- 7 Nisan 2012
- 1.006
- 122
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy vermeye gitmeyenlerın hepsinin ekmelettin ıhsanoğluna oy vereceğini nereden biliyorsunuz? Benim çevremde çok var r.t erdoğani destekleyip tatilden dönmeyen. Tabi kesin kazanırdi tatilciler dönse:) tayyipi destekleyenler tatil yapmıyor doğru:)
Yani doğru anlıyorum ama ışte oy vermeyenlerde verseydi, sonucun değişeceğini sanmıyorum bunu demek istiyorum.katılım ne kadar çok olursa demokrasi o kadar iyi işler
keşke katılım %100e yakın olsaydı da yine sonuç hakedenin olsaydı
buradaki tepki katılmayan herkes ihsanoğluna verecekti tepkisi değil
deli gibi eleştiri yapanların seçimlerde sandığa gitmemesi
ve ben de gitmeyen çok fazla insan tanıyorum
keşke herkes katılsaydı da gerçek oranlar net belli olsaydı
Katılım benim yaşadığım şehirde de azdı,çevremde ki okullar kalabalık değildi,30 Mart'ta ki seçimde sabahın erken saatinde gitmiştik oy kullanmaya bir sürü kuyruk vardı ve çok kalabalıktı,bugun ise çok sakinde sanırım Türkiye genelinde katılım düşük.katılım ne kadar çok olursa demokrasi o kadar iyi işler
keşke katılım %100e yakın olsaydı da yine sonuç hakedenin olsaydı
buradaki tepki katılmayan herkes ihsanoğluna verecekti tepkisi değil
deli gibi eleştiri yapanların seçimlerde sandığa gitmemesi
ve ben de gitmeyen çok fazla insan tanıyorum
keşke herkes katılsaydı da gerçek oranlar net belli olsaydı
Yani doğru anlıyorum ama ışte oy vermeyenlerde verseydi, sonucun değişeceğini sanmıyorum bunu demek istiyorum.
Katılım benim yaşadığım şehirde de azdı,çevremde ki okullar kalabalık değildi,30 Mart'ta ki seçimde sabahın erken saatinde gitmiştik oy kullanmaya bir sürü kuyruk vardı ve çok kalabalıktı,bugun ise çok sakinde sanırım Türkiye genelinde katılım düşük.
R. T. Erdoğan'ı destekleyenler tatil yapmıyor algısını nasıl edindiniz bilmiyorum.Oy vermeye gitmeyenlerın hepsinin ekmelettin ıhsanoğluna oy vereceğini nereden biliyorsunuz? Benim çevremde çok var r.t erdoğani destekleyip tatilden dönmeyen. Tabi kesin kazanırdi tatilciler dönse:) tayyipi destekleyenler tatil yapmıyor doğru:)
bu konuda size kesinlikle katılıyorum.....R. T. Erdoğan'ı destekleyenler tatil yapmıyor algısını nasıl edindiniz bilmiyorum.
Benim bildiğim R. T. Erdoğan'a gönül verenler sonsuz güven duydukları için şevkle sandığa gidiyorlar.
Muhalefet seçmeninin pek çoğunun ise güven duydukları liderleri ve adayları yok.
Evet, bizden Ekmelettin'e %82. Siz ne yaptiniz oralarda? Anlasilan hic.oyumu ben kullandım : ) ya siz ?
ayyyyy nasıl güldüm ya..al benden de o kadarreklam var başında o yüzden siliyorum :)
ruh halimmm