Ben Türk filmi falan izlemedim,sizin hayatınız Türk filmi o aşikar.
haahhahaha çok güzel demişler valla.Turkler yurt disinda bile aynilar
hatta yabancilarin dedikleri sey: Turklerin arabasi varsa ne marka oldugui onemsiz, yeterki kornasi olsun
bu konuda size hak veriyorum aslında
o dönemde imam hatiplerle birlikte meslek liseleri de aynı duruma düştü sanırım
büyük haksızlık olmuş size
Ne hakareti,haydi cevap verin.O şahıs Hıristiyan olsaydı da böyle hissedecek miydiniz,hakkında söylenenleri böyle göz ardı edecek miydiniz?Cevabınız hayırsa,sadece ve sadece dine oy verdiniz nokta.
zannımca Erdoğandan bahsediyorda kendini tam ifade edememişoyle daldan dala atliyorsunki...konuyu takip etmekte zorlaniyorum?? o sahis dedigin kim??? kim neden hristiyan olacakmis??
arkadas oy hakki benim mi? benim..kime verdiysem verdim oyumu, neden bu kadar batiyor?? vallahi dun geceden beri bi hallerdesin...bi git dinlen sinirlerini yatistir...
istiklal marşı okunsun aynı dilde eğtim alınsın ektra seçmeli din ve dil dersi olsun...
hristiyan ne alaka ya? hani sey diyecek ya..muslumandan hristiyandan once ben insanimzannımca Erdoğandan bahsediyorda kendini tam ifade edememiş
niyeki okunmasınmı..?amaç milet devlet sevgisi aşılanması değilmiistiklal marsi sart, birebir gordukne kadar gerekli oldugunu :)
ticaret lisesine gittigimde imam hatiplerin önü kesilsin diye bizim de basımızı yakmışlardı :)
Yok canım, biz okuduğunu anlayamayan, sığ fikirli geri kalmış seçmeniz !..oyle daldan dala atliyorsunki...konuyu takip etmekte zorlaniyorum?? o sahis dedigin kim??? kim neden hristiyan olacakmis??
arkadas oy hakki benim mi? benim..kime verdiysem verdim oyumu, neden bu kadar batiyor?? vallahi dun geceden beri bi hallerdesin...bi git dinlen sinirlerini yatistir...
kedi ve ciger meselesi diyelimYok canım, biz okuduğunu anlayamayan, sığ fikirli geri kalmış seçmeniz !..
Çok şükür iki Ünv mezunu eğitimci babanın çocuğuyum,
Birisi de tutturmuş hırsız arsız
Ya hu kardeşim gözünle mi gördün, ıslak imzalı belge mi gördün de net konuşabiliyorsunuz bu konuda ..
Kaldı ki adam bunca oy alıyorsa , hırsızlık damgasını kimse yakıştırmadı ve de katiyen inanmadı demektir ...
Seviyoruz . MHP den BBP den genç dinamik dürüst bir başkan çıkartın biz de ona oy verelim hadi boş konuşma ile dolmuyo sahalar
yok canim...latife ettim azicik...hani ekmel amcam istiklal marsini taniyamadi ya ondan oyle dedim :)niyeki okunmasınmı..?amaç milet devlet sevgisi aşılanması değilmi
ticaret lisesine gittigimde imam hatiplerin önü kesilsin diye bizim de basımızı yakmışlardı :)
hitlerin rusyaya saldırmasıyla ilgili bir film izledim..rusya perişan durumda almanyaya karşı..orda erlerin başı aç bir avuç askere diyorki bizim kahramanlık hikayelerine ihtiyacımız var..bir kişi var erlerden bu çok iyi nişancı bayağı bir alman askerini öldürüyor..bunu o zamanın kısıtlı şartlarında gazeteye basıp yayınlıyorlar..rus bir kahraman şeklinde..ve o halk kendini daha güçlü hissedeiyor erlerde..istiklal marsi sart, birebir gordukne kadar gerekli oldugunu :)
evet şu an sende domuz eti yemeye alışmış olurdun belki fransadaki Cezayirliler gibi..ama ne güzel böyle yazıları yazabilecek kadar özgürsün...dansmarue
inşallah doğru yazmışımdır
neyse site çok karışık kafamın karışıklığı yetmiyor gibi bide forum gözlerimi çok yordu
dışarı çıkıcm biraz
hem sorun değil Atatürk ü savunabilirsizin Osmanlıyıda
önemli olan görüşlerimize saygı duyup seviyeyi düşürmeden doğrularımızı anlatabilmek
sevgiyle kalın hoşcakalın
son olarak bi resim
hoşcakal
Eki Görüntüle 1215509
Atatürk düşmanı değili inanın
herşeyden önce bir askerdi
sadece kafamdaki soruların cevabını arıyorum o kadar
ALLAH rahmet eylesin diye dua ettiğim bir zattır kendiside
benim bir hakaretim olmadığı için kendisine sıkıntı yok alıntı yaptığım bir resim sadeceevet şu an sende domuz eti yemeye alışmış olurdun belki fransadaki Cezayirliler gibi..ama ne güzel böyle yazıları yazabilecek kadar özgürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?