Canim ihsanoglu degerli bir kisiliktir o baska ama erdoganla konumlari baskaTamamını dinledin mi melekyavrum?
Başta bende senin gibi düşündüm.
Arada muhalefete sataştı ve çok saçmaydı,
Kazandın işte, tarafsız olamayacağını biliyoruz, ama ilk konuşmada bari sadece milleti kucakla.
Yenilen İhsanoğlu bile rakiplerime teşekkür ederim diye tweet atmış.
biz Osmanlinin Evladiyiz, atatürkcüyüm demek gibi bir zorundaligimiz yok, zira ondan önce Osmanli vardi buna bakiyorsaniz, sizde Osmanli olmasaydi olmazdiniz
neyse tezleriniz cürüdü sanirim alintida yapmiyorsunuz, baska diyeceginiz varsa buyrun ama BIR rica düsünüp yazin ona göre cevap yazalim.
Allaha emanetsiniz Osmanli Evlatlari.
gercekleri görene ne güzel :) helal olsun cok sevindim, böyle diyince de cevap yazmiyorlar kullanmayanlarin suclusuda biziz sanki :)
Yeniçerileri bile devşirme olan, padişahlarının annelerinin çoğu yabancı olan, kardeş katlinin kol gezdiği Osmanlı'yı Atatürk'e bir tutuyorsunuz öyle mi?Osmanlı torunu falan değiliz, bilmem kaç yıl önce yaşamış adamlar, kaç kuşak geçti teeeh. Gülüyorum sadece. Bunlar iyi soy olsalardı koskoca 600 yıldan sonra 20-30 kişi kalmazlardı. Kesip biçmişler birbirlerini.
değişti ya evvelsi geceYa bu forumun yeni hali ne böyle bir bende mi böyle görünüyor
Kuzumm lati lokumumm, durmak yok yola dewam diyor bizi tebrtik ediyor ve kocamann öpüyorum seniiiama hiç begenemedim yaa( Eski hali daha güzeldi
Teşekkürler kuzum benimKuzumm lati lokumumm, durmak yok yola dewam diyor bizi tebrtik ediyor ve kocamann öpüyorum seniii
Site çok değişmiş çok, hızlı olamıyorum, kim ne yazmış bulamıyorum. Çok gerek varmıydı buna hayret yahu
Aynen ya ufffTeşekkürler kuzum benim
ben de aynen senin gibi ne nerede bulamıyorum
Hmm işten çıkmayı beklemekte ayrı bir sıkıcıdır haSorma kuzum ya ugraşıp duruyorum,moraller böyle bir iyi bir kötü sıkıldım iyice..
İşten çıkmayı bekliyorum işte bakalım n'apacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?