Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Arkadaslar herkese iyi geceler......
Artik naparsaniz yapin ne yaparsak yapalim ....sonuc belli...kazen abi saolsun biliyo bizi cozmus artik....acmis bu topigi cekemeyenler istemeyenler sabaha kadar yazin...sizindd caniniz var..bu dusunvelerinizi icinizdd tutarsaniz alimLlah patlama yapar...hasta olursunuz...herkes hakettigi hayati yasarmus canlar.....napicAn....hayat....
Hadi hepinizi optumm.

Byy

Hanfendi ' .... Baska ne yapacaktik' diyerek terslediginiz icin satascaniz kisi ben degilim dedim
uslubunuz sert olmasaydi yanlis anlasilma olmazdi
Her neyse

ya smileylerim yok kusura bakmayın eski site olsa sonuna bir :27: falan basardım ama işte :D o yüzden normal sert görünmüş şimdi baktım da :D

Cogu isidi musluman terorist saniyorda.. O yuzden oyle yazdim.. Soylediklerinde haklisin canim
Musluman olur mu yazik daha dun 200 cocuk oldu acliktan zehirli ot yemisler
Bugun 500 kisiyi oldurup gomduler kimi cocuk ve kadini diri diri gommusler
Abd nin bomba atmasina sevindim ilk defa

İnsanlar korkularindan kaciyorlar
Yedigimden ictigimden utaniyorum
Esim yanlis olmasin bir hadis yada ayet okudu bu isidi tarif eden kulaklarima inanamadim
Aynen isid tarif edilmis, siyah giyimlerine kadar yazilmis,onlarla konusmayin onlar kafirdir gibi seyler denmis
Bulursam paylasirim

Iyi

Canim dolabinda soguk su falan yokmu dok basina biraz rahatlarsin..bu kadar kizginlik bunyeye zarar...dinlen biraz sen dinlen....

:) yoo gayet iyiyim misler gibi uyumuşum akşam ondan uyku tutmuyo kafa yapıyorum işte burda.. :D sizde böyle cevap veremedikçe lafı döndürüp duruyonuz hoşuma gidiyo biliyonmu... ehehe... noldu niye cevap vermedin kafa tutuyodu en son bebek katiline tuttuğu kafayı beğenmedinmi savunmucan mı bana bunu.. nolur bi yerinden tut savun hatrım kalır...

:) yoo gayet iyiyim misler gibi uyumuşum akşam ondan uyku tutmuyo kafa yapıyorum işte burda.. :D sizde böyle cevap veremedikçe lafı döndürüp duruyonuz hoşuma gidiyo biliyonmu... ehehe... noldu niye cevap vermedin kafa tutuyodu en son bebek katiline tuttuğu kafayı beğenmedinmi savunmucan mı bana bunu.. nolur bi yerinden tut savun hatrım kalır...
Kiz benim taktikle bnimi vuruyonn..
Canimm...cok cicisin...cvp veremedigimden degil sen bisi anlamiyosunn.sadexe bosa kurek sallamiiim dedimm..yawrum..bole bos bos avunuyosun ya ise yariyomu sen onu sole...olmayan seyin neyini yapiyosun anlamDim cicim aMA musait zManimda donerim sana....tmm bebosim

B
Ben bu cahil kesimle ugrasamm herkes ezberledigini soyluyor biz erdogandan once dinimizi bilmiyorduk sanki ayyyy ugrasamm artk bu cahil cuhela insanlari dinlmkten :mad:j
Gim biktiysan telefonun kapat tusuna bas.... bikmaktan kurtul...hmmm bilmiyosan imai numarani yaz burdan kPTtiralim...yeterki sen uzulme kiyamam

Hanimlar biraz sakin
Chp mhp bu secimin kaybedeni kabul etmek lazim
Karsilikli suclamlarla olmaz bu is
2015 genel secimlerinde ben aday olsam bu iki partiden iyi olurum bunu kabul edelim
Parti baskanlari istifa etmeli
Dinamik toplumun hassasiyetlerine onem veren kisiler basa gelmeli
Akp yeni baskan ve veya basbakanla yoluna nasil devam edecek
Bu donemdeki boslugu chp kk ile mhp db ile gidermeye calisirsa bi dahaki secimde farkli olmaz
Baskanliksistemi olacak mi yoksa erdogan kosesine mi cekilicek bir suru onemli gundem bizleri bekliyor
Sukunetle ve en onemlisi ulke cikarlariini gozeterek bu sureci degerlendirmek gerekir

Arkadaslar cumhur baskanimiz tum millet icin hayirlara vesile olsunn.
Rabbim utandirmasin...
Allah yar ve yardimcimiz olsun
Biz burda ne dersek diyelim..sonuc belli degilmi...
Artik kendiniizi bogazdan atsanizda bu degismeyecek...caresizlik umitsizlik bu olsa gerek...
Kazanan inanc oldu...
Sizlere uxuluyorum...yuzdd 52 lik kesimin immm cahil kesimmiydi iste bizlerin kisacasi sectigi cumhurbaskaniyla yasamk zorundasiniz..ne aci ne huzunlu gercekten sizlerin yerinde olmak istenezdimm....
Nese ben kacar..sayet daha onemli islerim var...
Bu gecer hanimlar uzulmeyin

%52 degil, %37. Tum secmenlerin % 29u bu secimde temsil edilmiyor. %28 oy bile kullanmamis, %1 gecersiz sayilmis. Yani sizin Turkiye'nin yuzde 52 si Erdogan'i istiyor demenizin karsiligi % 63 u de istemiyor.... Ne oylari ile ne de baska turlu onu desteklemiyorolar. Bunlarin buyuk cogunlugu da ondan nefret ediyor, hergun beddua ediyorlar. Sizin yuzde 37 nin dualarina karsi yuzde 50 veya ustunun beddualari.. Bakalim bu isin sonu nereye varacak. Hayatimda hic bunca nefreti ustunde toplayan bir Cumhurbaskani gormemistim Turkiyenin basinda.. Turkiyenin ilk saibeli Cumhurbaskani... Ne kadar hayri dokunacaksa...

Musluman olur mu yazik daha dun 200 cocuk oldu acliktan zehirli ot yemisler
Bugun 500 kisiyi oldurup gomduler kimi cocuk ve kadini diri diri gommusler
Abd nin bomba atmasina sevindim ilk defa

İnsanlar korkularindan kaciyorlar
Yedigimden ictigimden utaniyorum
Esim yanlis olmasin bir hadis yada ayet okudu bu isidi tarif eden kulaklarima inanamadim
Aynen isid tarif edilmis, siyah giyimlerine kadar yazilmis,onlarla konusmayin onlar kafirdir gibi seyler denmis
Bulursam paylasirim
Bunlarin hepsi planli amac iraka girmek tekrardan isidi bahane ederek.. Nede olsa amerikan keferesi isid..,senin anliycan it iti isirmaz.. Hepsi gostermelik bunlarin.. Burda siyaset yaptigini zanneden bazi hatunlar bile isidin musluman oldugunu savunuyor..

Canimmm cok ugrasmissin cvp yazmaya acidiim sana
..gercekten mi calisiyomuydun sen..calismadan para verebilecek bi devlet bulursan lutfen bnidd unutma...
Sen bni anlamak istemiyosun cunku acin buyuk..anliyorum swnide...
GAZZEDEKILERDD CALISIYYODU..suriyedeki drlar burda cop topluyo..filistindekiler bosmu geziyoduda olum pencelerinde...yahu bn ne diyooom sen ne diyon...
CNim seni cok sevdimm.bana turkiyede zalimlere kafa tutacak boyin egmicek elinden geleni yapabilecek birini goster....sart olsun kardesim 10 ay sonraki secime oy kullanabilecek..ona senin dedigin adayi onericem......gulmekten erken dogum yapicam ..
R.T.Erdoğan meydanlarda rabia işareti yaptığında, Suriyeli Gazzeli kardeşlerim diye bağırdığında siz Eyvah Erdoğana oy
vermezsek bizim ülkemiz de bu duruma gelir algısı mı yaşıyorsunuz?
Ben de diyorum; Ülkemiz için neler yapacağını anlatmıyor varsa yoksa Mısırlı Suriyeli Gazzeli kardeşlerimiz...
Bir de Pensilvanya... Buralar yangın yerine dönmeseydi neyle beslenecekti acaba?
Devletin tüm imkanları elindeyken meydanlarda ajitasyon yapmak yerine gereken desteği versin. Engel olan mı var?
Algı operasyonu işte oyumuzu Erdogan'a verelim huzur içinde yaşayalım. :cool:

%52 degil, %37. Tum secmenlerin % 29u bu secimde temsil edilmiyor. %28 oy bile kullanmamis, %1 gecersiz sayilmis. Yani sizin Turkiye'nin yuzde 52 si Erdogan'i istiyor demenizin karsiligi % 63 u de istemiyor.... Ne oylari ile ne de baska turlu onu desteklemiyorolar. Bunlarin buyuk cogunlugu da ondan nefret ediyor, hergun beddua ediyorlar. Sizin yuzde 37 nin dualarina karsi yuzde 50 veya ustunun beddualari.. Bakalim bu isin sonu nereye varacak. Hayatimda hic bunca nefreti ustunde toplayan bir Cumhurbaskani gormemistim Turkiyenin basinda.. Turkiyenin ilk saibeli Cumhurbaskani... Ne kadar hayri dokunacaksa...

Bakalim canim sonumuz nereye varicak yasayalim ve gorelim daha iyi olmaz mi kiminin duasi kimini beddusi dimi....bin bedduayi bi dua yikar yalniz orasida belli olmaz..seker...ben cikcam cok isterdim seninde kinini kustugunu gormeyi ama malesef diorum ya zaman iste

bal gibi de %52, secime girmeyenleri de siz hesaplayin artik bizim oylarimiz böylede yeterli, secimi zaten oy verenler belirler oy vermeyenler degil, söyle olsaydi böyle olurdu deyimlerinide gecin, gercekler degismiyor %52 ile Cumhurbaskani RECEP TAYYIP ERDOGAN

B

Gim biktiysan telefonun kapat tusuna bas.... bikmaktan kurtul...hmmm bilmiyosan imai numarani yaz burdan kPTtiralim...yeterki sen uzulme kiyamam
Ayyyy canim benim yaa kiyamassin sana kim msj atti alintiliyorsun uslupun sert tam sevdigim tiplerden bak bidaha bu uslupunu degistir benimle yazisacaksan ok ... degistrmm diyorsan yazma kiyamazmis :)hahaaha

R.T.Erdoğan meydanlarda rabia işareti yaptığında, Suriyeli Gazzeli kardeşlerim diye bağırdığında siz Eyvah Erdoğana oy
vermezsek bizim ülkemiz de bu duruma gelir algısı mı yaşıyorsunuz?
Ben de diyorum; Ülkemiz için neler yapacağını anlatmıyor varsa yoksa Mısırlı Suriyeli Gazzeli kardeşlerimiz...
Bir de Pensilvanya... Buralar yangın yerine dönmeseydi neyle beslenecekti acaba?
Devletin tüm imkanları elindeyken meydanlarda ajitasyon yapmak yerine gereken desteği versin. Engel olan mı var?
Algı operasyonu işte oyumuzu Erdogan'a verelim huzur içinde yaşayalım. :cool:
Yok canim swn yalnis anlamossin yada anlamak istedigini anlamissin..
Hem bi muslumanin bi muslumani devlerin basbakani olarak korumaya calismasi arkasinda olduunu gosgdrmesi kinMSi ne kadar yanlis olabilir...napsin tarafsiz mi kalsin yoksa...
Sussun yNi...sustugu zamanda dersiniz ki herseye susuyo....yahu anlamiyosunuz yada idrak edemesiniz zafer tuekiyenin...

Back