- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
Bahceli ve kilicdaroglu sizce istifa etmeli
Etmezler ya gene de merak ediyorum fikirlerinizi
kesinlikle etmeli
bundan sonra koltukta kalmaya nasıl devam ederler bilmiyorum
değişim şart bence o partiler için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahceli ve kilicdaroglu sizce istifa etmeli
Etmezler ya gene de merak ediyorum fikirlerinizi
çekinmek şu anlamda kontes; sitede isimler göründüğü için RTE li gibi görünmek istemeyen, öyle mimlenirse saldırıya maruz kalacağını düşünen bir guruptan başka, gerici damgası yemekten korkan ya da çekinen bir topluluk var.
şurada Ekmeleddin çıkmış ya hepimiz biliyorduk sonucu yahu Ankara'nın bazı bölgelerinde %80 oy almış adam. yani 10kişiden 8 kişi ona oy vermiş.
Canım bu konuda senin açık yürekliliğini ve medeni cesaretini hep takdir ederim. ancak gerçekten herkesi kendin gibi sanma. düşüncelerinden dahi çekinen "acaba ne deler?" diye düşünen bir sürü insan var. senin dediğin susan kesim de var ancak bence ciddi bir kitle daha var ki kendi gibi yazmayan burada.İpekcim inan çekinmekle bir alakası yok...Usandı insanlar..Kimle agız dalasına gireceksin ki ?
Benim annem mesela söylemez nedeni ise sordugumda şudur ; Kızım hep aynı terane ben artık onlar konuştuklarında beynim uyuşuyor..Hep aynı şeyi dillendirip duruyorlar usandım diyor kadın..
Ben hiçbir zaman çekinmedim,oyunu kime verdin dediklerinde açık açık ifade ettim..
Ha dedigin kesim eger saldırıya maruz kalacakları için attıkları oyu itiraf edemiyorlarsa bu onların degil onlara cahil sıfatı takan tarafın suçudur..
Aha ha,kedim var da onun kakasını temizliyordum,b.klu kum yani.
aman neden bu adam %52 alırken diğerleri niye alamıyor diye düşünmeyin"Osmanlı yeşerecek"
Derken?
Halifeliği mi geri getiriyorsunuz? Yoksa padişahlığı mı?
Rabbim bizi bununla sınıyor bence.
Tüm müslümanlar birbirini öldürürken Türkiye'nin sınavıda Erdoğan işte.
ahirette oruç niye tutmadın derlerse erdoğan yüzünden dersin...bahane şahaneBen erdoğan ve onun gibiler sayesinde dinden soğudum ne oruç tutuyorum nede eskisi gibi inanıyorum çok büyük lütuf gerçekten![]()
esrayaa arkadaş benden alıntı yapmasan iyi olur..ben senden yapmıyorum senden negatif elektirik alıyorum nedense...hiç bu kadar relax olmamıştım.....![]()
Canım bu konuda senin açık yürekliliğini ve medeni cesaretini hep takdir ederim. ancak gerçekten herkesi kendin gibi sanma. düşüncelerinden dahi çekinen "acaba ne deler?" diye düşünen bir sürü insan var. senin dediğin susan kesim de var ancak bence ciddi bir kitle daha var ki kendi gibi yazmayan burada.
Evet okuyup edincce hdrseyi iyi biliniyodu degilmi hala degismedi bu buyuklik dimi... parayi kazanmak degil harcMK onemli cNim..
Onlarin gecinememesi kimsenin sucu degil....
Ben kendimden ornwk vsreyim..3 sene oldu evleneli..esim 850 ben 800 aliyoduk...800 lira ev kredisi veriyoduk zaten...butun esyalari sunu bunu borcla aldik..bn 8 ayimda hamile kaldim..saglik problminden dolayi ciktim isten...esim 1.5 sene 850 aldi...aylik 200 lira bazen 300 primi oluyo onla gecindik sukur...kizim oldu hLa ew borcu oduyoruz...esim sukur pozusyonu degisti 2000 lira maas aliyo...ama yine giden gidene...ben yasadin zorlugu...kuaformus makyajmis herkiyafete uygun ayakkabi cantaynis almadim..hamile halimle evde is yaptim.yine gecindik..bnm rizkimi erdogan vsrmedi Allah verdi...sukrettik hep yine oyle....ben rizki erdogan veriyo demiyorum ama rahat bi sekilde herzMan para kazanmak isteyen kazanir....
He diger konulara gelicek olursak sabHa kadar konusuruz konu konuyu acar....seni taniyip etmiyorum bile hakkina girmek istemem swnds bnmkine girme....
Neolcak sabaha kadar sen konussan ben sussam yine ayni sonuc.....
Cok sey donuyor ewet....herkes inanmak istwdigine inaniyor......
Cark bize dondrse o zMan dusuncelerimin yanlis oldugunu yanildigimi yazarim .....
ülke için yapacaklarıunı anlatmaya gerek yok....yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diye bir söz vAR.......R.T.Erdoğan meydanlarda rabia işareti yaptığında, Suriyeli Gazzeli kardeşlerim diye bağırdığında siz Eyvah Erdoğana oy
vermezsek bizim ülkemiz de bu duruma gelir algısı mı yaşıyorsunuz?
Ben de diyorum; Ülkemiz için neler yapacağını anlatmıyor varsa yoksa Mısırlı Suriyeli Gazzeli kardeşlerimiz...
Bir de Pensilvanya... Buralar yangın yerine dönmeseydi neyle beslenecekti acaba?
Devletin tüm imkanları elindeyken meydanlarda ajitasyon yapmak yerine gereken desteği versin. Engel olan mı var?
Algı operasyonu işte oyumuzu Erdogan'a verelim huzur içinde yaşayalım.![]()
aman neden bu adam %52 alırken diğerleri niye alamıyor diye düşünmeyin
ahirette oruç niye tutmadın derlerse erdoğan yüzünden dersin...bahane şahane
ülke için yapacaklarıunı anlatmaya gerek yok....yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diye bir söz vAR.......
Süleyman Demirel bile arayip tebrik etmis Cumhurbaskanimizi...onada tebrikler...
ayni koltuktan o da gecti ne de olsazaman erdoğana yaklaşma zamanı ....
ayni koltuktan o da gecti ne de olsa :)
dun demirtasi dinledim..haksiz yere kazandi diyordu..tey Allahim secme secilme hakkimizla sectik..nesi haksizsa?? Diyarbakiri sorsan oyle demez ama :)
takmis kilicdarogluda takmis..tatilciler oy kullanmayanlar yuzunden oldu diye...hahaha belki o oy vermeyenlerin icinde AKP cilerde var..yoksa daha yuksek alirdi Erdogan...madem oyle verselerdi oylarina sahip ciksalardi dimi ama?? ben onca yol gittim sadece 2 oy icin..zorum neydi afedersin?? kusura bakmasinda millet hem yerinden kalkmayacak hemde sikayet edecek..
sevindigim sey suki...2. tura kalmadik sukurler olsun Rabbime...