Aşklarım ben geldimm
Berfiiiincann inanmıyorum nişanlanıyormuşsun! Nasıl sevindiğimi anlatamam, dualarım kabul olmuş demek.
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
İnşallah hepiniz için ettiğim tüm dualar kabul bebeklerim
Bir de berfik ben xman'ı ve soylediklerini aybike benzettim. dobra insanlardan korkmam
ki benimde ilk etapta mantıkla başlamıştı herşey, sonra beni kendine aşık etti
İyi ki de etmiş
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Sizde hayal kırıklığı ya da üzüntü görmüyorum hiç. Tıpkı bizde olduğu gibi... Temelde saygı olursa herşey oluyor...
Ve kızlar... İzmir havası bize yaramadı sanırım. Orda hava fena iyiydi. 20-25 derece arasını gördüm :) Babetlerle, mini mini şortlarla, etekleriyle gezen izmir hatunlarına bir kez daha bayıldım ancak çizmeyle gezen ben neden hasta oldum çözemedim
Bünye soğuğa alışmış, sıcak çarptı galiba
Dün bir sürü yer gezdik. Baştan çok fiyaskoydu. Hatta fiyasko ötesi. Hani bana para vericekler üstüne yine giymem dediğim tarzda. umudumuzu kaybetmiştik aybikle. hatta nasıl yaparız diye plan kurmaya başlamıştık. onumuzdeki hafta istanbula gelicem ben. bi güzel kadıköy çıkarması yapar bulurum diyordum
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Taa ki türkiyenin ilk ve tek gelinlik fabrikasına girene dek.
Figen hanım diye biri yardımcı oldu bize. Öyle tatlı bi kadındı ki. bu işe yıllarını vermiş ve 21 yıldır o firmada calısıyormus, dile kolay... seni ayakta görmek istiyorum dedi bana, o sırada kahvelerimizi içiyorduk. Ayağa kalktım ve direk hayalimde yatan gelinliği anlatmaya başladı bana
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
şok olduk
Üst kata çıktık ve gelinlikleri incelemeye başladık. bu işte gerçekten profesyonel olduklarına inanıyorum. bir gelinlik denedim, direk onun üzerinden yürüdük modelde de zaten
Böyle işte kuzularım
Gelinlik meselesini hallettik şükürler olsun
Gelinliğimi ve üzerinde yapılacak değişiklikleri mailde göndericem sizlere :)