Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

hoşbuldum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
kendimi bir yerlerde tanıtmıştım aslında ama gene de hatırlatayım;
30 gün sonra evlenecek olan devlet memuru bir bayanım. kalıcı yazışmalarımı yarına saklıyorum bugünlük çıkma zamanı geldi sayılır :)

bugün pek bereketliyiz maşallah:nazar:
hoşgeldiniz kızlar. öyle benide alın diyip kaçmak yok ama. kendinizi tanıtın:34:

ben de tanıtayım kendimi 23 yaşındayım bitanemle düğünümüze çok az kaldı bayadır geziniyorm bu topiklerde ayrıca heyecan hat safhada :132:

Hoşbulduk :16:
Ben misafir olarak değil kalıcı olarak geldim dahada gitmem :1:
21 yaşında taze sözlü sevdiceğine aşık bir dargın bir barışık ama onu çok çok seven bir Leblebitozuyum :1:

hayırlı olsun sözün leblebicim:9: bende 22 yaşında taze nişanlıyım:16: nişan-düğün ne zaman?

ne tür duygular içerisindesin benim şimdiden uykularım kaçmaya başladı:27:

ben çok rahat bir insanımdır o nedenle sanırım hala pek bir heyecanım yok; sadece çook yorulduğumu hissediyorum ve bu nedenle artık bitsin istiyorum hala gelinliğimi teslim alamadım davetiyeleri dağıtmaya başlamadık evi desen yerleştirmedik. ortaya somut bir şeyler çıkınca belki biraz daha fazla heyecanlanırım; sizin durumlar ne alemde? :)

hayırlı olsun sözün leblebicim:9: bende 22 yaşında taze nişanlıyım:16: nişan-düğün ne zaman?

Teşekkür ederim tatlıım :16:
Seninde nişanın hayırlı uğurlu olsun :16:
Nişanı yaza düşünüyoruz, ben büyük bi nişan istemiyorum bakalım zaman göstericek.
Düğün 2-3 yıldan önce zor gibi canım :26: :24:

Niye yapma dediği şeyleri yapıyon len , inatmısın :20:
Özür dilede gönlünü al üzme sevdiceğini :38:
Çok şükür iyiyim bende :32:

Hayır özür dileyemem, çünkü hep yapıyorum. Özrüm etkisiz olur, dalga geçer gibi olurum sanki, hep yaptım çünkü :50: En iyisi bi daha yapmamak o zaman daha etkili oluR :16::16: Dün aldım iyi haberlerini bebek, hadi bakalım hayırlısı :8:

Teşekkür ederim tatlıım :16:
Seninde nişanın hayırlı uğurlu olsun :16:
Nişanı yaza düşünüyoruz, ben büyük bi nişan istemiyorum bakalım zaman göstericek.
Düğün 2-3 yıldan önce zor gibi canım :26: :24:

bende teşekkür ederim:16: niye düğün için o kadar uzun zaman düşünüyorsunuz ki? bizim mayıs 2014 kesin tarihimiz ama gönlümüzden geçen eylül-ekim 2013:31: bakalım kısmette ne varsa artık

ben çok rahat bir insanımdır o nedenle sanırım hala pek bir heyecanım yok; sadece çook yorulduğumu hissediyorum ve bu nedenle artık bitsin istiyorum hala gelinliğimi teslim alamadım davetiyeleri dağıtmaya başlamadık evi desen yerleştirmedik. ortaya somut bir şeyler çıkınca belki biraz daha fazla heyecanlanırım; sizin durumlar ne alemde? :)

rahat olabilmen ne güzel ben çok pimpirikliyorum çok detay düşünüyr m bu da beni çok yoruyor
Allah kolaylıklar versin bu hazırlıklar yorucu gerçekten
bizim iki aydan biraz fazla var gelinliiği sipariş verdik ama ben de hala alamadım davetiye ev vs bunlara tabi hiç başlamadık mobilyamın bi kısmıyla beyaz eşyalarımızın bi kısmını alabildi k henüz

bende teşekkür ederim:16: niye düğün için o kadar uzun zaman düşünüyorsunuz ki? bizim mayıs 2014 kesin tarihimiz ama gönlümüzden geçen eylül-ekim 2013:31: bakalım kısmette ne varsa artık

Öyle olması gerekiyo tatlım , bizde istemeyiz tabi bu kadar geç olsun ama mecburuz :50:
Hayırlısı olsun hakkımızda :16:

Hayır özür dileyemem, çünkü hep yapıyorum. Özrüm etkisiz olur, dalga geçer gibi olurum sanki, hep yaptım çünkü :50: En iyisi bi daha yapmamak o zaman daha etkili oluR :16::16: Dün aldım iyi haberlerini bebek, hadi bakalım hayırlısı :8:

Gönlünü al kuzucuk o zaman kırmayın birbirinizi :16:
Dün hiç beklemediğim bi anda oldu canım bakalım hayırlısı olsun umutluyum :16:

Back