• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhuriyetimize Sahip çikalim

Bende Ankara'da olmaka isterdim ne yazık ki olamadım ama bayramı astım ve mitingi başladığı saatten itibaren şu ana kadar mitingi yayınlayan kanalları seyrediyorum.Gitmek istiyordum ama gidemedim diyenlerde üzülmesinler gönülden gönüle yol vardır gönlümüzde olanı mutlaka orada olan gönüldaşlarımız dile getirecektir.Atam bugün izinden(tatilden)çıktık.Devrimlerinin izindeyiz

bende yayınlandıgı ilk saatten bu yana izliyorum.o kadar duygulandımki agladım kızlar.bizATATÜRK çocukları hep böyle kol kola yürüyecegiz.aydınlık tam bagımsız TÜRKİYE için......

bugün bir baktım arabada giderken,her yer bayraklarla süslenmiş,evler dükkanlar.nasıl duygulaandım nasıl tüylerim ürperdi.hemen eve gelip bende dalgalandırdım bayrağımı.ankarada olmak vardı bugün:a015:

Bugun gurbette olmak daha bir dokundu arkadaslar keske orada olabilseydim ama kendimi soyle avutuyorum, orada olupta bunu anlayamamktansa uzakta olup icimde yasatmak bile benim icin buyuk bir SEREF

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

kızlar ne güzel şeyler ilave etmişsiniz.bu günkü miting çok anlamlıydı.
orada olmasakta gönüller beraberdi...

arkadaşlar bizim ülkemizde olanları bu millet anladı...cumhuriyetin hiç bir yere gittiği yok..her zamankinden dah asahip çıkılmakta demokrasiye..asıl cuhhuriyete,demokrasiye darbe vuranlar..bu mitingi düzenleyenler ve katılanlardır...üniversitelerden bedava otobüs kaldırıp ,gitmeyen öğrencileri fişleyip o meydanı dolduranları bu millet görmektedir..bundan böyle yök denen kurumun tarafsızlığı kalmamıştır...türk milletinin oyunu kullanarak iktidar yaptığı bu hükümeti hazmedememektedir..bu demokrasiye aykırı bi oluşumdur...anayasal çerçevede gelişen olayları bu kadar karşı çıkmak neden acaba ...yök işine baksın,askerler işine baksın..yani herkes işine baksın...yök dönüp kendi içinde ne olacak bu üniversitelerin hali diye düşünsün...türk milletinin gözü açılmışken bütün bunlar hikaye geliyo rartık bizlere....

arkadaşlar bizim ülkemizde olanları bu millet anladı...cumhuriyetin hiç bir yere gittiği yok..her zamankinden dah asahip çıkılmakta demokrasiye..asıl cuhhuriyete,demokrasiye darbe vuranlar..bu mitingi düzenleyenler ve katılanlardır...üniversitelerden bedava otobüs kaldırıp ,gitmeyen öğrencileri fişleyip o meydanı dolduranları bu millet görmektedir..bundan böyle yök denen kurumun tarafsızlığı kalmamıştır...türk milletinin oyunu kullanarak iktidar yaptığı bu hükümeti hazmedememektedir..bu demokrasiye aykırı bi oluşumdur...anayasal çerçevede gelişen olayları bu kadar karşı çıkmak neden acaba ...yök işine baksın,askerler işine baksın..yani herkes işine baksın...yök dönüp kendi içinde ne olacak bu üniversitelerin hali diye düşünsün...türk milletinin gözü açılmışken bütün bunlar hikaye geliyo rartık bizlere....

Katılmıyorum :1no2: :1no2: :1no2:

Ankara'ya gelemeyenler acaba evinize bayrak astınızmı? Astıysanız buda güzel bir mesaj.

Back