- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
Canim benim bisi soruxam..bu konuda dusunceni merak editorun gercekten ama bak...burda konuyu tartisiyoruz...amenna ama bunu bi danizan olark sordugumu dusun...bu issizler neden kahvede oturutorr..neden is begenmezleer..is mi yok....ben etrafimda cok insan taniyorum...yemin edebilirim bak sendd bilirsin gormussindir adam isi bwgenmiyo basvuru yapiyo yatiyo asagi..ama caliamak istdyen cop topluyo yine rizkini kazaniyo...Sen de haklisin. Sandiga gitmeyenin sikayet etme hakki da yok. Pasa pasa memleket nasil soyulurmus dersi almaya devam edecekler. Bilal balkondan el sallarken benim oglan neden kahvede issiz oturuyor diye de sormayacaklar. Herkes hakettigi sekilde yonetilirmis, arada yaslar da yaniyor ama, Allah hepsine sabir versin diyebilirim ancak.
Yetmiyo siosun iki is birden hapiolar...bi issizler nedeb kahvedd bos bos oturup isin ayagina gelmesini bekliyo...issizlik degil is begenmwyen cok....bnmi yalnis dusunuorum....bi tanidig gordum senin dedigin gibi bosta..konusiyo esimle iste...neymis parasi azmis..1500 lira...uzakmis...ne bilim patronun burnu havlaardaymis sudan bahaneler....
Yani sence bu erdoganin sucumu....