- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #2.481
Öyle olması gerekiyo tatlım , bizde istemeyiz tabi bu kadar geç olsun ama mecburuz
Hayırlısı olsun hakkımızda![]()
alnımıza yazılmış bir tarih var naparsak yapalım bunu değiştiremeyiz
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olması gerekiyo tatlım , bizde istemeyiz tabi bu kadar geç olsun ama mecburuz
Hayırlısı olsun hakkımızda![]()
Gönlünü al kuzucuk o zaman kırmayın birbirinizi
Dün hiç beklemediğim bi anda oldu canım bakalım hayırlısı olsun umutluyum![]()
valla çağlacım heyecan meyecan kalmadı bitse de gitsek moduna ulaştık biz :))))
sizlerde durumlar ne alemde?
Evet Cokkie ablacım öyle yaptım heralde(Ablada sorun yok dimi?..
)
alnımıza yazılmış bir tarih var naparsak yapalım bunu değiştiremeyizo yüzden hayırlısını beklemekten başka çaremiz yok. sonu güzel olsunda varsın geç olsun
![]()
Hadi bakalım bize bi pasta yaparsın artık![]()
Rabbim hepimize güzel kısmetler nasip eylesin
![]()
ay kuzular maile daldı burası unutuldu![]()
elisom biz baktık azcık ama cok detaylı degil asıl bu haftasonu bakıcaz ciddi anlamda
sarara, kiğılıya ve networke baktık tam olarak denemedi paşacanım sadece ceketini giydinetworktekini begendim en cok
normal takıma saten yaka dugme ekletip papyon kusak almaya karar verdik daha sonra da giyebilsin diye zaten o parlak damatlıklar hiç hosumuza gitmedi
haftasonu tamamen giyip denicek yanımda spatula goturmeyi dusunuyorum birinin eline vericem beni kazırsınız artık eriyip zemine yapısınca diye![]()
Maşallah Elisim size.Ben de stajdan geldim ölüyorum yorgunluktan.
Benim koca bebeğim de akşamları dersaneye gitmeme kızıyor,sınıfını değiştir sabah git diyor.Ama çok iyi arkadaşlarım var o sınıfta.
Baktım uzayacak tartışma.Yağladım,balladım,ikna ettim.
Son sözü o söyledi : Tamam hayatım.
Maşallah bize.
Ben de 20?? modelim.![]()
canım hos geldin....
amin insallah sag olasın
2013 model olmana gerek yok ki her zaman gelebilirsin burda henuz tarihi belli olmayan arkadaslarımız da var hepsi bizim canımız
pelomm sen de hapa mı karar verdin şimcikvee ne zaman baslıcaksın kulllanmaya???
mervomm mervommm hatunun fendi erkegi yendi diorsun![]()
Evet ufağım ben ufağımm![]()
Aaa az kalmış doğum gününe
![]()
Nejlam sanırım nisan ayında çağırırlar gibime geliyor kuzucum provaya.Bende çok heyecanlıyımÇağloşummmm Pelinim Elisim gelinlikler nerdeeeeeeeeeeeee hadi alın artık çok heyecanlıyım merakla bekliyorum ve adım adım takip ediyorum sizi![]()
Hoşbulduk
Ben misafir olarak değil kalıcı olarak geldim dahada gitmem
21 yaşında taze sözlü sevdiceğine aşık bir dargın bir barışık ama onu çok çok seven bir Leblebitozuyum![]()
HoşbulduuukkÇağloommmm bizde bu haftasonu bakmaya gidicez bakalımBen gelinlik seçmeye giderken bu kadar heyecan yapmadım.İnsan demek sevdiceğini damatlık içinde göreceği için daha çok heyecan yapıyormuş
Damat a baktık bizde ama pek beğenemedik.Aynen parlak damatlıklar benımde pek hosuma gıtmedı.
spatulanı yerim senin aşk böceeemmm
Bugum herzamanki gibi desene son söz benim sözümOrtamı değiştirince insanın dengesi sarsılıyor yavrum iyi yapmışsın ikna etmişsin
Bende hapa karar verdim ÇağloommmmİnşAllah migren ataklarına girmem nisanda başlamayı düşünüyorum ben vücudumun alışması için
![]()
Hoşgeldin aramıza minikfare
Nejlam sanırım nisan ayında çağırırlar gibime geliyor kuzucum provaya.Bende çok heyecanlıyımbidahakine çekicem gelinliği ilkinde unutmuştum :26:
Hoşgeldin leblebitozuu![]()
Hoşbulduuukk![]()
yan odadaydı düşünsenee
dün kararımı verdim. çok mutluydum dün.. annem babam kardeşlerimle oturduk falan..
hani dün bu olabilir dediminş hayırlısı olur yine
![]()
Geçmiş olsun canım ama sanırım diğer yazıklarını alıntılamadım ama sıkıntıdan çıkmış olabilir gibi geldi:26:
ay daha miniciksinnn
en hayırlısı ne zamnsa o zaman olsun her donemin ayrı bi guzelligi var canımmm bu yaslarının da tadını cıkar oh misss![]()
benimkide ben papyon takmam diyodu lavimsimdi kendisi soluyo papyon dusunuyoruz diye
yani o zaman geldi mi sen ne dersen o oluyo merak etme bisey dese de hatun yapsam diye dort donuyolar
zaman yaklasmıs hedefe ulasmaya az kalmıs ya onun zafer sarhoslugu oluyo uzerlerinde
simdiki sorunumuzda dugunde oynamak... oynamam diye tutturdu gorcem oynayacakmı oynamayacak mı
mervosum gelicek tabiki de hem belki beklediginden de cabuk kim bilebilir ki![]()
Hoşbulduk
Ben misafir olarak değil kalıcı olarak geldim dahada gitmem
21 yaşında taze sözlü sevdiceğine aşık bir dargın bir barışık ama onu çok çok seven bir Leblebitozuyum![]()
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr
Nasılsınız bakem
Bugün alışveriş yaptım, poşetleri taşımak işkence gibiydi.
Yok dedim benim artık evlenmem lazım.
Artık paşacık taşısın poşetleri
Sırf bu yüzden evlenirmişim
Tatlıım çok sevindim canım ya, yakında haberlerini alacağız desene inşallah.
Amcanı da takdir ettim, benim amcalarım hiç öyle demiyo
Ailenin de istiyor olması çok büyük bir nimet canım, ayyyyy çok sevindim senin adına ya maşallah.
Lavinim, lavinim ah ne soğuklarda kaldık biz böyleee:18::18:
İnanın alnım ta ortası çatladı soğuktan...
Sıkıntıdan da olabilir canım, aslında yarın doktora gidebilirim ama paşanın işine de bağlı:26: Uzakta da doktor:26:
Oynamam diyenden korkacan kurbiğim, o sevinçle öyle bir oynar kiiii.
Pistten bööyle kaçırırsın![]()
Yeni kızçeler hoşgeldiniiiz, hepinizi alıntılayamadım da![]()
Ooohhh taze taze sözlüsün mis gibi tazecikRabbim evlilik heyecanınıda yaşatsın inşAllah canım sana
![]()
Nişanlıcan benim en büyük kurtarıcım tatlımAlışveriş yapıorum hooop telefona 'aşkım napıosun aşkım gelsene gelsene hadi' hooop gelince poşetler ele
pazularını sevdiğim
![]()
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr
Nasılsınız bakem
Bugün alışveriş yaptım, poşetleri taşımak işkence gibiydi.
Yok dedim benim artık evlenmem lazım.
Artık paşacık taşısın poşetleri
Sırf bu yüzden evlenirmişim
Tatlıım çok sevindim canım ya, yakında haberlerini alacağız desene inşallah.
Amcanı da takdir ettim, benim amcalarım hiç öyle demiyo
Ailenin de istiyor olması çok büyük bir nimet canım, ayyyyy çok sevindim senin adına ya maşallah.
Lavinim, lavinim ah ne soğuklarda kaldık biz böyleee:18::18:
İnanın alnım ta ortası çatladı soğuktan...
Sıkıntıdan da olabilir canım, aslında yarın doktora gidebilirim ama paşanın işine de bağlı:26: Uzakta da doktor:26:
Oynamam diyenden korkacan kurbiğim, o sevinçle öyle bir oynar kiiii.
Pistten bööyle kaçırırsın![]()
Yeni kızçeler hoşgeldiniiiz, hepinizi alıntılayamadım da![]()
Ayyy çok güldürürdün beni Opra'm
Aşk burda olsaydı benden de çekeceği vardı
Benimki de gösterip durur baaak pazuma diye, gelsin poşetlerimi taşısın da görelim![]()
Benimkini kesseler taşımaz
Mecbur kalmadıkça bana vermeye çalışıyo![]()
Oooo kuzucum gösteriyorsa pazuları taşısın eniştecik poşetleri
Ayyy çok güldürürdün beni Opra'm
Aşk burda olsaydı benden de çekeceği vardı
Benimki de gösterip durur baaak pazuma diye, gelsin poşetlerimi taşısın da görelim![]()
Benimkini kesseler taşımaz
Mecbur kalmadıkça bana vermeye çalışıyo![]()
Kızlar kızlar bende geldim, bende 2013 model gelin olacağım ve bende aşığıııımmm hihoyyyttttt
Bulalım vallahi canımBuna bir çözüm bulmak lazım![]()
Oooo kuzucum gösteriyorsa pazuları taşısın eniştecik poşetleriuzaktanda olsa magneto gibi zihinle kaldırma gücünü göstersin
Taşır taşır canımazcık kedi bakışı yap kıyamaz
![]()