- 15 Eylül 2012
- 8.349
- 6.824
- 398
Allahım inşallah başımızdan bir an önce giderde,bizde istediğimiz huzuru buluruz..
Amin......
Çok beklersiniz...........,
Nasip et ya Rabbimm 👪
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım inşallah başımızdan bir an önce giderde,bizde istediğimiz huzuru buluruz..
Amin......
Geçmişte aynı sofradan yemek yiyip paraları beraber beraber cebine indirenler nasıl düşman olup paralel yapı kavgasına giriyorsa bu da öyle bir anlaşma işte.Allah haram yiyen hak yiyen hırsızlardan, teröristlerden ve terörist yandaşlarından uzak etsin bizi.
![]()
Çok beklersiniz...........,
Nasip et ya Rabbimm 👪
başbakanım öne geçmiş ....![]()
Herseyde dini ozgur yasiyoruz atiliyor ortaya dini boyle mi yasiyorsunuz. Dinini yasamak isteyen her turlu yasar bir kisiye ihtiyaci yoktur dinini yasamak isteyenin. Eger tabi inanc dediginiz sey sadece saci kapatmaksa yanlis anlamis bazi kisiler din dedigin vicdandir. Tam makyaj yapip tiki tiki giyinip tayt giyip ama kafanin kapali olmasi degildir. İnsanlar artik sokakta birbirlerini gorunce ayyy aciga bak ayyy kapaliya bak diye ikiye ayrilmissa bu iste bi yanlislik var..
Haddini bil.tc basbakanina pis adam diyip terbiyeszlk yapma.saygi biraz saygi!Doğru ,ben de katılıyorum ama şu pis adam yine kurulacak tahtına...engel olamayacağız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
halkına sacma sapan yakıstırmalar yapan bir basbakanı utanmadan savunan sizlerin bizim tarzimizi elestirmesi gercekten komik bi durum olmus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Umut fakirin ekmegi...Allahım inşallah başımızdan bir an önce giderde,bizde istediğimiz huzuru buluruz..
Amin......
utanmiyorm savunuyormm.basbakanimizi seviyorm sana ne ki?kimi savunup savunmayacgmi sana soracak degllm sevdgmz birini savundgmz icin utanmaz diyorsan sen utan bence.kimse kimseyi sevmk zorunda degl saygi sart ama.halkına sacma sapan yakıstırmalar yapan bir basbakanı utanmadan savunan sizlerin bizim tarzimizi elestirmesi gercekten komik bi durum olmus
Bide şu dikkatimi çekti nedense basbakanımızı sevmeyenler hep bi hakaret içerisindeler kendilerini ifade etme tarzları bu olsa gerek
Nasip et ya Rabbimm 👪
Dini özgür yaşatıyoruz diye milletin gözünü boyayan adam bir yandan devleti parçalıyor kardeşçe yaşamak varken kaç parçaya bölünüyoruz farkında mısınız acaba? sürekli tartışma sürekli kutuplaşma sürecindeyiz. Millet olarak bize acıyorum.
siz pek bi saygilisiniz bana direk senli benli olan konusma tarzinizdan belli oluyor.siz konusunca dogal bi konusunca biraz saygi oyle mi once siz saygili olmayi ogrenin.evet basbakaniniz sayesnde fakir kaldik ekmegimiz umut oldu.
siz pek bi saygilisiniz bana direk senli benli olan konusma tarzinizdan belli oluyor.siz konusunca dogal bi konusunca biraz saygi oyle mi once siz saygili olmayi ogrenin.evet basbakaniniz sayesnde fakir kaldik ekmegimiz umut oldu.