Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Ben oyumu kullanıp geleyim

Ekip dün gece 23:00'ten beri hiç kalkmadı laptop başından...[/QUOTE

Kazen bey celden giriyorum epey degisiklik var sanırım sitede , pc den bakınca daha belli olur yenilikler ,elinize saglik tum ekibinizin .
Fakat mesaj satinize bakılırsa oy kullanmaya gitmenize gerek kalmamış sanırım ( yanlis gormediysem ) :))

ben kesin 2. tur olur sanıyodum
çok şaşırdım
insanların neden sandığa gitmediğini de anlayamadım
ne diyelim hayırlısı olsun

Oyların pek değişeceğini sanmıyorum...
Hayırlısı, ne denir ki.

çok şaşırdım
Yoğun tatil dönemi ve şaibeli sandık maratonu, katılımı etkiledi elbette. Kedilere gerek kalmadı. ;)

şu forumun değişimine şaşırdıgımız gibi seçim sonuçlarına da şaşırsaydık keşke
bu cümlenin sonun sigara smileyi giderdi ama yok
seçimlerde değişen bişi de yok
umutta yok
yok ta yoooook

Burada hakaret ediyorlar filan diyenler burada buna karşı çıkarken Erdoğanın bir Cb adayına yakışmayacak üslübuna haddi olmadığı halde söylediği hakaretlere gram değinmiyor. Ben neden oy vermeyeceğimi uzunca belirtmiştim vicdan demiştim ama insanlar bana dokunmayam yılan bin yıl yaşasın dediği için şaşırmadım kazanmak için hakaret etmek ispat edemediğin halde sesi çıktığı için yolsuzluk iddiasından bile dünyada bir ilk olarak bir montaj savunmasıtla aklanması cb olduğu zaman bile akp ye arkadan destekleyeceğini aleni söyleyip tarafsızlığı ayaklar altına almak gençlerin ölüm emrini verip zerre utanmadan en azılı katiller hapislerde beslenirken bunu haklı çıkarmak halka ymruk atmak tekmelemek lazım ne diyelim iyi uykular Türkiye

Yoğun tatil dönemi ve şaibeli sandık maratonu, katılımı etkiledi elbette. Kedilere gerek kalmadı. ;)

açıkçası biz tatili ona göre ayarladık
hem oy kullanmayıp hem şikayet edilmesin o zaman
katılım çok olsa en azından 2. tur ihtimali olabilirdi
şu anda katılım %77 civarı görünüyo ama tamamen sayılınca kaç olur bilemem

ama hayırlısı olsun diyorum

Burada hakaret ediyorlar filan diyenler burada buna karşı çıkarken Erdoğanın bir Cb adayına yakışmayacak üslübuna haddi olmadığı halde söylediği hakaretlere gram değinmiyor. Ben neden oy vermeyeceğimi uzunca belirtmiştim vicdan demiştim ama insanlar bana dokunmayam yılan bin yıl yaşasın dediği için şaşırmadım kazanmak için hakaret etmek ispat edemediğin halde sesi çıktığı için yolsuzluk iddiasından bile dünyada bir ilk olarak bir montaj savunmasıtla aklanması cb olduğu zaman bile akp ye arkadan destekleyeceğini aleni söyleyip tarafsızlığı ayaklar altına almak gençlerin ölüm emrini verip zerre utanmadan en azılı katiller hapislerde beslenirken bunu haklı çıkarmak halka ymruk atmak tekmelemek lazım ne diyelim iyi uykular Türkiye
Seçmenlerin % 20'si sandığa gitmemiş dejavu_one. Küskünlerle barışılmadan tablo değişmeyecek maalesef.

Sonuç belli artık...:( Demek ki 2. tur olmayacak..
Hayırlısı olsun..

Bu arada site değişmiş, nereden giriş yapacağımı zor buldum :) Emeği geçenlerin ellerine sağlık, yeni site de hayırlı olsun...

açıkçası biz tatili ona göre ayarladık
hem oy kullanmayıp hem şikayet edilmesin o zaman
katılım çok olsa en azından 2. tur ihtimali olabilirdi
şu anda katılım %77 civarı görünüyo ama tamamen sayılınca kaç olur bilemem

ama hayırlısı olsun diyorum
Muhalefet kanadından asla ihtimal vermeyeceğim kişiler tatildeler.
Lafa gelince önde gidenler hem de. :(

ben de onu kastettim
lafa gelince en çok onlar eleştiriyo
seçime gelince tatildeyiz
o zaman bi zahmet şikayet etmesinler diyorum

ben zaten erdoğanın kazanacağını düşünüyodum
ama ilk turda çıkmasına şaşırdım

çok şaşırdım
Sandığa keyfi olarak gitmeyeneleri ben de hiiiç anlamadım,
Babam küsmüş durumda onu oy atmaya götürmediler diye, ama hasta, götürülcek gibi değil,
O ise bir oy bir oydur diyor hala... Onu görünce oy kullanmayanları anlayamıyorum, bir oy aynı zamanda bir tepkidir...

Sandığa keyfi olarak gitmeyeneleri ben de hiiiç anlamadım,
Babam küsmüş durumda onu oy atmaya götürmediler diye, ama hasta, götürülcek gibi değil,
O ise bir oy bir oydur diyor hala... Onu görünce oy kullanmayanları anlayamıyorum, bir oy aynı zamanda bir tepkidir...

üstelik te vatandaşlık görevi
seçimlerinin çok katılımlı olması önemlidir

Keşke seçim maratonu adil olsaydı da hak ettiyse Recep Tayyip Erdoğan kazansaydı.
Finans ve medya gücüne yaslanarak dik durabiliyor.
Bunca adaletsizliğe rağmen aldığı sonuçtan dolayı Ekmelettin İhsanoğlu'nu kutluyorum.

ne kadar doğru bir saptama..bizim sitede Atatürkçü geçinenlerle dolu yarısı bile oy vermeye gitmedi..:)

Back