Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar..
Ben de Sivasta okuyan biri olarak bu konuyu acmak ıstedim.Cumhuriyet Üniversitesinden mezun olan veye hala okuyan varsa burda yazısalım,tanısalım..
Katılımlarınızı bekliyorum..
merhaba kızlarrrr.bende sivasta okudum.2007 yılında mezun oldum.kamu yönetimi bölümünden ama haa iş bulamadım. sivas gerçekten çok güzel bir yerdir.öğrencilik için ideal.ben zaten sivaslıyım da aynı zamanda
Şebinkarahisar myo ilk açıldığında Sivas Cumhuriyet Üniye bağlıydı sonradan Giresun rektörlüğüne bağlandı arkadaşlar yukarıda asinazın dediği bu olsa gerek..
mrb songa ben bu yıl öss ye girdim ve hayalim hep kamu yönetimi okumak oldu Sivas' ı da yazmayı düşünüyorum tercihlerim arasına iş bulamamışsın ya çok üzücü gerçekten...Sence ben ne yapmalıyım yazmayayım mı tercihlerim arasına??? cevabını bekliyorum