Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Toplum mühendisleri, Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kazanmaması, R. Tayyip Erdoğan'ın köşke çıkabilmesi için muhalafet seçmenlerinini oy kullanmamaya yönlendirecek projeler uyguluyor. AKP'nin kazandığı tüm seçimlere baktığımızda, R. Tayyip Erdoğan aldığı oy sayısından ziyade, sandıkla buluşamayan muhalefet oyları sayesinde iktidarını sürdürebilmektedir.

Kesinlikle ben de bu yüzden görevimi yapıp boş oy atmayacağım :ssz:

Başbakan Tayyip Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş cumhurbaşkanlığı seçimi için YSK’ya mal bildiriminde bulundu.

Erdoğan'ın mal varlığı

Erdoğan'ın avukatları Ali Özkaya ve Burhanettin Sevencan ile serbest muhasebeci ve mali müşavir Ramazan Kocaboy, mal bildirim formunu YSK’ya teslim etti.

İşte Erdoğan’ın bugün YSK'ya sunulan mal varlığı:

Güneysu-Dumankaya Köyü’nde 2 bin metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL), binek otomobil (Maliyeti : 234.080 TL), banka hesaplarında toplam 4 milyon 404 bin 192,13 TL, 200 bin dolar ve 500 bin TL alacak.

2011'deki mal varlığı

Başbakanlık resmi sitesindeki 16 Haziran 2011 tarihli mal beyanına göre ise Erdoğan’ın Güneysu-Dumankaya Köyü’nde 2 bin metrekare arsası, banka hesaplarında toplam 3 milyon 390 bin 384 TL, 25 bin sterlin, 199 bin 867 doları ve 500 bin TL de alacağı bulunuyordu.

İhsanoğlu'dan mal varlığı beyanı

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İstanbul'da 9 daire ve bankada 3,5 milyon dolar ile 240 bin TL nakiti olduğu açıklandı.

CHP ve MHP'nin çatı adayı İhsanoğlu bugün akşam saatlerinde mal beyanını açıkladı. Yapılan açıklamada, "Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu YSK’ya yaptığı adaylık belgeleriyle beraber mal beyanını sunmuştur.İhsanoğlu daha önce kamu görevlisi olduğu dönemlerde ve daha sonrasında 2014 başında yöneticisi olduğu dernekten dolayı mal beyanında bulunmuştur"denildi.

İhsanoğlu'nun YSK'ya sunulan mal beyanı şöyle:

- Kendine veya eşine ait, miras ve s
atın alma yoluyla İstanbul’da 9 daire

- 1 adet 2006 marka Opel Vectra Otomobil

- Banka hesaplarında 240.427 TL ve 3.596.304 dolar.

- İhsanoğlu Yozgat’ta dedesinin konağına ait arsaları ve üzerindeki binaları Bozok Üniversitesi’ne 2011 yılında bağışladığı da belirtildi.

Selahattin Demirtaş'ın malvarlığı açıklandı

HDP Basın Merkezi, cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın bugün Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) bildirdiği mal varlığına dair bilgileri paylaştı.

Listede ilginç bir ayrıntı dikkat çekti. Dünyadaki tüm liderler, parti araçlarını kullanırken Selahattin Demirtaş sahibi olduğu iki Audi Otomobili partisine vermiş.

YKS’ya sunulan bilgilere göre Demirtaş’ın mal varlığı şöyle:

“Diyarbakır’da 260 bin TL değerinde ev,
Diyarbakır’da 100 bin TL değerinde hukuk bürosu olarak kullandığı büro,
Parti çalışmalarında makam aracı olarak kullanılan iki (2) adet Audi marka otomobil,
Eşi Başak Demirtaş’ın kullandığı Skoda marka otomobil.”

geçmişte birbirini yiyen chp ve mhp nasılda ortak noktada buluşuyor yazık...düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı heralde gercek chpli gerçek mhpliler böyle bi oyuna gelmezler benim oyum mu tabiki RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A RABBİM ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN aminnn:16::16::16::16::nazar:

geçmişte birbirini yiyen chp ve mhp nasılda ortak noktada buluşuyor yazık...düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı heralde gercek chpli gerçek mhpliler böyle bi oyuna gelmezler benim oyum mu tabiki RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A RABBİM ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN aminnn:16::16::16::16::nazar:

Geçmişte aynı sofradan yemek yiyenler nasıl düşman oluyorsa bu da öyle siyaset bu zaten :34:

chp mhp yi kuyruğuna taktı bile. benim gözümde mhp =chp

chp mhp yi kuyruğuna taktı bile. benim gözümde mhp =chp
aynı canım hiç bi farkı yok
Geçmişte aynı sofradan yemek yiyenler nasıl düşman oluyorsa bu da öyle siyaset bu zaten :34:

ama işte bu siyaset dediğin gibi siyasette böyle şeyler olmamalı chp+mhp bi AKPARTİ edemiyor cesaretleri yok kii ayrı ayrı aday göstersinler

aynı canım hiç bi farkı yok

ama işte bu siyaset dediğin gibi siyasette böyle şeyler olmamalı chp+mhp bi AKPARTİ edemiyor cesaretleri yok kii ayrı ayrı aday göstersinler

aaa bak bak görüyo musun türk siyasetinin en büyük ayıbı gerçekleşti. Chp ve mhp birlik olup ortak aday çıkardılar. Ya yapmayın allah aşkına. Ne ş....sizlikler gördü bu gözler bu ülkede. Taktiksel bir siyasi hamle yapılmış şurda. Hiçbir tarafından bakıldığında da enteresan değil. Çünkü ne chp solu temsil edebilecek kapasitede bir sol parti ne de mhp sağı temsil edebilir. İkisi de ortalarda yuvarlanıyor. Hepimiz de gidicez taktiksel oy kullanıcaz. Türkiye'de başka çare yok ne yazık ki.

Aaaaa bak bak seninde görmene sevindim 😂.
aaa bak bak görüyo musun türk siyasetinin en büyük ayıbı gerçekleşti. Chp ve mhp birlik olup ortak aday çıkardılar. Ya yapmayın allah aşkına. Ne ş....sizlikler gördü bu gözler bu ülkede. Taktiksel bir siyasi hamle yapılmış şurda. Hiçbir tarafından bakıldığında da enteresan değil. Çünkü ne chp solu temsil edebilecek kapasitede bir sol parti ne de mhp sağı temsil edebilir. İkisi de ortalarda yuvarlanıyor. Hepimiz de gidicez taktiksel oy kullanıcaz. Türkiye'de başka çare yok ne yazık ki.

Son düzenleme:
Tek bişey sorucam, oy vermeyeceğim diyen sevgili arkadaşlarım içiniz rahat nasıl uyuyabileceksiniz?. Bu yazdığımı Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyetini düşünerek cevaplayın kafanızda nolur..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim içim rahat, oy kullanılcak adam var da bizmi kullanmadık??

Doğru ,ben de katılıyorum ama şu pis adam yine kurulacak tahtına...engel olamayacağız.

Malesef ki öyle olucak şuda bir gerçek onun karşısında adam gibi siyaset yapan hiç kimse yok! özellık chp de Kemal Kılıçdaroğlu'nun olması beni çok üzüyor çünki Akpartı karşısında en güçlü partı CHP ama onun başında ,Erdoğan'ı yıkacak biri yok!

Birinin 12 yıldır neler yaptığını biliyoruz. Diğerinin ise neler yapacağını bilmiyoruz.
Ah şu önyargılarımız yok mu? :26:

Kullanmayalım tabii. Meydan çalana çırpana kalsın. Cumhurbaşkanı olsun. Gelsin veto gitsin veto. Hmm acaba şu yasayı mı değiştirsem bunu mu değiştirsem nasılsa her şey elimin altında gelin bakıyım cumhurbaşkanlığına 1 kez seçilme hakkını kaldırıyorum istediğim kadar seçileyim ben, oh mis, soy soy bitmez bu ülke artık..

siz kullanmayın.

mükemmel tepki. gerçekten.

Bu kadar demokrat olmayın verin oyunuzu.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404542672.450245.jpg .
Biz müslümanlığımızı rahatça yaşayacağımız bir ülkede yaşamak istiyoruz!!!!! Çok şükür ki yaşıyoruz Rabbim Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider nasip etmiş ülkemize binlerce kez hamd olsun Allahımbaşımızdan eksik etmesin inşallah !!! 🙏

Geçmişte aynı sofradan yemek yiyip paraları beraber beraber cebine indirenler nasıl düşman olup paralel yapı kavgasına giriyorsa bu da öyle bir anlaşma işte.:27: Allah haram yiyen hak yiyen hırsızlardan, teröristlerden ve terörist yandaşlarından uzak etsin bizi. :31:

Eki Görüntüle 1178144 .
Biz müslümanlığımızı rahatça yaşayacağımız bir ülkede yaşamak istiyoruz!!!!! Çok şükür ki yaşıyoruz Rabbim Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider nasip etmiş ülkemize binlerce kez hamd olsun Allahımbaşımızdan eksik etmesin inşallah !!! 🙏

Allahım inşallah başımızdan bir an önce giderde,bizde istediğimiz huzuru buluruz..
Amin......

Back