Kullanmayalım tabii. Meydan çalana çırpana kalsın. Cumhurbaşkanı olsun. Gelsin veto gitsin veto. Hmm acaba şu yasayı mı değiştirsem bunu mu değiştirsem nasılsa her şey elimin altında gelin bakıyım cumhurbaşkanlığına 1 kez seçilme hakkını kaldırıyorum istediğim kadar seçileyim ben, oh mis, soy soy bitmez bu ülke artık..
siz kullanmayın.
mükemmel tepki. gerçekten.
Oy kullanırsam neyi değiştireceğim?
Beni temsil eden Türk Milliyetçisi bir aday olsaydı seve seve verirdim.
Vatan ve toprak bütünlüğünü savunan bir aday olsaydı seve seve verirdim.
Bu seçimlerde oy kullanmayacağım.
Tepki falan değil. Umurumda değil.
Bu ülkenin ya da dünyada hiç bir ülkenin seçimlerle hiç bir şey değiştiremeyeceğini idrak ettim.
İnşallah bu idrake varan bir çok insan olur... çoğalırız.
Bu arada ben hiç bir partiyi desteklemiyorum. Ehven-i şer olayına karşıyım.
Şimdi;
Yukarıda adı geçen adaylardan birinin ne olduğu belli..."bölücü"
Diğer ikisinin arasında bir fark göremiyorum. Sorun da bu zaten...:44:
Atatürkçülerin oooo onun gibi Cumhurbaşkanımız olsa!! dediği Ahmet Necdet Sezer var ya... Ülkemin şu anda bu duruma gelmesinin, Toprak bütünlüğümüzün tehlikeye girmesinin baş müsebbibi.. Bunun kimse farkında değil. Adam kırmızı ışıkta bekliyormuş, markette sıra bekliyormuş diye adamı kahraman ilan edildi bu ülkede ya, var mı böyle bir şey
Aynı şekilde, Tayyip Erdoğan kazanmasın da kim gelirse gelsin diyenler de gidip
"Bu topraklarda çok uzun yıllardır birlikte yaşıyoruz. Ayrımız gayrımız olmamıştır. Biz ne zaman bu asrın başında, 1. Dünya Savaşı'nın sonunda yeni devlet, ulus devlet kurduk, o zaman sopalar kullanıldı. O zaman sıkıntı oldu. Beraber yaşama kültürünü canlandırmamız lazım."
diyen insana oy verecekler. Sizce neyi kastediyor burada bu beyefendi?
Neyse...
Ben bu güzel ülkemin seçimlerle düzelmeyeceğinin farkındayım.
Farkındalıklarımızın artması dileğiyle...
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)