Canim benim bisi soruxam..bu konuda dusunceni merak editorun gercekten ama bak...burda konuyu tartisiyoruz...amenna ama bunu bi danizan olark sordugumu dusun...bu issizler neden kahvede oturutorr..neden is begenmezleer..is mi yok....ben etrafimda cok insan taniyorum...yemin edebilirim bak sendd bilirsin gormussindir adam isi bwgenmiyo basvuru yapiyo yatiyo asagi..ama caliamak istdyen cop topluyo yine rizkini kazaniyo...Sen de haklisin. Sandiga gitmeyenin sikayet etme hakki da yok. Pasa pasa memleket nasil soyulurmus dersi almaya devam edecekler. Bilal balkondan el sallarken benim oglan neden kahvede issiz oturuyor diye de sormayacaklar. Herkes hakettigi sekilde yonetilirmis, arada yaslar da yaniyor ama, Allah hepsine sabir versin diyebilirim ancak.
7,5 aylik canim kizimCanim yeni mi dogum yaptin..hayirli olsun..kizcelee cook tadli olir..uzun omurlu hayirli olaun insallah...
Wallahi canim bahceli yine hesap fLan yapar..
Kilicdaroglu geceden baslamistir ne desem de nasil bi swy cikarsam erdogana laf atacakya..ben uzuluyorun uzuluorun...ataturkun emaneti olan chp yide bozdular....nerdeeen nereye.......
Simdi bize bizim gibilere kziiyolar...nsymis ataturke sahip cikmiyomusuz....arapca yi cok sesermisbiz napalimm..adam gibi siyaset yapmasini bile bilmiyolar....wallahi burdaki hatunlar yeminler olsun onLrdan iyi siyaset yapar ve uygularlar...kim olursa olsunn..
Bakalim ne olacak..rabbim utandirmasinn.
bosuna kurtarmaya calisma yazdiklarin degismiyorHahaha... Gene birilerinin kulaklarini cinlattim, eski yazarlardan... Senin hesap zaten secim sonuclarinda herkesin malumu olan hesap, ben secime katilanlarin degil, Turkiye'nin gercek yuzdesinden bahsetmistim, anlamak biraz zor olmus galiba.. Zira sizler burada sonuclari savunurken "Turkiye'nin yuzde ellisi" diye bahsediyorsunuz... Hayir canim, Turkiye'nin yuzde ellisi degil, SECIME KATILANLARIN YUZDE 50 SI O.... Anladin?
son yazdigimi oku madem :) bu seferki tek bahaneniz "ama herkes secmedi ki", e secmeyen zaten kendini belli eder Ülkesine yön vermek isteyen zaten gider secim yapar, daha öncede dedim sececek adayiniz yoksa bunuda siz düsünün, onuda biz mi cikarsaydik, bidahaki secime secmenlerinize diyin onlarda secsin basa gecin, kolay gelsin :)Îyi geceler Atatürk gençliği..
Bence sen biraz düşünüp yaz, saraylım ne anlatmış, sen ne diyorsun?
Karşındakine anlatacağının en fazlası; onun anlayacağı kadardırÎyi geceler Atatürk gençliği..
Bence sen biraz düşünüp yaz, saraylım ne anlatmış, sen ne diyorsun?
son yazdigimi oku madem :) bu seferki tek bahaneniz "ama herkes secmedi ki", e secmeyen zaten kendini belli eder Ülkesine yön vermek isteyen zaten gider secim yapar, daha öncede dedim sececek adayiniz yoksa bunuda siz düsünün, onuda biz mi cikarsaydik, bidahaki secime secmenlerinize diyin onlarda secsin basa gecin, kolay gelsin :)
Şaka gibiydi Bahçeli'nin konuşması, hiç üstlerine alınmıyorlar yenilgiyi.7,5 aylik canim kizim
Sen de saglikla kavus
İyi dinlen sonra kafa bile kasinmio
Cb secimi var diye girdim ben de buraya bi bakayum dedim hep kavga varmis tabisi
Ataturkun partisi modeli de bitti artik
Gina geldi chp mhp den
Bahceli secimi iyi buldu utanmadan
Kk yi da yarin bekliyoruz ne sacmalicak
Akpliler ne dese haklari bence bu adamlarin pesinden gidilmez artik
lafi iade: cok dogru bir söz idrakta sorun varKarşındakine anlatacağının en fazlası; onun anlayacağı kadardır
Evet okuyup edincce hdrseyi iyi biliniyodu degilmi hala degismedi bu buyuklik dimi... parayi kazanmak degil harcMK onemli cNim..bişi anlatmadınki anlamayayım cahil değilim bişi değilim okudum ettim şu günlere geldim ne anlattında neye cevap vermedim şimdiye dek.. ayrıca neyin avuntusu neye yarayacak anlayamadımki açık konuş.. olmayan ne var mesela.. söylediklerimin hepsinin arkasındayım iste hemen karşına getireyim.. asgari ücretle geçinemeyen en yakın örnek ablam eniştem mesela.. konuşmalar youtubeden silindi ama aratırsan illa bulursun birileri yüklemiştir mutlaka çaktırmadan orada o savaş mevzusu konuşuldu kendi insanımız kendimize füze atma planı yapmış resmen.. sora doğudaki o karakollar her gün haberlerde çıkıyor gazeteler yazıyor bakarsan görürsün buraya yazdığına göre okuma yazman var bakta gör anacım hepsine gayet tolerans gösteriliyor bi avuç terörist aslında bi emrine 1 saat içinde küllerini bile bulamazlar isteseler ama yapmıyolar ne isterlerse o oluyo ne garip değil mi... bunların hangisi olmayanki neyini naaapmıyım.. ayık ol bebişim çok şey dönüyor dönecek bu işin sonu hepimizi etkileyecek..
Ben erdogani ilimli buldumŞaka gibiydi Bahçeli'nin konuşması, hiç üstlerine alınmıyorlar yenilgiyi.
Kılıçdaroğluda çıkıp kedilerden bahseder heralde.
Erdoğan da bence beceremedi tarafsız görünmeyi.
Herkese teşekkürler derken ne alaka muhalefete laf söylemek, bari ilk gün sataşmadan dursaydı.
Canim benim bisi soruxam..bu konuda dusunceni merak editorun gercekten ama bak...burda konuyu tartisiyoruz...amenna ama bunu bi danizan olark sordugumu dusun...bu issizler neden kahvede oturutorr..neden is begenmezleer..is mi yok....ben etrafimda cok insan taniyorum...yemin edebilirim bak sendd bilirsin gormussindir adam isi bwgenmiyo basvuru yapiyo yatiyo asagi..ama caliamak istdyen cop topluyo yine rizkini kazaniyo...
Yetmiyo siosun iki is birden hapiolar...bi issizler nedeb kahvedd bos bos oturup isin ayagina gelmesini bekliyo...issizlik degil is begenmwyen cok....bnmi yalnis dusunuorum....bi tanidig gordum senin dedigin gibi bosta..konusiyo esimle iste...neymis parasi azmis..1500 lira...uzakmis...ne bilim patronun burnu havlaardaymis sudan bahaneler....
Yani sence bu erdoganin sucumu....
benim yorumuma dedin sanirim, muhalefetmisin bilmiyorum ama öyleysen seni tebrik ediyorum, karsimizda düsünen bir muhalefet istiyoruz, dedigin gibi 14 particik bir Erdogan'i gecemedi, bunu anlamakta herkese nasip olmuyorHaksiz mi bu yorum simdi
Oy kullanmayanlar ve oy kullandiracak adam gibi bir aday cikaramayan 14 particik
Bu yorumlarin sebebi sizsiniz
Evt alintilamaya calistim beceremedim :))benim yorumuma dedin sanirim, muhalefetmisin bilmiyorum ama öyleysen seni tebrik ediyorum, karsimizda düsünen bir muhalefet istiyoruz, dedigin gibi 14 particik bir Erdogan'i gecemedi, bunu anlamakta herkese nasip olmuyor
gercekleri görene ne güzel :) helal olsun cok sevindim, böyle diyince de cevap yazmiyorlar kullanmayanlarin suclusuda biziz sanki :)Evt alintilamaya calistim beceremedim :))
Ne zamandir girmiyordun
Ben bu ise yaramaz muhalefet degilim artik
Gercekten biktirdilar
Secmen de keza oyle birlik yok ama klavye delikanligi cok
Kardesim 5 milyon kisi oy kullanmiyor sonra vay efendim biz kullansaydik bilmem ne
Kullandaydiniz o zaman
lafi iade: cok dogru bir söz idrakta sorun var
(ironidir bana yazdigini anlamadim sanma simdi)
Tamamını dinledin mi melekyavrum?Ben erdogani ilimli buldum
Cok sevdim konusmasini hatta
Umarim boyle gider
Sen pek sevmedin sanirim
Bahceli cok sinirliydi sinirli sinirli kavga etti gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?