Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Kaynak istedin verdim.Selametle.

hadi canım hadi geç bunları o kaynakta bi hakaret bul bakalım
kaldıki mune hakaret edenleri banlıyordu ben o gün banlanmadım bile
yalanların yetti artık!
aynen bana bulaşmayın diyorum o kadar :34:

hadi canım hadi geç bunları o kaynakta bi hakaret bul bakalım
kaldıki mune hakaret edenleri banlıyordu ben o gün banlanmadım bile
yalanların yetti artık!
aynen bana bulaşmayın diyorum o kadar :34:

Mune o gün kimseyi banlamıyordu,çünkü ceza sistemi değişmişti ve hafta sonuna kadar polemik serbestti.Ban almama sebebin buydu.Ettiğin beddualara rağmen bi anlık sinirle söylemiştir deyip kaç konudur tartışmaya,konuşmaya çalıştım ve sen hakaret,aşağılama ve iftiradan başka bir şey bilmiyorsun.Benim Müslümanlığıma laf uzatacak kadar basitleştiyse muhabbet,kendi dindarlığını sorgulamanı tavsiye ederim.İyi akşamlar.

Ya hep aynı bahaneler bu adam ülkeyi refaha çıkardı yok onu sattı yok bunu sattı bahane bahane sanki sadece siz düşünüyosunuz bu devleti hiç bi ülkede bizim ülkemizdeki kadar tekel yok emperyalist ülkeler haricinde

Nasip et ya Rabbimm 👪

Bahane mi?
Bu ülkede 15 milyon kişinin icralık olduğundan haberiniz var mı peki?
Refah icinde yüzdüğü için halk çektiği kredileri, kredi kartı borçlarını, senetlerini ödeyemiyor.
Ama olsun, İMF borcu bitti..
Dışborç kaça katlanmış, vatandaş bankalar tarafından icralık olmuş, kimin umrunda.
Dediğim gibi göstermelik bir refah var önümüzde.
Birde yorum yapmadığınız " hak yeme , kendini hukuktan üstün görme ve halkı ayrıştırma konularından bahsetmiştim ama o konu sizi ilgilendirmiyor sanırım.

Ekmeleddin Beye verecegim oyumu . Zira seviye onemli herkeste olmuyor. Orda burda surda her yerde goruyoruz orneklerini. Her yerde kucuk Tayyipcikler basbakanlarini aratmiyorlar :27:

lafın banaysa küçük tayyibcıkler diyerek alıntı yap
ordan fırlama konuya,seviyesiz olan sensin
bakın hadi söyleyin bakalım zira heryerde küçük tayyibcikler var,seviyeyi aratmıyorlar diyor
hadı bunada hakaret ediyorsun deseniz,bu terbiyesize de haddini bildirsenize.

Mune o gün kimseyi banlamıyordu,çünkü ceza sistemi değişmişti ve hafta sonuna kadar polemik serbestti.Ban almama sebebin buydu.Ettiğin beddualara rağmen bi anlık sinirle söylemiştir deyip kaç konudur tartışmaya,konuşmaya çalıştım ve sen hakaret,aşağılama ve iftiradan başka bir şey bilmiyorsun.Benim Müslümanlığıma laf uzatacak kadar basitleştiyse muhabbet,kendi dindarlığını sorgulamanı tavsiye ederim.İyi akşamlar.

senin gibi hadsiz biri başörtüsünü açıpta okula giremedenizmi,bişey diyen oldumu dedin ya
işte o günden beri senin Müslümanlığını sorgularım ben
ikiyüzlü olmanın manası yok,başörtüyle okula gidemeyen insanlar senin o iğrenç mesajını
görüp üzülmedimi
mune o gün banlamıyomuydu :60:
ceza sistemi genişletilmişti ama,hakaret edeni banlıyordu
hatta o gün tolin banlanmıştı
yalanda bi yere kadar,sen önce şu yalanı bırak
ya sen bana ettiğin iftiranın lınkını atsana bi :)

Son düzenleme:
lafın banaysa küçük tayyibcıkler diyerek alıntı yap
ordan fırlama konuya,seviyesiz olan sensin
bakın hadi söyleyin bakalım zira heryerde küçük tayyibcikler var,seviyeyi aratmıyorlar diyor
hadı bunada hakaret ediyorsun deseniz,bu terbiyesize de haddini bildirsenize.

Niye ebedi? Küçük Tayyipcikler lafını hakaret olarak algılamana şaşırdım bak..
Başbakanınızın seviyesini beğenmiyor musun yoksa?

Neyse konuya döneyim ben..
Ekmeleddin Bey e vereceğim oyumu.
Enazından halkı ayrıştırmayacağına , hakaret etmeyeceğine inandığım bir aday çünkü.

Niye ebedi? Küçük Tayyipcikler lafını hakaret olarak algılamana şaşırdım bak..
Başbakanınızın seviyesini beğenmiyor musun yoksa?

Neyse konuya döneyim ben..
Ekmeleddin Bey e vereceğim oyumu.
Enazından halkı ayrıştırmayacağına , hakaret etmeyeceğine inandığım bir aday çünkü.

burda seviye ölçümü falanmı yapıyoruz biz?
nedense hep hakaret edenler muhalefet.

Son düzenleme:
Müslümanlıktan konu açılmış,kimse de akpye oy veriyoruz diye bizim Müslümanlığımızı sorgulamasın!

Ekmeleddin Bey gayet zarif ve usluplu bir insan bi ona bakiyorum bi oburlerine kendimi ona oy vermeye mecbur hissediyprum.

Not :Konu disina cikmiyorum . Bulasma bana git az otede oyna. Hakaretlerini iade ediyorum.
Kendi soylediklerine hakaret addetmeyip kucuk Tayyipcikleri hakaret saymak da guzelmis :27: Basbakanin uslubunu falan cok begeniyorlar oysaki :1:

Baya bir tartışılıyor burda yorumlara şöyle bir baktımda açıkçası benim oyum ekmelettin İhsanoğlu na isteyen tayyip e verir isteyen ekmelettin e .. sorun bir ekmeğin peşinde olan güzel yürekli vatandaşların birbirine bu derece nefret ettiren politika yapılması .. Ülkedeki ötekileştiren siyasetten hoşlanmıyorum dün DYP vardı sonra ANAP şimdide AKP var yarın bambaşka bir parti olucak siyaset bir tiyatro oyuncular değişik oyun aynı birbirimizi kırmaya gerek yok ben milletimi insanımı çok seviyorum ve ne olursa olsun bize yani sizlerede güveniyorum ne olursa olsun kime oy verirseniz verin biz her kötü olayı milletçe aştık genede beraberce aşarız Allah kimi isterse o seçilecek iyi yada kötü olduğu için değil kişinin kaderinde olduğu için ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bahane mi?
Bu ülkede 15 milyon kişinin icralık olduğundan haberiniz var mı peki?
Refah icinde yüzdüğü için halk çektiği kredileri, kredi kartı borçlarını, senetlerini ödeyemiyor.
Ama olsun, İMF borcu bitti..
Dışborç kaça katlanmış, vatandaş bankalar tarafından icralık olmuş, kimin umrunda.
Dediğim gibi göstermelik bir refah var önümüzde.
Birde yorum yapmadığınız " hak yeme , kendini hukuktan üstün görme ve halkı ayrıştırma konularından bahsetmiştim ama o konu sizi ilgilendirmiyor sanırım.

Herkes ayağını yorganına göre uzatsın ne diyim benimdemaddi durumum iyi değil napalım yani herkesin her istediği olacak diye bişey yok o kredi mağdurlarıherkesin çevresinde bolca var herkes hukuku kendi işine göre yorumlarsa sizin değiminizde başkana ım yorumlamış çokmu ben başörtüm yüzünden sınavımın iptal edilmesine ramak kala kurtulmuşum ve sınavda başörtüsü serbestti sınavdaki hoca ben senin sınavını iptal edicem sıkıysa açmada gör olacakları dedi yanındaki bayan hoca da dediki yapmayın böyle bi yasak yok bu bnm kararım dedi alın size hukuk başörtülülerin hakkını hiç savundunuzmu yıllarca neler çektik biz ve ablalarımız ama sizi ilgilendirmez demi bu konular nede olsa böyle bi sorununuz yok..!

Nasip et ya Rabbimm 👪

Ekmeleddin Bey gayet zarif ve usluplu bir insan bi ona bakiyorum bi oburlerine kendimi ona oy vermeye mecbur hissediyprum.

Not :Konu disina cikmiyorum . Bulasma bana git az otede oyna. Hakaretlerini iade ediyorum.
Kendi soylediklerine hakaret addetmeyip kucuk Tayyipcikleri hakaret saymak da guzelmis :27: Basbakanin uslubunu falan cok begeniyorlar oysaki :1:

Evet konu dışına çıktınız
bulaşma diyorsun,ama fırsat yakalayınca bana kendin bulaşıyorsun
ee bende bulaşmak zorunda kalıyorum ciciş :)
yine alıntı yapmadan benden bahsetmişsin
küçük tayyibciklermi :) sen seviyesiz dedin be
bu hakaret değilmi peki?
hem sanamı soracam nerde olacağımı,git ötede oynaymış
özgün olun biraz kendi lafınız yokmu sizin :)

Son düzenleme:
Herkes ayağını yorganına göre uzatsın ne diyim benimdemaddi durumum iyi değil napalım yani herkesin her istediği olacak diye bişey yok o kredi mağdurlarıherkesin çevresinde bolca var herkes hukuku kendi işine göre yorumlarsa sizin değiminizde başkana ım yorumlamış çokmu ben başörtüm yüzünden sınavımın iptal edilmesine ramak kala kurtulmuşum ve sınavda başörtüsü serbestti sınavdaki hoca ben senin sınavını iptal edicem sıkıysa açmada gör olacakları dedi yanındaki bayan hoca da dediki yapmayın böyle bi yasak yok bu bnm kararım dedi alın size hukuk başörtülülerin hakkını hiç savundunuzmu yıllarca neler çektik biz ve ablalarımız ama sizi ilgilendirmez demi bu konular nede olsa böyle bi sorununuz yok..!

Nasip et ya Rabbimm 👪

Konu herzamanki gibi başörtüsüne geldi yani.

Neden açık olmuyorsunuz?

"Evet başörtüsü meselesini çözdü ve ben o yüzden oy veriyorum " demek yerine neden varolan problemlerin üstünü örtüyorsunuz?

Ben sizi sırf başörtüsü meselesi için oy veriyorsunuz diye yadırganacak değilim.

Yadırgadığım, kabullenemediğim şey bîr insanı eleştirmeden her yaptığını alkışlamak.

Bir başbakan %35 oylada gelse % 100 oylada gelse herkesin başbakanıdır.

Yeri geldiğinde eleştirilir, hata yaptığında düzeltilmesi istenir, gerekirse bir başbabakan halkından özür dilemesini de bilmelidir.

Başörtüsü meselesini çözdü diye hesap sormamalıyız hiç bir konuda?

Konu herzamanki gibi başörtüsüne geldi yani.

Neden açık olmuyorsunuz?

"Evet başörtüsü meselesini çözdü ve ben o yüzden oy veriyorum " demek yerine neden varolan problemlerin üstünü örtüyorsunuz?

Ben sizi sırf başörtüsü meselesi için oy veriyorsunuz diye yadırganacak değilim.

Yadırgadığım, kabullenemediğim şey bîr insanı eleştirmeden her yaptığını alkışlamak.

Bir başbakan %35 oylada gelse % 100 oylada gelse herkesin başbakanıdır.

Yeri geldiğinde eleştirilir, hata yaptığında düzeltilmesi istenir, gerekirse bir başbabakan halkından özür dilemesini de bilmelidir.

Başörtüsü meselesini çözdü diye hesap sormamalıyız hiç bir konuda?

Konular her zaman basortusu ya.da Ataturke gelir degismez kanun. Hee bi de duble yola geliyor onu unutmayayim. :27:

Back