Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Ne hakareti,haydi cevap verin.O şahıs Hıristiyan olsaydı da böyle hissedecek miydiniz,hakkında söylenenleri böyle göz ardı edecek miydiniz?Cevabınız hayırsa,sadece ve sadece dine oy verdiniz nokta.

oyle daldan dala atliyorsunki...konuyu takip etmekte zorlaniyorum?? o sahis dedigin kim??? kim neden hristiyan olacakmis??

arkadas oy hakki benim mi? benim..kime verdiysem verdim oyumu, neden bu kadar batiyor?? vallahi dun geceden beri bi hallerdesin...bi git dinlen sinirlerini yatistir...

oyle daldan dala atliyorsunki...konuyu takip etmekte zorlaniyorum?? o sahis dedigin kim??? kim neden hristiyan olacakmis??

arkadas oy hakki benim mi? benim..kime verdiysem verdim oyumu, neden bu kadar batiyor?? vallahi dun geceden beri bi hallerdesin...bi git dinlen sinirlerini yatistir...
zannımca Erdoğandan bahsediyorda kendini tam ifade edememiş:D

zannımca Erdoğandan bahsediyorda kendini tam ifade edememiş:D
hristiyan ne alaka ya? hani sey diyecek ya..muslumandan hristiyandan once ben insanim :D ayy sefsinler seni canim benim :D

konumuz hristiyanlar mi??? hersey bitti hristiyanlari mi tartiscaz? tey Allahim yaa :D

buarada bak bacim benden sana uyari..cok objektif birisin anladigim kadariyla..bu halinle bile yobaz ilan edilirsin bu baslik altinda...

zira bende oyleydim bak ne hale geldim :P

Yok canım, biz okuduğunu anlayamayan, sığ fikirli geri kalmış seçmeniz !..

Çok şükür iki Ünv mezunu eğitimci babanın çocuğuyum,

Birisi de tutturmuş hırsız arsız
Ya hu kardeşim gözünle mi gördün, ıslak imzalı belge mi gördün de net konuşabiliyorsunuz bu konuda ..

Kaldı ki adam bunca oy alıyorsa , hırsızlık damgasını kimse yakıştırmadı ve de katiyen inanmadı demektir ...

Seviyoruz . MHP den BBP den genç dinamik dürüst bir başkan çıkartın biz de ona oy verelim hadi boş konuşma ile dolmuyo sahalar

Yok canım, biz okuduğunu anlayamayan, sığ fikirli geri kalmış seçmeniz !..

Çok şükür iki Ünv mezunu eğitimci babanın çocuğuyum,

Birisi de tutturmuş hırsız arsız
Ya hu kardeşim gözünle mi gördün, ıslak imzalı belge mi gördün de net konuşabiliyorsunuz bu konuda ..

Kaldı ki adam bunca oy alıyorsa , hırsızlık damgasını kimse yakıştırmadı ve de katiyen inanmadı demektir ...

Seviyoruz . MHP den BBP den genç dinamik dürüst bir başkan çıkartın biz de ona oy verelim hadi boş konuşma ile dolmuyo sahalar
kedi ve ciger meselesi diyelim :D

istiklal marsi sart, birebir gordukne kadar gerekli oldugunu :)
hitlerin rusyaya saldırmasıyla ilgili bir film izledim..rusya perişan durumda almanyaya karşı..orda erlerin başı aç bir avuç askere diyorki bizim kahramanlık hikayelerine ihtiyacımız var..bir kişi var erlerden bu çok iyi nişancı bayağı bir alman askerini öldürüyor..bunu o zamanın kısıtlı şartlarında gazeteye basıp yayınlıyorlar..rus bir kahraman şeklinde..ve o halk kendini daha güçlü hissedeiyor erlerde..
ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım diyor kötü bir şey demiyor..gençlere iyi bi rörnek dilden daha gerekli bir şey belkide..

Sağlıcakla kalın insallah kızlar burada fikir alışverişinde bulunmak fikir beyan etmek , farklı düşüncede de olsa bazı meselelerde uzlaşan beyinleri görmek güzeldi :D

vallahi andımız okunmasın marşımız okunmasın dersek bu gençler nasıl yetişir bilmiyorum pc tablet başından kalktıkları yok zaten..:)

dansmarue

inşallah doğru yazmışımdır

neyse site çok karışık kafamın karışıklığı yetmiyor gibi bide forum gözlerimi çok yordu

dışarı çıkıcm biraz

hem sorun değil Atatürk ü savunabilirsizin Osmanlıyıda

önemli olan görüşlerimize saygı duyup seviyeyi düşürmeden doğrularımızı anlatabilmek

sevgiyle kalın hoşcakalın

hoşcakal

Atatürk düşmanı değili inanın

herşeyden önce bir askerdi

sadece kafamdaki soruların cevabını arıyorum o kadar

ALLAH rahmet eylesin diye dua ettiğim bir zattır kendiside

Son düzenleme:
dansmarue

inşallah doğru yazmışımdır

neyse site çok karışık kafamın karışıklığı yetmiyor gibi bide forum gözlerimi çok yordu

dışarı çıkıcm biraz

hem sorun değil Atatürk ü savunabilirsizin Osmanlıyıda

önemli olan görüşlerimize saygı duyup seviyeyi düşürmeden doğrularımızı anlatabilmek

sevgiyle kalın hoşcakalın

son olarak bi resim

hoşcakal

Eki Görüntüle 1215509

Atatürk düşmanı değili inanın

herşeyden önce bir askerdi

sadece kafamdaki soruların cevabını arıyorum o kadar

ALLAH rahmet eylesin diye dua ettiğim bir zattır kendiside
evet şu an sende domuz eti yemeye alışmış olurdun belki fransadaki Cezayirliler gibi..ama ne güzel böyle yazıları yazabilecek kadar özgürsün...

arkadaşlar cidden anlamıyorum hafta tatilinin cumadan pazara alınması ya da miladi takvimin kullanılmasına neden bu derece tepki var
tüm dünyada olan uygulamalar sonuçta
kendi kendimize yaşayan dış dünyaya kapalı bi toplum değiliz ki
uyum açısından bunların yapılması önemliydi bence
tamamen dini odaklı bi yaklaşım bu

ölçü birimleri değişti diye de tepki gösteriyo musunuz mesela
kafanızda sorular oluşuyo mu

Son düzenleme:
evet şu an sende domuz eti yemeye alışmış olurdun belki fransadaki Cezayirliler gibi..ama ne güzel böyle yazıları yazabilecek kadar özgürsün...
benim bir hakaretim olmadığı için kendisine sıkıntı yok alıntı yaptığım bir resim sadece

merak ediyorum kaçlarca soru sordum 1-2 kişi dısında cevap yazan yazabilen olmadı

öğrenmek kötü birşeymi cryptic

yaş olarak büyüksünüz

daha anlayşla karşılayıp anlatırsanız sevinirim cezayirli mevzusu nedir ?

Back