Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Öyle olması gerekiyo tatlım , bizde istemeyiz tabi bu kadar geç olsun ama mecburuz :50:
Hayırlısı olsun hakkımızda :16:

alnımıza yazılmış bir tarih var naparsak yapalım bunu değiştiremeyiz:31: o yüzden hayırlısını beklemekten başka çaremiz yok. sonu güzel olsunda varsın geç olsun:16:

valla çağlacım heyecan meyecan kalmadı bitse de gitsek moduna ulaştık biz :))))
sizlerde durumlar ne alemde?

biz bicok seyi hallettik canım ama hala eksikler var... damatlıgımız alıncak kına abiyesi ve bindallası

bir de evin ufak tefek ıvır zıvırları calısma odası mutfak masası gibi detayları duruyo

keyifli ama yorucu ben de isyan ediorum bazen :9:

Evet Cokkie ablacım öyle yaptım heralde :9: (Ablada sorun yok dimi?.. :1:)

yok tabii nasıl rahat ediyorsan canımmm :34:

ay kuzular maile daldı burası unutuldu :9: :9:

elisom biz baktık azcık ama cok detaylı degil asıl bu haftasonu bakıcaz ciddi anlamda

sarara, kiğılıya ve networke baktık tam olarak denemedi paşacanım sadece ceketini giydi :69: networktekini begendim en cok

normal takıma saten yaka dugme ekletip papyon kusak almaya karar verdik daha sonra da giyebilsin diye zaten o parlak damatlıklar hiç hosumuza gitmedi

haftasonu tamamen giyip denicek yanımda spatula goturmeyi dusunuyorum birinin eline vericem beni kazırsınız artık eriyip zemine yapısınca diye :60:

Çağloommmm bizde bu haftasonu bakmaya gidicez bakalım:16: Ben gelinlik seçmeye giderken bu kadar heyecan yapmadım.İnsan demek sevdiceğini damatlık içinde göreceği için daha çok heyecan yapıyormuş:52: Damat a baktık bizde ama pek beğenemedik.Aynen parlak damatlıklar benımde pek hosuma gıtmedı.:27::27::27::27:spatulanı yerim senin aşk böceeemmm:16:

Maşallah Elisim size.:nazar::nazar:Ben de stajdan geldim ölüyorum yorgunluktan.:14: Benim koca bebeğim de akşamları dersaneye gitmeme kızıyor,sınıfını değiştir sabah git diyor.Ama çok iyi arkadaşlarım var o sınıfta.:14: Baktım uzayacak tartışma.Yağladım,balladım,ikna ettim.:23::9:

Son sözü o söyledi : Tamam hayatım.:9::9::9:

Maşallah bize.:nazar::nazar::nazar:

Ben de 20?? modelim.:27::27:

Bugum herzamanki gibi desene son söz benim sözüm :27: Ortamı değiştirince insanın dengesi sarsılıyor yavrum iyi yapmışsın ikna etmişsin :34:

canım hos geldin....

amin insallah sag olasın

2013 model olmana gerek yok ki her zaman gelebilirsin burda henuz tarihi belli olmayan arkadaslarımız da var hepsi bizim canımız :16:

pelomm sen de hapa mı karar verdin şimcik :61: vee ne zaman baslıcaksın kulllanmaya???

mervomm mervommm hatunun fendi erkegi yendi diorsun :9::9::9:

Bende hapa karar verdim Çağloommmm :17: İnşAllah migren ataklarına girmem nisanda başlamayı düşünüyorum ben vücudumun alışması için:31:

Evet ufağım ben ufağımm :27: :1: Aaa az kalmış doğum gününe :56::16:

Hoşgeldin aramıza minikfare :16:

Çağloşummmm Pelinim Elisim gelinlikler nerdeeeeeeeeeeeee hadi alın artık çok heyecanlıyım merakla bekliyorum ve adım adım takip ediyorum sizi:66::66::66:
Nejlam sanırım nisan ayında çağırırlar gibime geliyor kuzucum provaya.Bende çok heyecanlıyım :52: bidahakine çekicem gelinliği ilkinde unutmuştum :26:

Hoşbulduk :16:
Ben misafir olarak değil kalıcı olarak geldim dahada gitmem :1:
21 yaşında taze sözlü sevdiceğine aşık bir dargın bir barışık ama onu çok çok seven bir Leblebitozuyum :1:

Hoşgeldin leblebitozuu :16:

Çağloommmm bizde bu haftasonu bakmaya gidicez bakalım:16: Ben gelinlik seçmeye giderken bu kadar heyecan yapmadım.İnsan demek sevdiceğini damatlık içinde göreceği için daha çok heyecan yapıyormuş:52: Damat a baktık bizde ama pek beğenemedik.Aynen parlak damatlıklar benımde pek hosuma gıtmedı.:27::27::27::27:spatulanı yerim senin aşk böceeemmm:16:

Bugum herzamanki gibi desene son söz benim sözüm :27: Ortamı değiştirince insanın dengesi sarsılıyor yavrum iyi yapmışsın ikna etmişsin :34:

Bende hapa karar verdim Çağloommmm :17: İnşAllah migren ataklarına girmem nisanda başlamayı düşünüyorum ben vücudumun alışması için:31:

Hoşgeldin aramıza minikfare :16:

Nejlam sanırım nisan ayında çağırırlar gibime geliyor kuzucum provaya.Bende çok heyecanlıyım :52: bidahakine çekicem gelinliği ilkinde unutmuştum :26:

Hoşgeldin leblebitozuu :16:
Hoşbulduuukk :16:

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr
Nasılsınız bakem:1:
Bugün alışveriş yaptım, poşetleri taşımak işkence gibiydi.
Yok dedim benim artık evlenmem lazım.
Artık paşacık taşısın poşetleri:27::27::37:
Sırf bu yüzden evlenirmişim:9::9:

yan odadaydı düşünsenee:52::52:

dün kararımı verdim. çok mutluydum dün.. annem babam kardeşlerimle oturduk falan..
hani dün bu olabilir dedim:35: inş hayırlısı olur yine:21:

Tatlıım çok sevindim canım ya, yakında haberlerini alacağız desene inşallah.
Amcanı da takdir ettim, benim amcalarım hiç öyle demiyo:19:
Ailenin de istiyor olması çok büyük bir nimet canım, ayyyyy çok sevindim senin adına ya maşallah.:nazar:

Geçmiş olsun canım ama sanırım diğer yazıklarını alıntılamadım ama sıkıntıdan çıkmış olabilir gibi geldi:26:

Lavinim, lavinim ah ne soğuklarda kaldık biz böyleee:18::18:
İnanın alnım ta ortası çatladı soğuktan...
Sıkıntıdan da olabilir canım, aslında yarın doktora gidebilirim ama paşanın işine de bağlı:26: Uzakta da doktor:26:

ay daha miniciksinnn :16::16::16:

en hayırlısı ne zamnsa o zaman olsun her donemin ayrı bi guzelligi var canımmm bu yaslarının da tadını cıkar oh misss :10:

benimkide ben papyon takmam diyodu lavim :9::9: simdi kendisi soluyo papyon dusunuyoruz diye

yani o zaman geldi mi sen ne dersen o oluyo merak etme bisey dese de hatun yapsam diye dort donuyolar

zaman yaklasmıs hedefe ulasmaya az kalmıs ya onun zafer sarhoslugu oluyo uzerlerinde :9::9:

simdiki sorunumuzda dugunde oynamak... oynamam diye tutturdu gorcem oynayacakmı oynamayacak mı :9:

mervosum gelicek tabiki de hem belki beklediginden de cabuk kim bilebilir ki :69:

Oynamam diyenden korkacan kurbiğim, o sevinçle öyle bir oynar kiiii.
Pistten bööyle kaçırırsın :4::4::4:
:9::9::9::9:

Hoşbulduk :16:
Ben misafir olarak değil kalıcı olarak geldim dahada gitmem :1:
21 yaşında taze sözlü sevdiceğine aşık bir dargın bir barışık ama onu çok çok seven bir Leblebitozuyum :1:

Yeni kızçeler hoşgeldiniiiz, hepinizi alıntılayamadım da:3::3:

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr

Ailenin de istiyor olması çok büyük bir nimet canım, ayyyyy çok sevindim senin adına ya maşallah.:nazar:

Sıkıntıdan da olabilir canım, aslında yarın doktora gidebilirim ama paşanın işine de bağlı:26: Uzakta da doktor:26:

Nişanlıcan benim en büyük kurtarıcım tatlım :27::27:Alışveriş yapıorum hooop telefona 'aşkım napıosun aşkım gelsene gelsene hadi' hooop gelince poşetler ele :27: pazularını sevdiğim :17:

Nişanlıcan benim en büyük kurtarıcım tatlım :27::27:Alışveriş yapıorum hooop telefona 'aşkım napıosun aşkım gelsene gelsene hadi' hooop gelince poşetler ele :27: pazularını sevdiğim :17:

:1::1::1::1:
Ayyy çok güldürürdün beni Opra'm
Aşk burda olsaydı benden de çekeceği vardı :23::23::23::17::17::1:
Benimki de gösterip durur baaak pazuma diye, gelsin poşetlerimi taşısın da görelim :1::1:

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr

Hoşbulduk canıım :16:

Cupcakelerim benim yemek yiyip dersaneye gitmem lazım.:56: Çeyiz çemen almak için para lazım,bunun için de atanmak lazım.:31:

Akşam ormanda buluşuruz.:27: Öptüm hepinizi.:54:

:1::1::1::1:
Ayyy çok güldürürdün beni Opra'm
Aşk burda olsaydı benden de çekeceği vardı :23::23::23::17::17::1:
Benimki de gösterip durur baaak pazuma diye, gelsin poşetlerimi taşısın da görelim :1::1:
Oooo kuzucum gösteriyorsa pazuları taşısın eniştecik poşetleri :27::27::27:uzaktanda olsa magneto gibi zihinle kaldırma gücünü göstersin :9::9:

Benimkini kesseler taşımaz :1:
Mecbur kalmadıkça bana vermeye çalışıyo :27:

Taşır taşır canım :27: azcık kedi bakışı yap kıyamaz :21:

Buna bir çözüm bulmak lazım :27:
Bulalım vallahi canım :1:
Oooo kuzucum gösteriyorsa pazuları taşısın eniştecik poşetleri :27::27::27:uzaktanda olsa magneto gibi zihinle kaldırma gücünü göstersin :9::9:

Taşır taşır canım :27: azcık kedi bakışı yap kıyamaz :21:

Benden önce kedi bakışlarını sevdicek yapıyo :1:
Ama genelde o taşır söylene söylene :1:

Back