Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sandığa gitmemenin istemediğimiz adaya yarayacağını biliyoruz hepimiz.
E o zaman sandığa gidip istemediğimiz adaya oy verelim.
Hiç olmazsa vatandaşlık görevimizi yerine getirmiş oluruz.![]()
Hepücüğune basarsın kullanmamış olursun canım ben öyle yapıcam![]()
Sandığa gitmemenin istemediğimiz adaya yarayacağını biliyoruz hepimiz.
E o zaman sandığa gidip istemediğimiz adaya oy verelim.
Hiç olmazsa vatandaşlık görevimizi yerine getirmiş oluruz.![]()
En ufak bir inancım olsaydı, ya da bu Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kim olduğunu anlamamış olsaydım, laylaylom gider oyumu kullanırdım.
Yahu adam Atatürk karşıtı söylemleriyle (tarihçi geçinen aslında olmayan) Mustafa Armağan denen şahsın çıkardığı dergiye Danışmanlık yapıyor.
Hiç bir şey bilmesem bu bilgi yeter... Ha Tayyip Erdoğan, Ha Ekmeleddin İhsanoğlu...
Biri Bop eşbaşkanı, biri bop müftüsü, diğerinin bopun nesi olduğunu söylememe gerek yok....
Bu seçimlerde her yol Bop... Ben yokum...
En ufak bir inancım olsaydı, ya da bu Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kim olduğunu anlamamış olsaydım, laylaylom gider oyumu kullanırdım.
Yahu adam Atatürk karşıtı söylemleriyle (tarihçi geçinen aslında olmayan) Mustafa Armağan denen şahsın çıkardığı dergiye Danışmanlık yapıyor.
Hiç bir şey bilmesem bu bilgi yeter... Ha Tayyip Erdoğan, Ha Ekmeleddin İhsanoğlu...
Biri Bop eşbaşkanı, biri bop müftüsü, diğerinin bopun nesi olduğunu söylememe gerek yok....
Bu seçimlerde her yol Bop... Ben yokum...
Oyumu vereceğim ama seve seve değil, sırf muhalefet olsun diye
Arkasından da Atatürk'ün ruhuna dua edeceğim ; namaz kılacak bir seccadelik yeri bulamayacaktık o ve silah arkadaşları olmasa, Allah'ın bize nasip ettiği büyük liderin ruhu şad olsun, emekleri zayi olmadan bu bölücülerden, halkını aşağılayanlardan kurtarsın Rabbim bizi
Ne kadar eminsiniz öyle
Kendi vatandaşına hakaret eden başbakanınız var ama?
Neyseki cezalısın farah!!
Oyumu vereceğim ama seve seve değil, sırf muhalefet olsun diye
Arkasından da Atatürk'ün ruhuna dua edeceğim ; namaz kılacak bir seccadelik yeri bulamayacaktık o ve silah arkadaşları olmasa, Allah'ın bize nasip ettiği büyük liderin ruhu şad olsun, emekleri zayi olmadan bu bölücülerden, halkını aşağılayanlardan kurtarsın Rabbim bizi