Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

berfo catlaksın yemin ediorum :60:

sibosum hos geldin bebeem :54:

berfooo delisinn deli :D haftaya sevişiriz insallah ozaman :))) haftaya gelcem buyuk ihtimal ;) :48::ssz:

biride güzel hitap etsin bana yahuuu:52::52::52:

ayyy o kırmızı aynı zamanda aşkın da rengi olmuyor muydu hatunlaaarrr :52::52::23::23:

:9::9::9:

Ebeett hemdeee en ateşlisinden dimi çağlaaamm:23::23::1:

aaa bak sen terbiyesiz kırmızıya en anlama gelmiyormuşş:52::52:

tüm nazar boncukları berfiiiinnnnn içiiiiinnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar:

kaptım kaptımmm hepsiniiiii:16::16::16::16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ...
sanki bi roman okudum pelinimmm :16:
gözlerim doldu yer yer:5: , gülümsedim bazı kelimelerde de
hissettiğim çok şey var ama kelimelere dökemiyorumm
ah
...
iyi gezmeler bebeğim :3:
:17::17::17:

Canımsın benim sen :16:

Bizim aşkımız da biraz roman, biraz masal Nurayımm:16:
:nazar:
Pelinim o kadar duygulandım ki :5: İçimdekinin tarifi yok şuan.İnşAllah çok mutlu olursun bitanem ki olucaksın biliyorum.Aşk dolu,sevginin bitmediği,kahkahaların tükenmediği bir yuvanız olur bitanem:16: Kıyafetin ve ayakkabılarında hayırlı olsun kuzucum.Bende bu haftasonu almaya çıkıcam bakalım.İstediğim gibi bulabilecek miyim bakalım ?? Ayacıklara kuvvet:27:
Ahh Elisimm:16:
İnşallah çok mutlu olalım hepimiz, her birimiz...
İnşallah gonlune gore bulursun bitanem, bence cok gezme direk koton'a git derim :9:

Çok güzel seçenekler var. Ben beyaz pantalon üzeri pudra rengi bi kombin yaptım baştan sonra beyaz kendinden desenli etek buldum onla kombin yaptım :9: Yetmedi arkadasım bi elbise getirdi ve direk "işte bu" dedim ve elbiseyi aldım :16:

Sende bulucaksındır gonlune gore prensesim:16:
Pelinnnn ne güzel yazmışsın öyle:16:

Mutluluğunuz hiç ama hiç bozulmasın:21:

--------

Karbeyaz benim eski nick orchidea'ydı.:31:
Canımm çok sağ ol :16:

Amiinnn hiçbirimizin bozulmasın tatlım :16:
ohh kuzularımın cenesi dusmus yine :9:

pelommmmmm pelommm ah ben seni ne yapayımmm yaaaaaaa kalbinden dokulen o guzel incileri yerimmmmm sen hep cok mutlu ol hep boyle guzel haberler ver bizeee hep ısık sac bitanem olur muuuu

Kurabiyeeemm benimm:16:

Çok teşekkürler bitanemm hepimiz çok mutlu olucaz görünn :16:

Ömrüküüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm :52: Keşke yanında olabilseydim :14:
:52:

Keşkeeeee!!! :14::14::14:

yook yoook sen benii ağlatıcaaan! Ay ben çoook fenaa oldum şuaaann her anına şahiit oldum seni güzel yüreklim güzel yüzlüüm ömrüküüm beniimmm ! Allah mutlulugunuzu gözlerden uzak tutsun :nazar: Seni, aybik eniştemi öyle çoook seviyorum kiii haddi hesabıı yoook ! :69:

:14:
Ben senin o 1 gramcık gözyaşına kıyar mıyım be? baksana sen benim gözlerime seni çılgın :9:
Amin kardeşöteemmm, bizde siziiiii valla dünyalar kadar seviyoruuzzz ole bole bi sevmek değil ömrüümmm benimmm:16::16::16:
Kestaneeemmm.:70: Rabbim senin sabrının,dualarının karşılığını verdi.:nazar: Dökülen gözyaşlarını gül bahçelerine çevirdi. Her bir gün daha da çok mutlu ol.:77:

Lavin.:53::53::53: Ben seni tanıyormuşum da haberim yokmuş.:9::9:

Ben yeni biri sanıyordum seni,rezilliğim diz boyu yemin ederim.:19::60:
:16::16::16:
Kestane prensesiiiii:16:
Ne güzel yazmışsın ya gerçekten de öyle! Ne kadar şükretsem az!
:16:
kız mervooooss aglamak yasak burdaaaa hep gulelım biz insallah :16::16:

evet kuslarım insallah az kaldı kalanlarda hayırla ve hızla gecsinnnn ve aslaa nihancım hayal kurmaktan vazgcmeyin

en guzel ornek Elis immm bunun icin... kendi de yazmıs bir anda 2013 gelini oluverdi

pelom da baska bir sahane örnek benim icin hayatlara bir anda nasıl sihirli bir degnek degebiliyor diye :16:

inanmaktan hayal etmekten vazgecmeyin...

bir söz var ya...

Hep denedin hep yenildin, olsun bir kez daha dene, bir kez daha yenil... Bu kez daha iyi yenil...

işte öyle... Ne olursa olsun ne yasarsak yasayalım yenileyecegimizi bilsek de denemekten inanmaktn vazgecmeyelim :16:
Boyle gormen ne guzel kurabiyem:16:

Gerçekten biz sanırım umuda örnek bi çiftiz... Bana açılmak için 9 ay beklemiş, neler çekmiş.. Ama şimdi meyvesini yiyor sabrının paşam :16:

O iyi ki girdi hayatıma, iyi ki...:16::16::16:
gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun:52::52::52::52::52: pe pe peloooooooooo:52::52::52::52: annemmmmmm büyüdünmü sennn:52: tebrik ederimmmmm

dün x man bizde kaldı:52::52:

Büyüdümm büyüdüümm aybiklee büyüdüümm , aybikiinn gözünde hiiç büyümedimmm
:24:
laaa laaaa lallalalaaaa:24::24::24:

:9::9:
yerim seni ben ya berfocaaann:16:

sizdeki gelişmeleri de takip ediyorum, yakında senden de nikah haberleri alırmışız gibi geliyor kuzucan hadi hayırlısı çok güzel haberler bunlar
:16:

Kuşlarım kanlarımızı da aldırdık, 2 kere :17: Nazlıma da soledim ben nikah işine karşıyım :27: ne gerek var ya hu 2 kere kan aldırmaya :27: zaten 3 kilo kanım var benim :52: ama çok güzel telaşlar, kanımız bile hep nikah için alınabilir yeter ki hasta olmayalım:9:

bu arada sağlık merkezinde çok güzel eğitim verdiler bize. :17: doğum kontrol için... benimki karşıydı bu hap olayına... Kafasındaki soru işaretlerini de çözmüş oldu, sorularına cevap aldı. :16: Çok da güler yüzlü insanlardı. Hayatımda gördüğüm en sempatik ve en güler yüzlü sağlık memurlarıydı :16:

şimdi evdeyim dinleniyorum... Birazdan şirkete geçerim :31:

Ben geldiiimmmm benim güzel bebişlerim :16: İşler çok feci yoğun kafayı kaldıramıyorum yoruldum :36: Pelommmm bizde 2 kez kan vermiştik bitanem.Küçük ciğerlerimi çekmişlerdi.Kendi halinde nefes alıp veriyor benim küçük minnak ciğerler işte :27::27::27::27:Niye bunu yazdım bende bilmiyorum :27::27::27: Bugün öğle arası aşklandım bol bol süpriz yaptı nişanlıcanım benim :16::16::16::16: damatlıklara göz gezdirdik birlikte nasıl heyecanlandı benim sevgilim kurban olsun aşkı ona damatlık alan var mı kuzularım fikir verebilecek???

Direkt dalmış gibi olcam ama dikkatimi çekti..Ne kadar sıcak bir topik :nazar::nazar::nazar::nazar: Birinizin derdi de sevinci de ortak oluyor, dedikodu yok :20:, fesatlık yok :20:, kıskançlık yok :20: İnşallah hep böyle olursunuz :16: 2013 model olsaydım beni de alırdınız heralde ama daha çoooooooo..k var bana :1: :16:

ay kuzular maile daldı burası unutuldu :9: :9:

elisom biz baktık azcık ama cok detaylı degil asıl bu haftasonu bakıcaz ciddi anlamda

sarara, kiğılıya ve networke baktık tam olarak denemedi paşacanım sadece ceketini giydi :69: networktekini begendim en cok

normal takıma saten yaka dugme ekletip papyon kusak almaya karar verdik daha sonra da giyebilsin diye zaten o parlak damatlıklar hiç hosumuza gitmedi

haftasonu tamamen giyip denicek yanımda spatula goturmeyi dusunuyorum birinin eline vericem beni kazırsınız artık eriyip zemine yapısınca diye :60:

Direkt dalmış gibi olcam ama dikkatimi çekti..Ne kadar sıcak bir topik :nazar::nazar::nazar::nazar: Birinizin derdi de sevinci de ortak oluyor, dedikodu yok :20:, fesatlık yok :20:, kıskançlık yok :20: İnşallah hep böyle olursunuz :16: 2013 model olsaydım beni de alırdınız heralde ama daha çoooooooo..k var bana :1: :16:

Merhabalar hoş geldinnnn:3:

Gelebilirsin istersen tabi, benim gibi tarihi belli olmayan ve 2014 gelini olanlar da var burda:34:

Ben geldiiimmmm benim güzel bebişlerim :16: İşler çok feci yoğun kafayı kaldıramıyorum yoruldum :36: Pelommmm bizde 2 kez kan vermiştik bitanem.Küçük ciğerlerimi çekmişlerdi.Kendi halinde nefes alıp veriyor benim küçük minnak ciğerler işte :27::27::27::27:Niye bunu yazdım bende bilmiyorum :27::27::27: Bugün öğle arası aşklandım bol bol süpriz yaptı nişanlıcanım benim :16::16::16::16: damatlıklara göz gezdirdik birlikte nasıl heyecanlandı benim sevgilim kurban olsun aşkı ona damatlık alan var mı kuzularım fikir verebilecek???

Maşallah Elisim size.:nazar::nazar:Ben de stajdan geldim ölüyorum yorgunluktan.:14: Benim koca bebeğim de akşamları dersaneye gitmeme kızıyor,sınıfını değiştir sabah git diyor.Ama çok iyi arkadaşlarım var o sınıfta.:14: Baktım uzayacak tartışma.Yağladım,balladım,ikna ettim.:23::9:

Son sözü o söyledi : Tamam hayatım.:9::9::9:

Maşallah bize.:nazar::nazar::nazar:

Ben de 20?? modelim.:27::27:

canım hos geldin....

amin insallah sag olasın

2013 model olmana gerek yok ki her zaman gelebilirsin burda henuz tarihi belli olmayan arkadaslarımız da var hepsi bizim canımız :16:

pelomm sen de hapa mı karar verdin şimcik :61: vee ne zaman baslıcaksın kulllanmaya???

mervomm mervommm hatunun fendi erkegi yendi diorsun :9::9::9:

ay kuzular maile daldı burası unutuldu :9: :9:

elisom biz baktık azcık ama cok detaylı degil asıl bu haftasonu bakıcaz ciddi anlamda

sarara, kiğılıya ve networke baktık tam olarak denemedi paşacanım sadece ceketini giydi :69: networktekini begendim en cok

normal takıma saten yaka dugme ekletip papyon kusak almaya karar verdik daha sonra da giyebilsin diye zaten o parlak damatlıklar hiç hosumuza gitmedi

haftasonu tamamen giyip denicek yanımda spatula goturmeyi dusunuyorum birinin eline vericem beni kazırsınız artık eriyip zemine yapısınca diye :60:

Çağloşşşş konuşunca sevgilimle hiç anlaşamıyoruz,ben bunca zaman sevgilimi takım elbisli görmedim.

Bildiğin nefret ediyor,aslında papyon çok yakışır ama ben 1 saat sonra çıkarsam olmaz mı diyo.

Açıkçası ben de çok merak ediyorum nasıl olacağını:31:

mervomm mervommm hatunun fendi erkegi yendi diorsun :9::9::9:

Aynen öyle.:1::1:

Evet koca bi Maşallah :nazar::16: Çok teşekkürler :16: Benim 2014'te değil maalesef :1: Bugu'nun dediği gibi 20?? =) Daha yaşım 19 =)

Anammm sen baya ufakmışsın.:1: Ben 23 oluyorum 12 gün sonra.:8:

Çağloşşşş konuşunca sevgilimle hiç anlaşamıyoruz,ben bunca zaman sevgilimi takım elbisli görmedim.

Bildiğin nefret ediyor,aslında papyon çok yakışır ama ben 1 saat sonra çıkarsam olmaz mı diyo.

Benim sevgilim de öyle.:1: Kravata yular diyor adam ya.:27:

Evet koca bi Maşallah :nazar::16: Çok teşekkürler :16: Benim 2014'te değil maalesef :1: Bugu'nun dediği gibi 20?? =) Daha yaşım 19 =)

ay daha miniciksinnn :16::16::16:

en hayırlısı ne zamnsa o zaman olsun her donemin ayrı bi guzelligi var canımmm bu yaslarının da tadını cıkar oh misss :10:

benimkide ben papyon takmam diyodu lavim :9::9: simdi kendisi soluyo papyon dusunuyoruz diye

yani o zaman geldi mi sen ne dersen o oluyo merak etme bisey dese de hatun yapsam diye dort donuyolar

zaman yaklasmıs hedefe ulasmaya az kalmıs ya onun zafer sarhoslugu oluyo uzerlerinde :9::9:

simdiki sorunumuzda dugunde oynamak... oynamam diye tutturdu gorcem oynayacakmı oynamayacak mı :9:

mervosum gelicek tabiki de hem belki beklediginden de cabuk kim bilebilir ki :69:

Back