- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynak istedin verdim.Selametle.
hadi canım hadi geç bunları o kaynakta bi hakaret bul bakalım
kaldıki mune hakaret edenleri banlıyordu ben o gün banlanmadım bile
yalanların yetti artık!
aynen bana bulaşmayın diyorum o kadar![]()
Ya hep aynı bahaneler bu adam ülkeyi refaha çıkardı yok onu sattı yok bunu sattı bahane bahane sanki sadece siz düşünüyosunuz bu devleti hiç bi ülkede bizim ülkemizdeki kadar tekel yok emperyalist ülkeler haricinde
Nasip et ya Rabbimm 👪
Ekmeleddin Beye verecegim oyumu . Zira seviye onemli herkeste olmuyor. Orda burda surda her yerde goruyoruz orneklerini. Her yerde kucuk Tayyipcikler basbakanlarini aratmiyorlar![]()
Mune o gün kimseyi banlamıyordu,çünkü ceza sistemi değişmişti ve hafta sonuna kadar polemik serbestti.Ban almama sebebin buydu.Ettiğin beddualara rağmen bi anlık sinirle söylemiştir deyip kaç konudur tartışmaya,konuşmaya çalıştım ve sen hakaret,aşağılama ve iftiradan başka bir şey bilmiyorsun.Benim Müslümanlığıma laf uzatacak kadar basitleştiyse muhabbet,kendi dindarlığını sorgulamanı tavsiye ederim.İyi akşamlar.
lafın banaysa küçük tayyibcıkler diyerek alıntı yap
ordan fırlama konuya,seviyesiz olan sensin
bakın hadi söyleyin bakalım zira heryerde küçük tayyibcikler var,seviyeyi aratmıyorlar diyor
hadı bunada hakaret ediyorsun deseniz,bu terbiyesize de haddini bildirsenize.
Niye ebedi? Küçük Tayyipcikler lafını hakaret olarak algılamana şaşırdım bak..
Başbakanınızın seviyesini beğenmiyor musun yoksa?
Neyse konuya döneyim ben..
Ekmeleddin Bey e vereceğim oyumu.
Enazından halkı ayrıştırmayacağına , hakaret etmeyeceğine inandığım bir aday çünkü.
sanırım tek kellesi gidecek ben olmayacağım![]()
Kendine mapıs arkadaşı arıyom demi
Mune bak bu ayarttı beni, nöbetim cezamızda ofişe yaz![]()
Bahane mi?
Bu ülkede 15 milyon kişinin icralık olduğundan haberiniz var mı peki?
Refah icinde yüzdüğü için halk çektiği kredileri, kredi kartı borçlarını, senetlerini ödeyemiyor.
Ama olsun, İMF borcu bitti..
Dışborç kaça katlanmış, vatandaş bankalar tarafından icralık olmuş, kimin umrunda.
Dediğim gibi göstermelik bir refah var önümüzde.
Birde yorum yapmadığınız " hak yeme , kendini hukuktan üstün görme ve halkı ayrıştırma konularından bahsetmiştim ama o konu sizi ilgilendirmiyor sanırım.
Ekmeleddin Bey gayet zarif ve usluplu bir insan bi ona bakiyorum bi oburlerine kendimi ona oy vermeye mecbur hissediyprum.
Not :Konu disina cikmiyorum . Bulasma bana git az otede oyna. Hakaretlerini iade ediyorum.
Kendi soylediklerine hakaret addetmeyip kucuk Tayyipcikleri hakaret saymak da guzelmisBasbakanin uslubunu falan cok begeniyorlar oysaki
![]()
Herkes ayağını yorganına göre uzatsın ne diyim benimdemaddi durumum iyi değil napalım yani herkesin her istediği olacak diye bişey yok o kredi mağdurlarıherkesin çevresinde bolca var herkes hukuku kendi işine göre yorumlarsa sizin değiminizde başkana ım yorumlamış çokmu ben başörtüm yüzünden sınavımın iptal edilmesine ramak kala kurtulmuşum ve sınavda başörtüsü serbestti sınavdaki hoca ben senin sınavını iptal edicem sıkıysa açmada gör olacakları dedi yanındaki bayan hoca da dediki yapmayın böyle bi yasak yok bu bnm kararım dedi alın size hukuk başörtülülerin hakkını hiç savundunuzmu yıllarca neler çektik biz ve ablalarımız ama sizi ilgilendirmez demi bu konular nede olsa böyle bi sorununuz yok..!
Nasip et ya Rabbimm 👪
Konu herzamanki gibi başörtüsüne geldi yani.
Neden açık olmuyorsunuz?
"Evet başörtüsü meselesini çözdü ve ben o yüzden oy veriyorum " demek yerine neden varolan problemlerin üstünü örtüyorsunuz?
Ben sizi sırf başörtüsü meselesi için oy veriyorsunuz diye yadırganacak değilim.
Yadırgadığım, kabullenemediğim şey bîr insanı eleştirmeden her yaptığını alkışlamak.
Bir başbakan %35 oylada gelse % 100 oylada gelse herkesin başbakanıdır.
Yeri geldiğinde eleştirilir, hata yaptığında düzeltilmesi istenir, gerekirse bir başbabakan halkından özür dilemesini de bilmelidir.
Başörtüsü meselesini çözdü diye hesap sormamalıyız hiç bir konuda?