Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
ben anti AKP li değilim. her iki tarafta da doğrular ve yanlışlar mutlaka var. İlla bir yöne kaymak da gerekmiyor aslında. bu sadece sandıkta gerekli bir kavram.
ancak şurada doğru gördüklerime doğru, yanlışlara yanlış derim.
sanal olması bakımından sana katılmıyorum. buraya düzenli yazan belli bir kesim var. normal sohbet odası gibi değil artık herkes komşu gibi birbiriyle sanki gerçek hayatta tanıyor gibi ki tanışanlar var. o yüzden kalemi korkak olan ciddi bir kesim var. bu başka konular için de geçerli. mesela bekaret konulu bir şey açılsın bdv de %50 nin üstü için zar önemli değildir. önemli olduğunu savunanlara yüklenirler.. ancak onlara her zaman açık yüreklilikle cevaplamalarını istediğim bir soru olmuştur "konu sahibinin yerine kardeşiniz ya da kızınız olsa aynı yaklaşımda bulunr musunuz ?" diye. kaç tane açık yürekli anne "evet ben sevişmesine karşı değiilim" diyebilir ki?
yani demek istediğim kendi düşüncelerinden çok "aydın" sıfatına yakın yazmaya çalışıyor bir kısım. ama böyle başkasının elbisesini giymiş gibi sırıtıyor yazdıkları.

balonlu.gif
balonlu.gif
balonlu.gif
vv.gif
vv.gif
balonlu.gif
vv.gif
balonlu.gif
vv.gif
herkeslere günaydınlar

vede selamınaleykümmmmm

yeni güzel bigün

hepimiz için güzel bir Türkiye için

umud için

boşverin hepimiz kardeşiz ben öyle düşünüyorum şurdan dışarı çıktığımızda

sen akp li sen Atacı sen Tayyibci yok
sen beyaz sen siyah yok
inşALLAH vatanımız milletimiz için çok iyi olacak çokkkk
vv.gif

dansmaure yine milletin zekasıyla alay etmeye başladınız..Bıkın artık şu tavırlardan bi lütfen..

Zekasiyla alay etmedim oyle olsa daha farkli yazardim emin ol. Hicbir partiye yakin degilin. Ayni sey chp mhp icin de gecerli. Halkin cogunlugu bir partiye oy veriyorsa bir de onlara uyan bir sessiz fikirsiz cogunluk vardir. Izmir'de Antalya'da chpnin yuksek oy almasi da boyle. Yanlis anlasildiysam kusura bakma. Ama bugun chp %80 oy alsa bu millet cahil aptal gerizekali derdim. Benim icin cahillik muhalefet eksikligidir.

biz sadece yazilani gorebiliriz..birinin gercek fikrimi yoksa sadece zikrimi bilemeyiz??! bir cok konuda bu boyle..bekaret konusuda oyle...eger bekareti onemli buluyorsan yobazsin zaten :p fikir ayricaligi olabilir denmiyor..direkt olarak yobaz yaftasi yapistiriliyor..aslinda bu karsidakinin kapasitesini gosterir..ona gore onemlidir, sana gore onemsiz bunu kabul etmek bu kadar guc olmasa gerek...

bu bolum bagimlilik yapiyor bana gore...simdi ilk baktigim yer genelde burasi oluyor KK ya girdigimde halbuki onceden pek dikkatimi cekmezdi...bir cok kiside baska konulara takiliyor diye dusunuyorum...

burayi gorupte yazmayanida anlayabiliyorum bir yonden...genellemeden farkli gorusteysen 1'e 10 kisi dusuyor gibi :) yani millet diger arkadasin dedigi gibi belkide ugrasmak istemiyor.

Chp li Haluk koc konusuyordu.Erdogan zafer kazanmamistir diyip seviniyo adam.Allahim neyin kafasinda bunlar.kaybedince kazandik diye de cikip seviniyolar.Erdoganin secmeninin zekasiyla ugrasmaktan kendi zekalarini epey ac birakmislar:)

ben de şeye takıldım; Ekmelledin'in dediğine "aldığımız rakam önemli bir orandır" buna benzer bir şey dedi dün gece. yani detayların ne önemi var ki hatice değil netice önemliyken sınıfta kalmışken bu kritik gereksiz

ben de şeye takıldım; Ekmelledin'in dediğine "aldığımız rakam önemli bir orandır" buna benzer bir şey dedi dün gece. yani detayların ne önemi var ki hatice değil netice önemliyken sınıfta kalmışken bu kritik gereksiz

Ben de bunu anlamıyorum mesela...Elde edilen başarı oranına sevinip gerçegi görmemezlikten gelmek nasıl bir sevinç narası atmalarına sebeb olabiliyor anlamıyorum.

Ekmeleddin bu seçimden başarılı olmuştur deyip kenara çekilmek hem muhalefetin hem mhp'nin gerçek anlamda içler acısı halini ortaya koyuyor

Benim anlayamadığım: ben müşahit olarak sandık başındaydım ve 6'da sandık başından ayrıldığımda daha seçim görevlileri oyları toparlıyor, seçim kuruluna götürmeye hazırlanıyordu. Ama twitter 'a bir baktım ki aynı saatte, sandıkların %50 si açılmış. Evet Tayyip'i destekleyen ciddi bir kesim var Türkiye'de bu kesin. Ama bir yandan 1 saatte Türkiye genelinde sandıkların yarısının sayılması, diğer yandan ise yerel seçimlerde sadece Ankara oylarının sayımının sabaha kadar devam etmesi, bu durumu algılayabilmemi güçleştiriyor. Sonuçta anladığım şu: demokrasi gerçekten liderlerin işlerine geldiği gibi eğip bükebildiği bir sistem.

Katilim oraniymis hileymis hikaye. Erdoganin seveni cok goruyoruz. Ilk gunden beri tek hedefi vardi. En tepeye cikti. Ekmeleddin brye yazik oldu. O adami da harcadilar. Degerli bilgili efendi bir insandi. Erdoganin karsisina rakip diye cikardilar. O onunla yarisabilir miydi hic?

Yeni cumhurbaşkanımız hayırlı olsun. Elbette ki hiç şaşırmadım. Halka diyeceğim yok ama Chp ve Mhp bunu haketti. Bence istifa etmeliler düşüncesine katılıyorum.

Back