• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhuriyet Üniversitesi(Sivas)

Gulpare

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
791
9
621
Diğer
Merhaba arkadaslar..
Ben de Sivasta okuyan biri olarak bu konuyu acmak ıstedim.Cumhuriyet Üniversitesinden mezun olan veye hala okuyan varsa burda yazısalım,tanısalım..
Katılımlarınızı bekliyorum..

selam bende sıvasta okudum fen edebıyat fak.sosyolojı bolumu mezunuyum.2004 te mezun oldum.sıvası cok sevdım ve cok ozledım

Selam relax nasılsın??
Su an calısıyomusun?Burda yutta mı kalmıstın?

merhaba kızlarrrr.bende sivasta okudum.2007 yılında mezun oldum.kamu yönetimi bölümünden ama haa iş bulamadım. sivas gerçekten çok güzel bir yerdir.öğrencilik için ideal.ben zaten sivaslıyım da aynı zamanda

Ben şuan Şebinkarahisar'da okuyorum.
Giresun'a bağlı.
Bir bağlantısı var ama hatırlayamadım şuan.

Anlayamadım.Sıvasla mı baglantısı var??

slm bende cumhuriyet üni jeoloji mühendisliği okudum daha yeni bitti:)çok güzel anılarım oldu Sivasta:))

Şebinkarahisar myo ilk açıldığında Sivas Cumhuriyet Üniye bağlıydı sonradan Giresun rektörlüğüne bağlandı arkadaşlar yukarıda asinazın dediği bu olsa gerek..

bn deil ama halamın kızı sivasta tıp fakültesını okuor... şuan 4.sınıfa gçti maşşaaallah

mrb songa ben bu yıl öss ye girdim ve hayalim hep kamu yönetimi okumak oldu Sivas' ı da yazmayı düşünüyorum tercihlerim arasına iş bulamamışsın ya çok üzücü gerçekten...Sence ben ne yapmalıyım yazmayayım mı tercihlerim arasına??? cevabını bekliyorum

Back