Cumhuriyetimize Sahip çikalim

CUVCUV

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
1.232
7
116
Kimi taş üstünde oturur halkın , köylünün derdini dinler. Bazılarıda çıkarı için halkı soyar soğana çevirir, ülkeyi karanlığa sürükler.

ATATÜRK: Yerine hiç kimse konamaz.

Cumhuriyetimize sahip çıkalım...

Link Silinmiştir.

evet Mustafa Kemal olmak kolay değil, bu vatan için onun kadar mücadele etmek, emek vermek, ömür tüketmek hiç kolay degil!
eline emeğine sağlık cüvcüv

Ankaradaki cumhuriyet yürüyüşüne katılmayı o kadar çok istiyorumki.ama malesef olmuyor.olsun ben benim gibi düşünen milyonların orda toplanacagını biliyorum.yeryüzüne bir Musatafa Kemal daha gelmez.
YAŞASIN CUMHURİYET YAŞASIN MUSTAFA KEMAL

bende çok istedim...45 yaşındaki teyzem antalyadan gidiyor ankaraya. bizde oturuyoruz burda..kalbimiz onlarla.........ankaradaki kk lılar biizi siz temsil edersiniz artık....

inşallah anlamayanlar anlar .kalplerimiz ankara için çarpıyorrrrrrrrrrrr.

çok teşekkürler Cüvcüv.Şu günlerde böyle hatırlatmalara millet olarak o kadar çok ihtiyacımız var ki !!!

keşke Ankara'da olabilseydim:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Cüvcüvüm benim!bedenim orada olamasada,yüregim orada olacak,tesekkürler canim...

biz cumhuriyet çocuklarıyız, onların torunlarıyız, bizlerden sonra gelenlerde öyle olacak arkadaşlar, kalbimiz orada onlarla

Ankarada olamasanızda bayraklarınızı asın arkadaşlar.Cumhuriyete sahip çıkalım geç olmadan

tv de izleyince çok duygulandım..bayrak astım ben de...

kalabalığı görünce tüylerim diken diken oldu... bu milletin birliğini beraberliğini kimse bozamayacak....!!!!!! milletim çok yaşa!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…