Canım bence cevap verme uğraşılmıyo çünkü gerek yok.. Biz burda anlatmaya çalıssak cok sey konusuruz ama kime anlatıcaksın bence birilerinin canı sıkılmış sarıyo.. Benim ailemde kapalı benim basortusuyle derdim yok ama sırf bu yüzden birbirine giriyo insanlar hersey kalpte imanda kalpte.. Biz ümmetciligi sectik diye tartisanlar oldu benle. O gün bu gün bu konuda agzimi acmiyorum.. Herkesin kendi gorusu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaa sen ucuza gitmişsin kiz bize beşibiyerde verdiler hay Allahbla bla bla hep aynı hikaye...bizim buradada çeyrek dağıtmışlar duy da inanma...
Yok oyle size demedm diye agiz degstrmk.acikca fikrini begenmedgin bize utanmaz dedin.az once fikrimden dusuncemden oturu utanmaz oldum.sen li benli yazinca da saygsz oldum.fikrini begenmedgn birilerni utanmaz diyip saygszlik ediyorsn hem de senli benli yazmayi saygszlk olarak algiliyorsn.bu ne celiski diyorm cvp veremiyorsn.verecek cevabin yok.benm de senle ugrasck vaktm!seni celiskilernle birakip hadi eyvellh diyorm!sizinde dediginiz gibi kime oy verecgimi size mi soracagım ? hala senli benli konusuyosunuz lütfen benimle daha seviyeli konusun benim celiskime laf atacaginiza kendi konusma tarzinizi ifadeye cekin.merak etmeyin ben ekmegimi tastan cikartirim acta kalmam yahut ac kalirim ama nerden geldigi belli olmayan paralarla adam olanlar gibi orda burda ahkam kesmem.yazdigim herseyden pay cikarip kendinizi bu kadar önemsemeyin ben sadece size demiyorum laflarımı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kullanmayalım tabii. Meydan çalana çırpana kalsın. Cumhurbaşkanı olsun. Gelsin veto gitsin veto. Hmm acaba şu yasayı mı değiştirsem bunu mu değiştirsem nasılsa her şey elimin altında gelin bakıyım cumhurbaşkanlığına 1 kez seçilme hakkını kaldırıyorum istediğim kadar seçileyim ben, oh mis, soy soy bitmez bu ülke artık..
siz kullanmayın.
mükemmel tepki. gerçekten.
Aaa sen ucuza gitmişsin kiz bize beşibiyerde verdiler hay Allah
Çok beklersiniz...........,
Nasip et ya Rabbimm 👪
Bide şu dikkatimi çekti nedense basbakanımızı sevmeyenler hep bi hakaret içerisindeler kendilerini ifade etme tarzları bu olsa gerek
Nasip et ya Rabbimm 👪
Umut fakirin ekmegi...
utanmiyorm savunuyormm.basbakanimizi seviyorm sana ne ki?kimi savunup savunmayacgmi sana soracak degllm sevdgmz birini savundgmz icin utanmaz diyorsan sen utan bence.kimse kimseyi sevmk zorunda degl saygi sart ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?