• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
alıştı halk yardıma allah yardımcımız olsun:26:

Siz neden bahsediyorsunuz bu halkın yardımlarla yaşadığınımı ima ediyorsunuz? İşsizlik oranının cumhuriyet tarihinin en düşük rakamlarında olduğu gerçeğini ne yapacaksınız? Ayrıca bir devletin halkına yardım etmesinin neresi kötü? Devlet ırak'ta ki turkmenlere yardım etsin diye basbas bağırırsınız, ama devlet kendi ülkesinin halkına yardım edince rahatsız olursunuz. Bu ne ikiliktir yaa?

Son düzenleme:
Ben de kurt degilim. Pkkli da degilim.

Bir sey itiraf etmek istiyorum tum vaatleri cok guzel. Ozgurlukcu. Arzuladigim gibi.

Adamin edebiyle tasi gedige koymasi da beni gulumsetiyor ancak itiraf ediyorum korkuyorum... bu yuzden oy veremem kendisine...

Arka plandaki istek ve arzulari beni korkutuyor. Siz cekinmiyor musunuz?

bende sizin gibi düşünüyordum, oy vermem hiçbir zaman dedim demekki büyük konuşmuşum gidip yarın oyumu kendisine kullanacağım gönül rahatlığı ile!

Açıkçası korkmuyorum
Arka plandaki istekleri zaten demirtaş seçilmese de Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek .
Bunun dışında Kürt halkının kazanımlar elde etmesinden şikatetçi değilim demokrasi yaşayan yüm halkların söz hakkı alabilmesi ve hak elde etmesidir.şimdiye kadar ki yöntemleri terör yoluyla oldu ve buna karşıydım ama şu anda siyaset yapıyorlar ve gayet de güzel yapıyorlar.
Milletvekillerine bir bakın halklarıyla nasıl iç içeler ,söylemlerinde ve davalarında ne kadar dürüstler.
Kadın vekillerine bir bakın nasıl kendini yetiştirmiş güçlü kadınlar ve parti onları kadın diye 2. Plana atmaktansa öne çıkarmayı tercih ediyor eşbaşkan diyor.
Muhalefet deseniz en cesurcasını yapıyorlar .
Korumaları ya da milyarlarca liraları yok
Bir halkın yıllarca dilini konuşamamış olması Diyarbakır cezaevinde ve daha öncesinde işkenceler görüp yok sayılması aslında bu kavganın temeli .benim gönlüm siyasetçilerin değil halkların barışmasından ve birbirini kabul etmesinden yana ve bunun için onların siyaset sahasında olması beni umutlandırıyor.

Kendi dillerinde eğitim istemelerini de Kürt öğrencilerle 5 yıl çalışmış bir insan olarak sonuna kadar destekliyorum olması gereken bu .milli dil Türkçe olur kendi açtıkları okullarda kürtçe eğitim verebilirler tıpkı yabancı dilde eğitim veren kolejler gibi .
Yani sözün kısası kısır kaba sığ ve tekdüze siyasetimizde yeni cesur özgür bir kimlik getirdikleri için aslında umutluyum.
ağzınıza sağlık, düşüncelerimi dile getirmişsiniz!
Bu ülkede ingilizce fransızca konuşulduğunda hayranlıkla bakılırken, kürtçe konuşulduğunda bu kroda kim diye bakılıyor? bu cografyada herzaman ötekileştirilip 2. sınıf muamelesi görmüştür hem kürtler, hemde aleviler! Bunlarda ayrı gerçekler...

Bu sıcakta gidip oy vermedim hem verecek kimse de yok gidip boş atacaktım o yüzden bir şey farketmedi benim için ;)

hayırlı olsun oylarımız

inşALLAH vatanımıza milletimize hayırlı olan gelir

Oy verme işlemi bitti bitecek. Nefesimizi tuttuk sonuçları bekliyoruz.
smileys-sighing-and-waiting-314088.gif

yeni sitemiz hayırlı olsun.oyları kullandık,hayırlı olsun inşallah.yolculuk vakti,dönüşte görüşürüz:)

sitenin yeni haline alışmak zor olacak gibi:rolleyes:

Ben oyumu kullanıp geleyim

Ekip dün gece 23:00'ten beri hiç kalkmadı laptop başından...

bulunduğum şehirde katılım oranı çok düşüktü saat 3 gibi gitti bomboştu sandıklar
sandık görevlileri de çok şaşkındı hayırlara vesile olsun :(

Ben oyumu kullanıp geleyim

Ekip dün gece 23:00'ten beri hiç kalkmadı laptop başından...
Oy kullanım oranı çok düşükmüş nasıl olsa hiç yorulmayın. :)
Seçim yasakları kalkmadan çok önce sitemize kavuşturdunuz bizi.
Fazlasıyla yorucu olmalı, sağolun varolun.
post-22656-0-04389700-1339402424.gif

''En Büyük Kadınlar Kulübü''

şu anda sandıkların %31 açılmış

erdoğan %57
ihsanoğlu %27
demirtaş %14 civarında yazıyo

daha erken ama

Ilk turda bitecek bu seçim, öyle görünüyor.
Demekki halk memnun ki Erdoğan'dan oy kullanmaya giden çok az.
Ne diyelim hayırlı olsun.

Back