Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Tamamını dinledin mi melekyavrum?
Başta bende senin gibi düşündüm.
Arada muhalefete sataştı ve çok saçmaydı,
Kazandın işte, tarafsız olamayacağını biliyoruz, ama ilk konuşmada bari sadece milleti kucakla.
Yenilen İhsanoğlu bile rakiplerime teşekkür ederim diye tweet atmış.
Canim ihsanoglu degerli bir kisiliktir o baska ama erdoganla konumlari baska
Bu ihsanoglu icin de bir basari aslinda tesekkur de hakli cunku
Karsisinda 12 senelik 1. Gelen bir basbakan var
Ayrica naif kibar da bir insan tesekkur eder ama cok uzgundu farkettiysen
Erdogan bana ilk defa bu kadar ilimli geldi
Yerel secimdeki gibi ofkeli degildi sanki
Tbi zaman herseyi gosterecek
Ama mhp chp bitmistir artik erdogan gercekten buyuk bir zafer kazandi bu sefer
Hemde chp mhp destegi ile

biz Osmanlinin Evladiyiz, atatürkcüyüm demek gibi bir zorundaligimiz yok, zira ondan önce Osmanli vardi buna bakiyorsaniz, sizde Osmanli olmasaydi olmazdiniz ;)

Yeniçerileri bile devşirme olan, padişahlarının annelerinin çoğu yabancı olan, kardeş katlinin kol gezdiği Osmanlı'yı Atatürk'e bir tutuyorsunuz öyle mi? :D:D Osmanlı torunu falan değiliz, bilmem kaç yıl önce yaşamış adamlar, kaç kuşak geçti teeeh. Gülüyorum sadece. Bunlar iyi soy olsalardı koskoca 600 yıldan sonra 20-30 kişi kalmazlardı. Kesip biçmişler birbirlerini.

neyse tezleriniz cürüdü sanirim alintida yapmiyorsunuz, baska diyeceginiz varsa buyrun ama BIR rica düsünüp yazin ona göre cevap yazalim.
Allaha emanetsiniz Osmanli Evlatlari.

gercekleri görene ne güzel :) helal olsun cok sevindim, böyle diyince de cevap yazmiyorlar kullanmayanlarin suclusuda biziz sanki :)

MasalKenti dedi: ↑
biz Osmanlinin Evladiyiz, atatürkcüyüm demek gibi bir zorundaligimiz yok, zira ondan önce Osmanli vardi buna bakiyorsaniz, sizde Osmanli olmasaydi olmazdiniz Genişletmek için tıkla...

Şu mesajinda yazdıklarını tercüme edersen iyi olur

Dun hic giremedim siteye evde degildim. Hayirli olsun yeni cumhurbaskanimiz. Icim cok buruldu. Tatilini yarida kesip donemeyenler yazliklarindan kalkip gelemeyip oturdugu raki sofralarinda rteye sallayan kesim var ya. Siz artik hic konusmayin. Size mustehak bundan sonra olacaklar.Artik dogru durust muhalefet dogru durust temsil edilmek istiyorum. Kilicdaroglu ve bahceli.. koltuklarinizi terk etme zamani gelmedi mi?

Yeniçerileri bile devşirme olan, padişahlarının annelerinin çoğu yabancı olan, kardeş katlinin kol gezdiği Osmanlı'yı Atatürk'e bir tutuyorsunuz öyle mi? :D:D Osmanlı torunu falan değiliz, bilmem kaç yıl önce yaşamış adamlar, kaç kuşak geçti teeeh. Gülüyorum sadece. Bunlar iyi soy olsalardı koskoca 600 yıldan sonra 20-30 kişi kalmazlardı. Kesip biçmişler birbirlerini.

MasalKenti dedi: ↑
biz Osmanlinin Evladiyiz, atatürkcüyüm demek gibi bir zorundaligimiz yok, zira ondan önce Osmanli vardi buna bakiyorsaniz, sizde Osmanli olmasaydi olmazdiniz

Nasıl bir saplantı ve buhran içinde bu mesajı yazmış olabilir. Hz Adem ile Hz Havva olmasa idi; hiçbirimiz olmazdık.

10393542_807454102609925_8249321804118036696_n.jpg

Erdoğanı tebrik ederim.
hoş böyle muhalefetin karşısında erdoğan değil ben bile olsam kazanırdım,o derece yani

Kuzumm lati lokumumm, durmak yok yola dewam diyor bizi tebrtik ediyor ve kocamann öpüyorum seniii:D
Site çok değişmiş çok, hızlı olamıyorum, kim ne yazmış bulamıyorum. Çok gerek varmıydı buna hayret yahu :confused:
Teşekkürler kuzum benim
ben de aynen senin gibi ne nerede bulamıyorum :(

Sorma kuzum ya ugraşıp duruyorum,moraller böyle bir iyi bir kötü sıkıldım iyice..

İşten çıkmayı bekliyorum işte bakalım n'apacaz

demek ki burada çıkan sonuçlar gerçekçi değilmiş. Ben zaten diyorum hep kendi gibi gizli bir RTE akımı var ama neden insanlar kendini ifade etmekten çekiniyor anlayamıyorum.

Çekinmiyor ipek akp seçmeni pek bu konu hakkında konuşmayı sevmiyor tepkisini sandıkta belli ediyor..

Oturdugum semt gırla akp'li dolu seçim sonrası kimsenin agzından ben ona oy verdim buna verdim çıkmadı..Herkes başka şeylerden bahsediyordu dikkat ettim..

Olay bundan ibaret yoksa kimsenin tuttugu partiden utandıgı ya da ne bileyim açıklamaktan çekindigi hali yok..

Back