Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275

aynen katılıyorum size hatice hanım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hem kendi gorusunden oturu hakaret et hem saygidan bahset hem de kendi gorusleri anlatamazsn diyip bosver cvp verme diye kapativer guzelmis walla.guzel celiski

celiski lafını kelime dagarcıgınıza yeni mi kattıniz.

Yok oyle size demedm diye agiz degstrmk.acikca fikrini begenmedgin bize utanmaz dedin.az once fikrimden dusuncemden oturu utanmaz oldum.sen li benli yazinca da saygsz oldum.fikrini begenmedgn birilerni utanmaz diyip saygszlik ediyorsn hem de senli benli yazmayi saygszlk olarak algiliyorsn.bu ne celiski diyorm cvp veremiyorsn.verecek cevabin yok.benm de senle ugrasck vaktm!seni celiskilernle birakip hadi eyvellh diyorm!

Bi kerede tartişmayin bi konuda polemiğe dönmedin ya hu herkes herkesin düşüncesine saygi duymak zorunda neden yargiliyorsunuz ki sizinle ayni düşüncede olmayanlari anlamiyorum

aman tanrim inanın suan sizin eyvallah demeniz beni asiri derece mor etti. bencede guzel vaktinizi benle harcamayın celiskilerimle romantik anlar yasamak istiyorum bizi yalnz birakin. eyvallah.

Oy kullanırsam neyi değiştireceğim?
Beni temsil eden Türk Milliyetçisi bir aday olsaydı seve seve verirdim.
Vatan ve toprak bütünlüğünü savunan bir aday olsaydı seve seve verirdim.

Bu seçimlerde oy kullanmayacağım.

Tepki falan değil. Umurumda değil.
Bu ülkenin ya da dünyada hiç bir ülkenin seçimlerle hiç bir şey değiştiremeyeceğini idrak ettim.
İnşallah bu idrake varan bir çok insan olur... çoğalırız.

Bu arada ben hiç bir partiyi desteklemiyorum. Ehven-i şer olayına karşıyım.
Şimdi;
Yukarıda adı geçen adaylardan birinin ne olduğu belli..."bölücü"
Diğer ikisinin arasında bir fark göremiyorum. Sorun da bu zaten...:44:

Atatürkçülerin oooo onun gibi Cumhurbaşkanımız olsa!! dediği Ahmet Necdet Sezer var ya... Ülkemin şu anda bu duruma gelmesinin, Toprak bütünlüğümüzün tehlikeye girmesinin baş müsebbibi.. Bunun kimse farkında değil. Adam kırmızı ışıkta bekliyormuş, markette sıra bekliyormuş diye adamı kahraman ilan edildi bu ülkede ya, var mı böyle bir şey
Aynı şekilde, Tayyip Erdoğan kazanmasın da kim gelirse gelsin diyenler de gidip
"Bu topraklarda çok uzun yıllardır birlikte yaşıyoruz. Ayrımız gayrımız olmamıştır. Biz ne zaman bu asrın başında, 1. Dünya Savaşı'nın sonunda yeni devlet, ulus devlet kurduk, o zaman sopalar kullanıldı. O zaman sıkıntı oldu. Beraber yaşama kültürünü canlandırmamız lazım."
diyen insana oy verecekler. Sizce neyi kastediyor burada bu beyefendi?
Neyse...
Ben bu güzel ülkemin seçimlerle düzelmeyeceğinin farkındayım.
Farkındalıklarımızın artması dileğiyle...

adamlar islami kesimi kazanacam diye kendi seçmeninden oldu iyi mi......
neydi:44:neydi:44:
hah buldum.....
Dimyat`a pirince giderken evdeki bulgurdan da oldular....:26:

Çok beklersiniz...........,

Nasip et ya Rabbimm 👪

Ne kadar eminsiniz öyle

Bide şu dikkatimi çekti nedense basbakanımızı sevmeyenler hep bi hakaret içerisindeler kendilerini ifade etme tarzları bu olsa gerek

Nasip et ya Rabbimm 👪

Kendi vatandaşına hakaret eden başbakanınız var ama?

Umut fakirin ekmegi...
utanmiyorm savunuyormm.basbakanimizi seviyorm sana ne ki?kimi savunup savunmayacgmi sana soracak degllm sevdgmz birini savundgmz icin utanmaz diyorsan sen utan bence.kimse kimseyi sevmk zorunda degl saygi sart ama.

Neyseki cezalısın farah!!

Oyumu vereceğim ama seve seve değil, sırf muhalefet olsun diye
Arkasından da Atatürk'ün ruhuna dua edeceğim ; namaz kılacak bir seccadelik yeri bulamayacaktık o ve silah arkadaşları olmasa, Allah'ın bize nasip ettiği büyük liderin ruhu şad olsun, emekleri zayi olmadan bu bölücülerden, halkını aşağılayanlardan kurtarsın Rabbim bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…