Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Canim benim bisi soruxam..bu konuda dusunceni merak editorun gercekten ama bak...burda konuyu tartisiyoruz...amenna ama bunu bi danizan olark sordugumu dusun...bu issizler neden kahvede oturutorr..neden is begenmezleer..is mi yok....ben etrafimda cok insan taniyorum...yemin edebilirim bak sendd bilirsin gormussindir adam isi bwgenmiyo basvuru yapiyo yatiyo asagi..ama caliamak istdyen cop topluyo yine rizkini kazaniyo...
Yetmiyo siosun iki is birden hapiolar...bi issizler nedeb kahvedd bos bos oturup isin ayagina gelmesini bekliyo...issizlik degil is begenmwyen cok....bnmi yalnis dusunuorum....bi tanidig gordum senin dedigin gibi bosta..konusiyo esimle iste...neymis parasi azmis..1500 lira...uzakmis...ne bilim patronun burnu havlaardaymis sudan bahaneler....
Yani sence bu erdoganin sucumu....

7,5 aylik canim kizim
Sen de saglikla kavus
İyi dinlen sonra kafa bile kasinmio
Cb secimi var diye girdim ben de buraya bi bakayum dedim hep kavga varmis tabisi
Ataturkun partisi modeli de bitti artik
Gina geldi chp mhp den
Bahceli secimi iyi buldu utanmadan
Kk yi da yarin bekliyoruz ne sacmalicak
Akpliler ne dese haklari bence bu adamlarin pesinden gidilmez artik

bosuna kurtarmaya calisma yazdiklarin degismiyor ne yazdigin belli
bende dedimki secimi oy verenler belirler istersen cocuklarida sayalim :) onlarda oy vermiyor, sanki tüm oy vermeyenler chpli mhpli, biraz düsünüp yazin lütfen :) chp e bir oyla kazansa burda salsa oynuyordunuz, tamda %52 bak idrak edemiyorsan hala kanallarda veriyor, kanal 24ü ac bak istersen

Îyi geceler Atatürk gençliği..

Bence sen biraz düşünüp yaz, saraylım ne anlatmış, sen ne diyorsun?
son yazdigimi oku madem :) bu seferki tek bahaneniz "ama herkes secmedi ki", e secmeyen zaten kendini belli eder Ülkesine yön vermek isteyen zaten gider secim yapar, daha öncede dedim sececek adayiniz yoksa bunuda siz düsünün, onuda biz mi cikarsaydik, bidahaki secime secmenlerinize diyin onlarda secsin basa gecin, kolay gelsin :)

Şaka gibiydi Bahçeli'nin konuşması, hiç üstlerine alınmıyorlar yenilgiyi.
Kılıçdaroğluda çıkıp kedilerden bahseder heralde.
Erdoğan da bence beceremedi tarafsız görünmeyi.
Herkese teşekkürler derken ne alaka muhalefete laf söylemek, bari ilk gün sataşmadan dursaydı.

Evet okuyup edincce hdrseyi iyi biliniyodu degilmi hala degismedi bu buyuklik dimi... parayi kazanmak degil harcMK onemli cNim..
Onlarin gecinememesi kimsenin sucu degil....
Ben kendimden ornwk vsreyim..3 sene oldu evleneli..esim 850 ben 800 aliyoduk...800 lira ev kredisi veriyoduk zaten...butun esyalari sunu bunu borcla aldik..bn 8 ayimda hamile kaldim..saglik problminden dolayi ciktim isten...esim 1.5 sene 850 aldi...aylik 200 lira bazen 300 primi oluyo onla gecindik sukur...kizim oldu hLa ew borcu oduyoruz...esim sukur pozusyonu degisti 2000 lira maas aliyo...ama yine giden gidene...ben yasadin zorlugu...kuaformus makyajmis herkiyafete uygun ayakkabi cantaynis almadim..hamile halimle evde is yaptim.yine gecindik..bnm rizkimi erdogan vsrmedi Allah verdi...sukrettik hep yine oyle....ben rizki erdogan veriyo demiyorum ama rahat bi sekilde herzMan para kazanmak isteyen kazanir....
He diger konulara gelicek olursak sabHa kadar konusuruz konu konuyu acar....seni taniyip etmiyorum bile hakkina girmek istemem swnds bnmkine girme....
Neolcak sabaha kadar sen konussan ben sussam yine ayni sonuc.....
Cok sey donuyor ewet....herkes inanmak istwdigine inaniyor......
Cark bize dondrse o zMan dusuncelerimin yanlis oldugunu yanildigimi yazarim .....

Ben erdogani ilimli buldum
Cok sevdim konusmasini hatta
Umarim boyle gider
Sen pek sevmedin sanirim
Bahceli cok sinirliydi sinirli sinirli kavga etti gene

Dolayli yoldan evet. Erdogan geldigi gunden itibaren nerdeyse lise tipi universitelerle doldurdu memleketi, icinde profesorler olmayan. Herkesler bu universitelere dolustu, bilgisiz, kotu egitimli milyonlarca universite mezunu piyasaya doldu. Hem is bulamiyorlar, diplomalari para etmedigi icin, hem de is begenmiyorlar, cunki diplomali universite mezunu olarak geciyorlar. Isin en buyuk ayagi bu. Ikincisi de Turkiye'de bir tuketim ekonomisi yaratildi, ureten insan azaldi, tuketici cogaldi. Kazanmadiklari paralari babalarinin veya eslerinin kredi kartlari ile bol bol harcayan bir halk haline getirildi. Millet tembellestirildi. Hastane lazimsa onune gelene yesil kart dagitildi, komur dagitildi, ev icin kumanya dagitildi, hersey havadan geliyor zaten, milleti alistirdilar. Millete balik tutmayi ogretmiyorlar artik, baliklari dagitiyorlar. Insanlara "bak size kimse bunlari veriyor muydu? Biz gidersek bunu da bulamazsiniz" diyorlar. Soylemler bile tembellestirmeye yonelik yani.. O yuzden evet, istisnalar kaideleri bozmaz ama, en buyuk suclu gene iktidarda kim varsa odur. Devletin gorevi gerekli insan gucunun yetismesine on ayak olmak, istihdami iyi sekilde yonetmektir. Tayyipin onceligi ise baska... Yollari double yapip Marmaray yapmakla olmuyor bu isler... Tasi topragi sattilar heryerler bina doldu, istihdam bu kadar artabildi iste.. Bu gayrimenkul furyasina doyuldugunda ne olacak dusunmek bile istemiyorum. Millet ac kurtlar gibi sokaklarda birbirini yer, adina da icsavas derler...

Haksiz mi bu yorum simdi
Oy kullanmayanlar ve oy kullandiracak adam gibi bir aday cikaramayan 14 particik
Bu yorumlarin sebebi sizsiniz
benim yorumuma dedin sanirim, muhalefetmisin bilmiyorum ama öyleysen seni tebrik ediyorum, karsimizda düsünen bir muhalefet istiyoruz, dedigin gibi 14 particik bir Erdogan'i gecemedi, bunu anlamakta herkese nasip olmuyor

Bunca nefreti kazanan bi cumhurbaşkanı görmedim?
nefret edenler bi avuç bunu hala anlayamadınız
İbadetler ne zamandan beri kul için yapılır olmuş
Erdoğan içinmi namaz kılınıyor,oruç tutuluyor
komedi ya :)

benim yorumuma dedin sanirim, muhalefetmisin bilmiyorum ama öyleysen seni tebrik ediyorum, karsimizda düsünen bir muhalefet istiyoruz, dedigin gibi 14 particik bir Erdogan'i gecemedi, bunu anlamakta herkese nasip olmuyor
Evt alintilamaya calistim beceremedim :))
Ne zamandir girmiyordun
Ben bu ise yaramaz muhalefet degilim artik
Gercekten biktirdilar
Secmen de keza oyle birlik yok ama klavye delikanligi cok
Kardesim 5 milyon kisi oy kullanmiyor sonra vay efendim biz kullansaydik bilmem ne
Kullandaydiniz o zaman

neyse tezleriniz cürüdü sanirim alintida yapmiyorsunuz, baska diyeceginiz varsa buyrun ama BIR rica düsünüp yazin ona göre cevap yazalim.
Allaha emanetsiniz Osmanli Evlatlari.
gercekleri görene ne güzel :) helal olsun cok sevindim, böyle diyince de cevap yazmiyorlar kullanmayanlarin suclusuda biziz sanki :)

Ben erdogani ilimli buldum
Cok sevdim konusmasini hatta
Umarim boyle gider
Sen pek sevmedin sanirim
Bahceli cok sinirliydi sinirli sinirli kavga etti gene
Tamamını dinledin mi melekyavrum?
Başta bende senin gibi düşündüm.
Arada muhalefete sataştı ve çok saçmaydı,
Kazandın işte, tarafsız olamayacağını biliyoruz, ama ilk konuşmada bari sadece milleti kucakla.
Yenilen İhsanoğlu bile rakiplerime teşekkür ederim diye tweet atmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…