• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Nurayim sizin dondurmaliginizi yerim ben lokumum, baksana suna zaten tam yemelik:9:

Kumbarasi var, hatta yanilmiyosam caglaylomda var kusum :16:

Nihanim Allah acil sifalar versin kiyamam ya :50: ne zor cidden bakanin edenin de yok canim benim :31: sen yine de dikkat et kendine taze ogretmenim. Vitamin al bol bol ve vucudun direnc kazansin. :31:

Nuraycım ay ne cici şeyler onlar öyleee.... Güle güle kullan, huzurla kullan hepsini:16::16:
Ve ben de inanılmaz çok özledim:50::31:

teşekkür ederim nihanımm.
biz çeke çeke 2013 ü getirdik.
bu hasreti de çeke çeke sevdicekleri getiririz yanımızaa :1:

Evet canım ben çok sık hastalanıyorum genellikle.
Bağışıklığım düşük malesef. Vitaminde alıyorum halbuki.
Ne güzel sizlerin hep az az kaldı Şafakları Maşallah :nazar::nazar:
İnşallah bizde bu günleri görürüz :16:

amin perimcim :)
kader kısmet, hiç belli olmuyo. inşallah umduğundan daha yakın bi zamanda kavuşursun sevdiğine:16:

Son düzenleme:
Nurayim sizin dondurmaliginizi yerim ben lokumum, baksana suna zaten tam yemelik:9:

Kumbarasi var, hatta yanilmiyosam caglaylomda var kusum :16:

Nihanim Allah acil sifalar versin kiyamam ya :50: ne zor cidden bakanin edenin de yok canim benim :31: sen yine de dikkat et kendine taze ogretmenim. Vitamin al bol bol ve vucudun direnc kazansin. :31:

aaaa :52:
çağlamikin çeyiz topiğine uçuyorum ben hemen öyleyseee :10:
bakıyım varsa ona sorarım nerden aldığını

teşekkür ederim nihanımm.
biz çeke çeke 2013 ü getirdik.
bu hasreti de çeke çeke sevdicekleri getiririz yanımızaa :1:

:9: İple çekiyorum Nurayım o günleri dee sevdiceği dee :32:

Sağ ol Peliniim,çok zor gerçekten, anneee diye ağladığımı bilirim kaç derece ateşle kimsesiz:5::5::9:
Şimdi küçük Emrah moduna bağlamadan ben gideyim :9::9::9::8:
Allah kimseyi hastalıkla sınamasın diye dua ediyor,
Yiyelim, güçlenelim, hepimiz iyileşelim, aşklarımıza kavuşalım diyor ve öpüyorum sizleriiii :54::54::10:

heehhh saol kuşummm merakımızz gitti bu smiler sayesindee :27: :9::9::9:

:60::60::60:

Günaydın güzel hatunlarııımmmm. Hepinizi sarıp sarmalarım.:70: Uyandım erkenden,dersimin başına geçeceğim birazdan. Kestanemmm daha iyisin umarım,hemencecik atlat.:2: Bu arada gelinliğine de baktım,peri kızları gibi olmuşsun.:69:

Nurayım ne kusuru yaaa. :1::1: Aksine hoşuma gitti benim.:9::9:

Ay kıyamam benim bebitolarım hastaymış topikçe bir kırgınlık hastalık var hepimizde.Dikkat edin kendinize kızçelerimmmm bol bol vitamin daha çok koşturucaz :52::52::52:

günaydın güzelçeler:16::16:
hasta gelinciklerime Allah ım şifa versin inşallahhh

Gunaydin asklarimm :16:
Uykuya da doydum 3 gundur :1:

Kestanem daha iyiceyim sanirim, daha kalkmadim yataktan ama :31: gece 1 bucukta icmem gereken antibiyotigim vardi uyanamamisim gece 2 bucukta uyandim oyle ictim. Umarim bi zarari olmaz.

Sevdicegim de hastalandi :( o da izin alip doktora ordan eve gidicek. :31:

Nedir bu kara bulutlar basimizda :50:

Berfinommmmmmm hoşgeldinnnn:52::52::52::52:

dün mailime cevap yazmadın,kırıldın mı bana:17:

hayırr tam aksine x manla konuşurken senin kelimeleri kullandım :9:
okuyup şirktten hemen çıktım..

kızlar anlatcam.. şuan sözlendik tek taşım var artık.:1::1: ama takmaya utanıyorum:17::17:

hayırr tam aksine x manla konuşurken senin kelimeleri kullandım :9:
okuyup şirktten hemen çıktım..

kızlar anlatcam.. şuan sözlendik tek taşım var artık.:1::1: ama takmaya utanıyorum:17::17:

wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Çok çok çok mutlu oldum bennnnnnnnn:24:
:10::24:

x manla iki gündür aramız limoniydi. çünkü 2 gündür görüşememiştik..
beni kırmıştı. ama kendi farkında değildi. bende bunu ona söyledim oda özür diledi.

neyse kısa kısa geçicem.
bi amcamın eşi vefat edince benm kızımda x man evlensin demiş:53: bunuda x mana demişler. x manda ben okuyorum şuan düşünmüyorum demişler. sonra ee ozaman nişan yapalım bekletiriz demişler. x manda benim yükümü taşıayabilcek biri olması lazım demiş. benim kuzenim okumamış:S benm bunlrdan sonradan haberim oldu..
x man beni eskiden düşündüğü vakitlerde vasiyet işi çok kafasını karıştırmış:50::50: bi baba nasıl gider gel benim kızımı al bak ortada vasiyet var der anlamam hiç:50::50:
zatan hiç sevmez o amcam bizi.. neden sevmez? çünkü herkes kardeşlerimi parmakla gösterir.. okuduk inş iyi yerlere gelcek. amcam beni takip bile etmiş biliyomusunuz:50::50: çok eskiden. sonra babamı arayıp kızın şu tükkana girdi 1 saattir kapıdayım çıkmadı demiş. halbuki ben evdeydim:50: babamda aradı beni evde oldugumu duyunca ne diyeceğini bilemedi:50::50: keşke insanlara laf taşıyacagına hatalarını gösterceğine kendi kızlarına baksa:50: 15 yaşındaki kaçtı mesela 16 yaşındaki birine:50: insanlar iğleneme yaprken çok dikkatli olmalı. bir parmagı beni gösterirken 4parmagı onu gösterdi aslında ama bilememiş..

neyse x man amcamlarımla konuşmuş benm için. herkes ii kız demiş. sana ailene çok uygun ondan iyisini bulamazsın demişler.. beni sevmeyen amcam. o çok kafasına buyruk demiş. eve giriş çıkış saati belli deil. evde oturmaz kimseyi dinlemez.. çok iyi düşün demiş.:50::50: okadar üzüldüm okadar kırıldımki. naptık biz ona. yazık ya walla yazık..
o kızını tek dışarı göndermezken ben hastane hastane onun evlatları için uğraştık. okumaya yazma bilmeyen kızını hergün kendi ellerimle kursa götürüp getirdim. yazık günah ya walla..

amcamın kızıda bana gülücükler saçarken arkamdan konuşmuş:50::50: ben geçen yıldan beri onla konuşuyormuşum. onun için kaç kez ankaraya gitmişim bilmem neler. yok yani onunla istersem 3 yıl konuşurum ben bundan da rahatsız olmam. ama ortada olmayan birşeyi nasıl dile getirirler bilmiyorum..
ben amcamın kızının yanında oldum. inanın uykum vardı yorgundum sırf kendini yanlız hisetmesin die yanına gidip otururdum haftada 2 3 kez kesin ziyaretine giderdim. beni ablası görsün diye.. kitap okurum mesela ona.. neblm üzücü ben neler yaparken insanlar neler yapmış.. yalan insanda amcamın kızı yazık:50::50:
x man ailesi büyük yengesinden çok çekmişler. düşünün bizde boşanma olmadı halde yengesiyle o hale gelmişler. oda ondan bana bi kaç şart koydu işte. hallettik çok şükür..

o amcama ragmen yine elimi bırakmadı:50::50: bana evlenme teklif etti. yüzüksüz:52: ömrümün güneşi hayatımın anlamı sonsuzlugum olurmusun dedi:52: ay ben sarıldım ağladım dayanamadım. yüzük almamış ben çok sülü biriymişim çok seçiciymişim:52: onun aldıgını begenmem diye:52: sonra almaya gittik. 300 lira dedi:53: ben hiç okadar bilimiyodum. bende vazgeötim almıyorum dedim. x manda olmaz dedi. çok pahalı kbl edemem dedim. sonra yarısını ben verim dedim:52::52: kadın dioyrki tek taşını kendisi alan ilk sen olcaksın:52::52::52: başka gösterdi kadın daha ucuzları ama ben begenmedim:50::50: sonra kdın 230 a bıraktı x manda bunu begendin içine sinsin dedi ve aldık:46::46:

sorna otogara götürdüm yolcu ettim. üzgünüz. sarıldı ban bi baktım gözleri dolmuş. çok duygusal biri. onun gözleri doldu ama bende tık yok:52::52::52:

yüzüğümüde çok begendim:17::17:
ALLAH sizlere daha güzel mutluluklar nasip etsin..
lavinim sana yagmuruma merveme sizlere daha güzellerini nasip etsin..
nişanlılalara mutluluk versin:52::52::52:

herkese versin ayol:52::52::52::52:

Back