Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
100 de 50 si sevdi 100 de 50 si sevmedi..özel okula çocuk göndereceklerde ikramiyelerini alır artık..:)biz devam eskisi gibi

ben buraya yazcaktım ekmeleddin ancak burada 1.olur diye bugünü bekledim çok şükür yine birinci yine birinci :)

allah kimseye muhtaç etmesin kendi yağımızla kavruluyoruz çok şükür:)

zaten vatanini milletini seven gidip secimini yapar, tatildi suydu buydu bahane kalir, ha sececek adayi yoksa buda bizim
sorunumuz degil, onuda biz mi cikarsaydik sizin icin :) herseyi devletten beklemeyin

Son düzenleme:
partizAn değilsinizde neden hep akp veya rte yi karalarken görüyorum sizi....
beğenmediğim yönetimi eleştiririm doğal hakkım benim beğenmediğim politikaları oldu onlarıda defalarca yazdım..1 milyon Suriyelinin sorgusuz sualsiz ülkeye kabulü ve şimdide özel okula çocuklarını gönderenlere 3 bin lira yardım..bunları tasvip etmiyorum..neyse o..

beğenmediğim yönetimi eleştiririm doğal hakkım benim beğenmediğim politikaları oldu onlarıda defalarca yazdım..1 milyon Suriyelinin sorgusuz sualsiz ülkeye kabulü ve şimdide özel okula çocuklarını gönderenlere 3 bin lira yardım..bunları tasvip etmiyorum..neyse o..
beğenmediklerinizi tabiki belirteceksiniz ama diğer partiler hakkında hiç görmedim yorumlarınızı hep akp üzerine oynarsanız partizan değilim diyemezsiniz

beğenmediklerinizi tabiki belirteceksiniz ama diğer partiler hakkında hiç görmedim yorumlarınızı hep akp üzerine oynarsanız partizan değilim diyemezsiniz
partizan değilim evet partizanlık yapmıyorum..hayatım boyuncada yapmadım..akarbam dahi olsa yüzde yüz güvenilir diyemem allah bilir neyin ne olduğunu..

bilgisayarı daha yeni açtım,site çok değişmiş,kimler online göremiyorum
kafam karıştı,siteyi yeniden keşfedicez anlaşılan :rolleyes:
neyse vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)
başbakanımız cumhurbaşkanı oldu...

Son düzenleme:
değişmese ne olur değişse ne olur kimler geldi kimler geçti..:)relax:)

Back