Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatı bile kurtaramadı ya haklısın artık bıraksınlar bencede :))Bahceli ve kilictaroglunun yarin istifa dilekcelerini görmek isteriz, acil
yine kendinizi teselli edecek bişi bulmuşunuz tebriklerakp sadece kendi kesiminin oyunu almış gibi chpli olup kullanmayanlar kullansaydı bayağı bir fark olscakmış..100 de 60 diyenlere selamlar:))
partizan değilimki ben sıradan halkım eskiden de aynıydı hayat ailem ve benim için şimdide aynı:))yine kendinizi teselli edecek bişi bulmuşunuz tebrikler![]()
koltuğa yapışmış totolarını koltuktan sökebilirlerse ederler...ama umudum yokBahceli ve kilictaroglunun yarin istifa dilekcelerini görmek isteriz, acil
partizAn değilsinizde neden hep akp veya rte yi karalarken görüyorum sizi....partizan değilimki ben sıradan halkım eskiden de aynıydı hayat ailem ve benim için şimdide aynı:))
beğenmediğim yönetimi eleştiririm doğal hakkım benim beğenmediğim politikaları oldu onlarıda defalarca yazdım..1 milyon Suriyelinin sorgusuz sualsiz ülkeye kabulü ve şimdide özel okula çocuklarını gönderenlere 3 bin lira yardım..bunları tasvip etmiyorum..neyse o..partizAn değilsinizde neden hep akp veya rte yi karalarken görüyorum sizi....
çatı bile kurtaramadı ya haklısın artık bıraksınlar bencede :))
özellikle bahceli yapismis bulunmakta, kilictarogluda onun yolunu izliyor gibi, yenilme psikolojisi varya "bidaha oynim bu sefer yenicem" diye kendilerini yedilerkoltuğa yapışmış totolarını koltuktan sökebilirlerse ederler...ama umudum yok![]()
beğenmediklerinizi tabiki belirteceksiniz ama diğer partiler hakkında hiç görmedim yorumlarınızı hep akp üzerine oynarsanız partizan değilim diyemezsinizbeğenmediğim yönetimi eleştiririm doğal hakkım benim beğenmediğim politikaları oldu onlarıda defalarca yazdım..1 milyon Suriyelinin sorgusuz sualsiz ülkeye kabulü ve şimdide özel okula çocuklarını gönderenlere 3 bin lira yardım..bunları tasvip etmiyorum..neyse o..
birazdaha zorlarlasa barajı zor aşacaklar ... ha gayreytözellikle bahceli yapismis bulunmakta, kilictarogluda onun yolunu izliyor gibi, yenilme psikolojisi varya "bidaha oynim bu sefer yenicem" diye kendilerini yediler
partizan değilim evet partizanlık yapmıyorum..hayatım boyuncada yapmadım..akarbam dahi olsa yüzde yüz güvenilir diyemem allah bilir neyin ne olduğunu..beğenmediklerinizi tabiki belirteceksiniz ama diğer partiler hakkında hiç görmedim yorumlarınızı hep akp üzerine oynarsanız partizan değilim diyemezsiniz
konuşuyoruz konuşuyoruz yine aynı yerdeyiz....neyse iyi günlerpartizan değilim evet partizanlık yapmıyorum..hayatım boyuncada yapmadım..akarbam dahi olsa yüzde yüz güvenilir diyemem allah bilir neyin ne olduğunu..
o kadar parti toplandilar asamadilar artik pes etme zamani geldibirazdaha zorlarlasa barajı zor aşacaklar ... ha gayreyt
yapmadi bende bekliyorum birazdan :)rte balkon konuşmasını yaptı mı ben mi kaçırdım