ne ilginç rüyalarında bile hilafet görmeleri mümkün değilken bunların 1930 doğumlu AKP liler olması kaçınılmaz. bence gerisi bu kadar dar düşünemez. en azından çoğunluk.O kadar cok ki. Hatta Akpye oy verenlerin çoğu hilafeti istiyor bence hatta hilafet hayaliyle oy veriyor
atatürk de bir anda hilafeti kaldırmadı. şartlar oluşsun tepki olmasın diye . öyle olabilir mi ?
ne ilginç rüyalarında bile hilafet görmeleri mümkün değilken bunların 1930 doğumlu AKP liler olması kaçınılmaz. bence gerisi bu kadar dar düşünemez. en azından çoğunluk.
ben de şimdiye kadar hiç bir AKP liden hilafet isteği duymadım. kaldı mümkün mü?:)benim tanıdıklarım var ama hiçbirinin hilafet istediğini duymadım
isteyen varsa da küçük bi azınlıktır
evet Atatürk tepki çekmemek için saltanat ve halifeliği birlikte kaldırmadı ve yaptığı da mantıklı
cumhuriyet yönetiminde halifelik makamının olması da doğru değil
şeriate göre yönetilmiyoruz sonuçta
diyanet işleri başkanlığının olması yeterli dini kurumların düzenlenmesi için
sen hangi amaçla yazdın anlamadım
hilafeti desteklediğin için mi
ben de anlamadım bir de benden alıntı yapmış. benim yazdığımla uzaktan yakından alakası yok yazdıklarının. sonrasında da terbiyesiz oldum..evet Atatürk tepki çekmemek için saltanat ve halifeliği birlikte kaldırmadı ve yaptığı da mantıklı
cumhuriyet yönetiminde halifelik makamının olması da doğru değil
şeriate göre yönetilmiyoruz sonuçta
diyanet işleri başkanlığının olması yeterli dini kurumların düzenlenmesi için
sen hangi amaçla yazdın anlamadım
hilafeti desteklediğin için mi
ne ilginç rüyalarında bile hilafet görmeleri mümkün değilken bunların 1930 doğumlu AKP liler olması kaçınılmaz. bence gerisi bu kadar dar düşünemez. en azından çoğunluk.
ne kadar ilginç insanlar şimdi kendi evlerinde bile hilafet kuramazken çoluk çocuğa laf geçiremezken hangi saltanattan bahsediyorlar.Ben Fatihte oturuyorum ipek ve tahmin edemeyecegin kadar cok genc yasli. Açık net hilafet istiyorlar. Hatta ben sisinin darbesini protesto mitingine katıldım burada. Darbe karşıtı mitingde kahrolsun demokrasi yasasın hilafetin sesi pankartları doluydu
ZS
ben de şimdiye kadar hiç bir AKP liden hilafet isteği duymadım. kaldı mümkün mü?:)
Diyanet de gereksiz bence. Bu bile ataturkun amacinin laik degil de musluman bir ulke kurmak istedigini gosteriyor. Her ulke kendi laiklik kistaslarini kendi belirler ama bu bence tamamen ters..
Ben hep duyuyorum
Siz anlayamamış olmayın?zannımca Erdoğandan bahsediyorda kendini tam ifade edememiş
ben hilafet isteyen duydum da
onların sloganı oy verme diye birşeydi
hatta ne saçma oy vermeyince nasıl hilafeti getirmeyi planlıyolar diye dalga geçmiştim
birşeyler de bastırıyolar broşür gibi
aky oy verdiklerini duymadım ama
yoo gayet de anladık anlatamadığın mesajından. ayrıca hatalı ve net olmayan yazımı dile getiren bir tek ben miyim? tek ben olsam sorun bende derim de bir kaç kişi aynı şeyi söylüyorsa neden kabul etmek yerine kalkanlarını kuşanıyorsun?Siz anlayamamış olmayın?
Neden şaşırdınız,bu millette pek çok Hıristiyan vatandaş yok mu?Onlardan biri de pekala cumhurbaşkanı olamaz mı?İşinize gelmeyen konularda nasıl da alakasız yaftası yapıştırıveriyorsunuz hemen?Normal bir soru sordum,cevaplayın haydihristiyan ne alaka ya? hani sey diyecek ya..muslumandan hristiyandan once ben insanimayy sefsinler seni canim benim
konumuz hristiyanlar mi??? hersey bitti hristiyanlari mi tartiscaz? tey Allahim yaa
buarada bak bacim benden sana uyari..cok objektif birisin anladigim kadariyla..bu halinle bile yobaz ilan edilirsin bu baslik altinda...
zira bende oyleydim bak ne hale geldim
O birkaç kişinin hepsi aynı düşünceye saplanmışsa hiçbirinin anlayamamış olması çok normal.yoo gayet de anladık anlatamadığın mesajından. ayrıca hatalı ve net olmayan yazımı dile getiren bir tek ben miyim? tek ben olsam sorun bende derim de bir kaç kişi aynı şeyi söylüyorsa neden kabul etmek yerine kalkanlarını kuşanıyorsun?
Bu da bir olasılık tabi.O birkaç kişinin hepsi aynı düşünceye saplanmışsa hiçbirinin anlayamamış olması çok normal.
saçmalık..özgürlük anlayışı çok farklılaştı ...dileyen içer içkii mekanlara gider dileyen içmez..içki kullanmıyoruz ailecek kimse içmesin mekanlar olmasın neden diyeyim..saçmalık..alah akıl fikir versin..Cok yakin kiz arkadasim. Kendisi turbanli degil. Seriatla yonetilip kapanmak istiyor. Nisantasinda oturuyor. Genis bi sosyal cevresi var. Her turlu mekana girer cikar. Bu yuzden alkollu mekanlar da yasaklansin istiyo cunku gitmek zorunda kaliyomus. Kapanmaya cekiniyor bu sartlar altinda. Akpye oy veriyor seriat getirecegine cok inaniyor. Bu iki yuzlulugun daniskasi. Sen dininin sartlarini yerine getircen diye ben neden inanmadigim sekilde yasayayim. Hilafet isteyen insanlar neden istiyor genl olarak boyle mi bilmiyorum..
yok. arap alfabesiyle osmanlıca yani eski türkçe okuyabiliyor idim. unuttum çoğu şeyi hoş şimdide..
arapça öğrenmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?