Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Cupcakelerim benim yemek yiyip dersaneye gitmem lazım.:56: Çeyiz çemen almak için para lazım,bunun için de atanmak lazım.:31:

Akşam ormanda buluşuruz.:27: Öptüm hepinizi.:54:

MErvecimmm sende öğretmensin inşallah atanırsın benim olduğum yere beklerim ev arkadaşı oluruz :52::52: hem bak doğu görevi:52::52:

kızlar benimkide bana taşıtmamak için kavga eder benle.bazen çok ağır ve birsürü poşet olduğunda yalvarırım bari en hafifini ver diye ama vermez aşkoprensim benim kıyamaz banaaa bende onaa:16::16:

Oooo kuzucum gösteriyorsa pazuları taşısın eniştecik poşetleri :27::27::27:uzaktanda olsa magneto gibi zihinle kaldırma gücünü göstersin :9::9:

Ha ha, o zihin gücüyle ışınlansa daha iyi olur:1::1:

Taşır taşır canım :27: azcık kedi bakışı yap kıyamaz :21:

MErvecimmm sende öğretmensin inşallah atanırsın benim olduğum yere beklerim ev arkadaşı oluruz :52::52: hem bak doğu görevi:52::52:

Canım sen de mi öğretmensiiiin?
Branş ne, şehir ne? Bu üçünü istiyorum:1::1:

kızçelerim ben çıkıyorum. yoruldum ya oturmaktan:9:
bi bakayım evde yemek kalmışmı umarım vardır zira bugün halsizim. dün eve gittim yine hiç oturmadan bir sürü yemecikler yaptım.köfte yaptım birazını yedik birazını buzluğa attım. bugün içinde dünden kıymalı brüksel lahanası ve mercimek çorbası yapmıştım. sonra yanınıza gelmeye halim kalmadı:9:
öpüldünüz gelincikcikciklerimm:54:

kızlar benimkide bana taşıtmamak için kavga eder benle.bazen çok ağır ve birsürü poşet olduğunda yalvarırım bari en hafifini ver diye ama vermez aşkoprensim benim kıyamaz banaaa bende onaa:16::16:

Takdir ettim enişteyi :1::1:
Böyle diyorum ama ben de kıyamam yaa, alırım hafiflerini :1:

:52::52: yaşasınnnn akşammm olduuuu
kabus gibiydi işler yahuuuu:52:

mesai biter berfin kaçar. tek tek öpüyorum:16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kızlar hemen kapın bunları:52::52:
nazlı sende totonu cimcikle:52::52::52:

Peliminotamaa ve enişteye kocaman bir maşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar:
MinigininFaresi hoşgeldin tatlım. bir an 19 yaşıma döndüm nasılda zor sabrediyordum nişanlanacağım, evleneceğim günler gelsin diye:9:
Hepimizeee nazar ezgiiiimmm:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çağloşummmm Pelinim Elisim gelinlikler nerdeeeeeeeeeeeee hadi alın artık çok heyecanlıyım merakla bekliyorum ve adım adım takip ediyorum sizi:66::66::66:

Ben daha alamadim kiz:27: kismetse bu hafta aliciiiz:10:

Biii suruu yeni gelincik gelmis hepsi de hosgelmis:16:

Benim askim bana poset tasitmaz hatta benim cantami bile kendisi tasir elimi rahat tutsun die:9: arkadaslari hep onla dalga gecio :33: ama benim bitanem o ya yeriiimmm yer yer :16::17:

Hepimizeee nazar ezgiiiimmm:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben daha alamadim kiz:27: kismetse bu hafta aliciiiz:10:

Biii suruu yeni gelincik gelmis hepsi de hosgelmis:16:

Benim askim bana poset tasitmaz hatta benim cantami bile kendisi tasir elimi rahat tutsun die:9: arkadaslari hep onla dalga gecio :33: ama benim bitanem o ya yeriiimmm yer yer :16::17:

Aaaa Pelinim benimki de çantamı taşır.:nazar:
Çok büyük konuşmuşum, asla taşımam derdim diyo bi de:1::1::1:
Aşk bu işte :69:

benim superherom da bana tasıtmaz hiçbişey :9::9:

pazularıma baksana askım muhabbeti bizdede oluyo ben de ona dil cıkarıorum :33::33::33: :9::9::9:

Bulalım vallahi canım :1:

Benden önce kedi bakışlarını sevdicek yapıyo :1:
Ama genelde o taşır söylene söylene :1:

İsimlerininde verdiği bişey var galiba kuzucum :16:

kızçelerim ben çıkıyorum. yoruldum ya oturmaktan:9:
bi bakayım evde yemek kalmışmı umarım vardır zira bugün halsizim. dün eve gittim yine hiç oturmadan bir sürü yemecikler yaptım.köfte yaptım birazını yedik birazını buzluğa attım. bugün içinde dünden kıymalı brüksel lahanası ve mercimek çorbası yapmıştım. sonra yanınıza gelmeye halim kalmadı:9:
öpüldünüz gelincikcikciklerimm:54:

Öptüm pempiş yanaklardan:54: Oooh maharetli gelinçemiz bizim :16:

:52::52: yaşasınnnn akşammm olduuuu
kabus gibiydi işler yahuuuu:52:

mesai biter berfin kaçar. tek tek öpüyorum:16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kızlar hemen kapın bunları:52::52:
nazlı sende totonu cimcikle:52::52::52:
Kaptım bende berfoooo boncuklardan :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back