Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ay daha miniciksinnn :16::16::16:

en hayırlısı ne zamnsa o zaman olsun her donemin ayrı bi guzelligi var canımmm bu yaslarının da tadını cıkar oh misss :10:

benimkide ben papyon takmam diyodu lavim :9::9: simdi kendisi soluyo papyon dusunuyoruz diye

yani o zaman geldi mi sen ne dersen o oluyo merak etme bisey dese de hatun yapsam diye dort donuyolar

zaman yaklasmıs hedefe ulasmaya az kalmıs ya onun zafer sarhoslugu oluyo uzerlerinde :9::9:

simdiki sorunumuzda dugunde oynamak... oynamam diye tutturdu gorcem oynayacakmı oynamayacak mı :9:

mervosum gelicek tabiki de hem belki beklediginden de cabuk kim bilebilir ki :69:

Gelsin artık o günler,daha ne isterim sevgilicim papyonlu miniminnoş olacakkkkkkk:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Peliminotamaa ve enişteye kocaman bir maşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar:
MinigininFaresi hoşgeldin tatlım. bir an 19 yaşıma döndüm nasılda zor sabrediyordum nişanlanacağım, evleneceğim günler gelsin diye:9:

Peliminotamaa ve enişteye kocaman bir maşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar:
MinigininFaresi hoşgeldin tatlım. bir an 19 yaşıma döndüm nasılda zor sabrediyordum nişanlanacağım, evleneceğim günler gelsin diye:9:

Hoş bulduk :16::16::16: Zaman su gibi geçiyo dimi ?.. Bende istiyorum arada çok yoğun oluyo duygular ama yapıcak bişi yok :69: =)

Gelsin artık o günler,daha ne isterim sevgilicim papyonlu miniminnoş olacakkkkkkk:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ilk adımı atıyosunuz bile insallah kusum sen bi tanıs o gunlerde gelicekkkk

minnoş eniştemiz nasıl da giydi damatlıgı dicez :9::9::9:

merhabalaaar kızlar :79:
yeni topiğiniz hayırlı olsun beni de alın aranızaaa:62: :29:

merhaba tesekkur ederiz hos geldin :3:

Evet :69: Amin, Rabbim hayırlısını versin :16: 2,5 yıldır birlikteyiz ama okullar var daha :ssz: Evliliğe var 5 6 yıl, kısmet =):16:

ohooo gecer canım gecer zaman gercekten su misali oyle hızlı akıyo ki

siz yeterki birbirinize hep sahip cıkın :29:

Son düzenleme:
hoşgeldinn:3:

evet su gibi geçiyor. önemli olan her saniyeye güzellik katabilmek, geçen zamanla birlikte aşkını, bağlılığını dahada güçlendirebilmek:16:

Hıhı, İnşallah hep aşkla, huzurla, mutlulukla geçer :16: Bende hatalarımı düzelteyim biraz :26: Bu arada uğurlu geldi heralde, benimle birlikte 2 kişi daha geldi :1:

Çağloşummmm Pelinim Elisim gelinlikler nerdeeeeeeeeeeeee hadi alın artık çok heyecanlıyım merakla bekliyorum ve adım adım takip ediyorum sizi:66::66::66:

bugün pek bereketliyiz maşallah:nazar:
hoşgeldiniz kızlar. öyle benide alın diyip kaçmak yok ama. kendinizi tanıtın:34:

Hoşbulduk :16:
Ben misafir olarak değil kalıcı olarak geldim dahada gitmem :1:
21 yaşında taze sözlü sevdiceğine aşık bir dargın bir barışık ama onu çok çok seven bir Leblebitozuyum :1:

Son düzenleme:
Back