Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Vermenin daha doğru olduğunu düşünerek oyumu kullanacağım...

Son düzenleme:
ekmek için ekmeleddinnnn:72::72::72::72:
şaka şaka baska verilecek sahıs olmadığı için ekmeleddin:1::1:

ekmek için ekmeleddin
kürt böreği için selahattin yazmışlar bir yerde çok güldüm :52::52:

valla benim ülkemin cumhurbaşkanı adayım,
ülkeyi satmayan
oğlunu, kızını hırsızlığa, pisliğe bulaştırmayan
güzel dinimi pis işlerine alet etmeyen
gençler öldürülürken "emri ben verdim" demeyen
çocuğu ölen kadını meydanlarda yuhalatmayan
açlıktan anası ağlayan çiftçiye "ananı da al git " demeyen
terörist ite sayın demeyen
301 kişinin ölümüne fıtrat, kader uydurmaları yapmayan
boynu kadar yolsuzluk dosyası olmayan
başbakan olmadan önce orta direkken, şimdi dünyanın 8.zengin siyasetçisi olmayan
bağırıp, çağırıp, höt zötlemeyen
israil ile ticari ilişkiler kurmayan
büyük ortadoğu planının en büyük emektarı olmayan
alevilere kıyıma göz yummayan
kürtleri kandırmaya çalışmayan
kendi ve etrafı zenginleştikçe insanları fakirleştirmeyen
elin azeri iş adamı için koskoca emniyet teşkilatını yerle bir etmeyen
arkasına da koyun sürüsünü alıp borusunu öttürmeyen
saygılı, dürüst, namuslu bir adam ama nerde bilmiyorum

Sandığa gitmemenin istemediğimiz adaya yarayacağını biliyoruz hepimiz.
E o zaman sandığa gidip istemediğimiz adaya oy verelim.
Hiç olmazsa vatandaşlık görevimizi yerine getirmiş oluruz.
VOTE.gif

VOTE.gif

Kesinlikle. Oy vermeyen arkadaşlar nasılsa bir şey değişmeyecek diyor anlıyorum, benim de umudum az.
Fakat tamamen teslim olup diğer kişinin kazanmasını garanti kılmak yerine hakkımı kullanıp, oyumu verip ben yapabileceğimi yaptım demeyi tercih ederim.
Diğer türlü tamamen koparken, bir yandan bir umut ekliyoruz oyla.
Birini hiç istemiyorsam diğerini tercih ederim. Çünkü asıl istemediğim kişi kazandığında ah vah etmeye hakkım olmayacağını düşünürüm diğer türlü.
Bütün adaylar benim için eşit olsaydı o zaman kullanmayabilirdim.

VOTE.gif

En ufak bir inancım olsaydı, ya da bu Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kim olduğunu anlamamış olsaydım, laylaylom gider oyumu kullanırdım.
Yahu adam Atatürk karşıtı söylemleriyle (tarihçi geçinen aslında olmayan) Mustafa Armağan denen şahsın çıkardığı dergiye Danışmanlık yapıyor.
Hiç bir şey bilmesem bu bilgi yeter... Ha Tayyip Erdoğan, Ha Ekmeleddin İhsanoğlu...
Biri Bop eşbaşkanı, biri bop müftüsü, diğerinin bopun nesi olduğunu söylememe gerek yok:31:....
Bu seçimlerde her yol Bop... Ben yokum...

Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek diye buna derler. Ama sıtma da ölümcül olabilir.. -ki genellikle öyledir... :31:

En ufak bir inancım olsaydı, ya da bu Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kim olduğunu anlamamış olsaydım, laylaylom gider oyumu kullanırdım.
Yahu adam Atatürk karşıtı söylemleriyle (tarihçi geçinen aslında olmayan) Mustafa Armağan denen şahsın çıkardığı dergiye Danışmanlık yapıyor.
Hiç bir şey bilmesem bu bilgi yeter... Ha Tayyip Erdoğan, Ha Ekmeleddin İhsanoğlu...
Biri Bop eşbaşkanı, biri bop müftüsü, diğerinin bopun nesi olduğunu söylememe gerek yok:31:....

Size katılıyorum. Bende bu şekilde düşünüyorum. Kullanacağım oyun hiçbir şeyi değiştireceğine inanmıyorum. Oy çokluğu anlamında değil, hangisi cb seçilirse seçilsin iyi bir şeyler öngöremediğimden...

Kullanmayı düşünmüyorum ya da boş atarım :95::95::95::105::105:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca eklemek isterim. Burada yaptığımız anket sonuçları ile bir beklenti içerisine girmek istemiyorum. Şu önde bu değil falan gibi. Yerel seçimlerde yapılan anketlerde Mansur Yavaş açık ara farkla öndeydi burada gelgelelim sonucu gördük. :31:

Her insan bir şansı hak eder.
Daha önce R.Tayyip Erdoğan'a şans vermiştim.
Şimdi Ekmeleddin İhsanoğlu'na vereceğim vereceğim bu şansı İnşallah.
İnanarak güvenerek. :72:

Oyumu vereceğim ama seve seve değil, sırf muhalefet olsun diye
Arkasından da Atatürk'ün ruhuna dua edeceğim ; namaz kılacak bir seccadelik yeri bulamayacaktık o ve silah arkadaşları olmasa, Allah'ın bize nasip ettiği büyük liderin ruhu şad olsun, emekleri zayi olmadan bu bölücülerden, halkını aşağılayanlardan kurtarsın Rabbim bizi

aynı düşünceler içindeyim:ssz:

ay iki gün önce zeki alasya metin akpınar filmi izledim..
çok eski bi filim zeki metinin kardeşine aşık metin vermiyor.. zekide kızı kaçıracak başka evlerin damından kızın evine girip çıkıyor kızın adı zehramıydı ney.. zeki bi kadının başına kiremit düşürüyor felan metinde mahallenin kaba dayısı ondan habersiz kuş uçmuyor mahalleden kadınlarda çatıda gezen zeki için cana var diyorla metin akpınar da diyor ki kedidir o kedidirr çok güldüm gene aynı filimin sonunda kardeşini zeki alasyaya veriyor tokat atıyor ve bi şartla veririm en az 3 çocuk yapacaksınız diyor..
ne gülmüştümm hemen rt geldi aklıma bu filimden mi feyz aldı diye:52::52::52:

Güvendiğiniz milli irade falan değil boşuna kandırmayın kendinizi. Siz şuan ki iktidarın gücüne inanıyorsunuz bu bariz ki buna çoğumuzda inanıyoruz evet.

milli iradeye bi kaç sorum olucak;
başörtülü bacı siyasetinden sıkılmadınız mı?
suriyeye gönderilen tırlardakiler başörtülü bacılarımızı öldürmeyecek miydi?
tırları durdurdu diye terörist ilan ettiğiniz paralel yapı için bi sene önce gurbette gelemiyor diye siz ağlamadınız mı?
asker sanık pkk tanık olmadı mı bu ülkede?
ergenekon aklandı parelel yapı suçlandı yeni günah keçisi paralel yapı mı?
pkklıları dağdan indirip zafer kutlattınız elleri kana bulanmamıstı dediniz nerden biliyosunuz dağda çoban mıydı o insanlar?
reza zarrab neden çıktı hapisten?
bakan çocuklarının yatakodasındaki kasalarla ve para sayma makineleriyle ne yaptıklarını düşünüyorsunuz?
30 milyon sıfırladınız mı hiç hayatınızda nasıl sıfırlanır biliyor musunuz?
rabia için meydanlarda ağlayanlar soma da neden bir damla gözyaşı dökmedi?
somadaki madencilerimiz müslüman değil miydi?
türkmen kaardeşlerimiz ölüyor bu sorun teşkil etmiyor mu sizce?
bütün bunlardan sonra vicdanınız rahat mı??

Oyumu vereceğim ama seve seve değil, sırf muhalefet olsun diye
Arkasından da Atatürk'ün ruhuna dua edeceğim ; namaz kılacak bir seccadelik yeri bulamayacaktık o ve silah arkadaşları olmasa, Allah'ın bize nasip ettiği büyük liderin ruhu şad olsun, emekleri zayi olmadan bu bölücülerden, halkını aşağılayanlardan kurtarsın Rabbim bizi

amin arkadaşım..

yazdığın cümlelerin her birine ayrı bir beğeni yapmak isterdim.

Back