de merak ettim :31:

çok sinir bozucu bi durum. nasıl bi zihniyete sahipse kız, kendini düşürdüğü durumu görmüyo. boşver kuşum sevdiceğin yanında seninnnn :16:
...
berfocanı ben de merak ettim :31:

Sorma kuzum,durduk yere mide ağrısı çektirdi bana.:19: Yaaa nerde bizim kızçeler ? :44: Kimsecikler yok bugün.:5:

biz berfoyla gorustuk mailden sanırım suan ofisten cıktı ... anlatır gelince kuslarımmm

ben yogunum azcıkın bu ara pelom da hastaa eliso da cok yogunmus nejla henuz net basına gecmedi sanırım ezgi ne zamandr ortada yok :44:

biz berfoyla gorustuk mailden sanırım suan ofisten cıktı ... anlatır gelince kuslarımmm

ben yogunum azcıkın bu ara pelom da hastaa eliso da cok yogunmus nejla henuz net basına gecmedi sanırım ezgi ne zamandr ortada yok :44:

Berfişkoya ben de cevap yazdım ama cevap gelmedi:26:Üzecek bir şey mi dedim acaba:18:

lavinim gormemiştirr benim telefona mesaj atmıs işyerinden cıkıorum diye gelince cevaplar

kızlaar ne alemdesiniz nasılsınız?:3:
Ve nolmuş Berfine yaa:26::44::44:

nihancımm hos geldinnnnn

iiyi diyelim iyi olsun kusum senden ne haber bakimm :16:

İyidir tatlıııımmmm biraz daha iyileştim çok şükür, bu da enerji, sevgi olarak aşka yayılıyor:9::9::9:
Ama çok feci özledim bir hafta olduu...
İnsan ne çabuk alışıyor varlıklarına değil mi? Bir buçuk yıl görememişliğimiz var oysa.:31:
Okulda yoğunum bu ara, her şey biz edebiyatçılardan bekleniyor :19:
Sen nasılsın, eviniz nasıl:9::9:

Ben yurttayım,soru çözdüm baya,dinleniyorum.:86::86: Gelince anlatır kuzum.:31:

Sen nasılsın?

Oh oh çalışkan gelinciğimiz :46::46:
Merak ettim valla Beeeerrrrfiiiiiiiiiiiiiiinnnn hadi gel:9::9: Hayır olsun da inşallah.
Ben de iyiyim canım, bugün yine bir iş yıkıldı üstüme de bakalım. İsyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann diye bağırasım var:9::9::9:

İyidir tatlıııımmmm biraz daha iyileştim çok şükür, bu da enerji, sevgi olarak aşka yayılıyor:9::9::9:
Ama çok feci özledim bir hafta olduu...
İnsan ne çabuk alışıyor varlıklarına değil mi? Bir buçuk yıl görememişliğimiz var oysa.:31:
Okulda yoğunum bu ara, her şey biz edebiyatçılardan bekleniyor :19:
Sen nasılsın, eviniz nasıl:9::9:

aynen öyle kusum valla onlarlayken kus olan zaman onlarsız kagnı mubarek bir de o durum var :9::9:

okul yıllarının tadını cıkarın inanın iş hayatı daha cetrefilli... bunu soyliceim iç aklıma gelmezdi ama öle :9::9: okulu canın isteyince kırıyodun o gun ders dnlemek istemezsen dinlemiodun

ama iş hayatında böle şeylere yer yok :27:

ben de iyiyim cok sukuuur evim hala pasaklı :27: :1::1: bugun kayınbabikim ustaları getircek sanırım fiyat falan almakla ugrasıoruz daha adam etmeye baslamadık kusum :9:

aynen öyle kusum valla onlarlayken kus olan zaman onlarsız kagnı mubarek bir de o durum var :9::9:

okul yıllarının tadını cıkarın inanın iş hayatı daha cetrefilli... bunu soyliceim iç aklıma gelmezdi ama öle :9::9: okulu canın isteyince kırıyodun o gun ders dnlemek istemezsen dinlemiodun

ama iş hayatında böle şeylere yer yok :27:

ben de iyiyim cok sukuuur evim hala pasaklı :27: :1::1: bugun kayınbabikim ustaları getircek sanırım fiyat falan almakla ugrasıoruz daha adam etmeye baslamadık kusum :9:

Tatlııım ah okul yıllarım bitti beniiim.
Çiçeği burnunda bir yılı bitmiş öğretmenim:17:
O yüzden tutturuyorum ya sevdicek atansın da evlenelim diye:9::9::9:
Ben de hep diyorum ne güzel okula gitmeme şansımız vardı, şimdi hasta olsak bile gitmek zorundayız, rapora bin laf..:19:
Zaman da gerçekten onlarla jet mübarek :9: Şöyle dur desek dursa:31:
O ev sizin ellerinizle saraya döner kuşuum, zamanla inşallah.
Ben şimdi çıkıyorum okula gideceğim... Öptüm hepinizi.:54:

Back