Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275

Doğru yolu anlayınca birer birer süpürcez inşallah

Nasip et ya Rabbimm 👪

Herseyde dini ozgur yasiyoruz atiliyor ortaya dini boyle mi yasiyorsunuz. Dinini yasamak isteyen her turlu yasar bir kisiye ihtiyaci yoktur dinini yasamak isteyenin. Eger tabi inanc dediginiz sey sadece saci kapatmaksa yanlis anlamis bazi kisiler din dedigin vicdandir. Tam makyaj yapip tiki tiki giyinip tayt giyip ama kafanin kapali olmasi degildir. İnsanlar artik sokakta birbirlerini gorunce ayyy aciga bak ayyy kapaliya bak diye ikiye ayrilmissa bu iste bi yanlislik var..

Yukarıdaki yorumums istinaden yazdıysanız din hakkında pek bilginiz yok sanırsam Ben inandığım dinin kitabı olan Kur'an-ı Kerim in hükümlerine göre yaşamaktan bahsediyorum üniversiteye başörtümle girebiliyorum askerimizin yemin törenine iş yerinde namaz kılabilmeye vs... Ayrıca her başörtüsü takınanda dini yasıyo anlamına gelmez herkes istediği gibi giyinme hakkına sahiptir benm başörtüme karışmasınlar kim ne giymiş inan umrumda değil ama bi çok sey değişti sayın başbakanımız sayesinde Rabbim muvaffak eylesin iyiki var....

Nasip et ya Rabbimm 👪

Dini özgür yaşatıyoruz diye milletin gözünü boyayan adam bir yandan devleti parçalıyor kardeşçe yaşamak varken kaç parçaya bölünüyoruz farkında mısınız acaba? sürekli tartışma sürekli kutuplaşma sürecindeyiz. Millet olarak bize acıyorum.

Bide şu dikkatimi çekti nedense basbakanımızı sevmeyenler hep bi hakaret içerisindeler kendilerini ifade etme tarzları bu olsa gerek

Nasip et ya Rabbimm 👪

halkına sacma sapan yakıstırmalar yapan bir basbakanı utanmadan savunan sizlerin bizim tarzimizi elestirmesi gercekten komik bi durum olmus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

halkına sacma sapan yakıstırmalar yapan bir basbakanı utanmadan savunan sizlerin bizim tarzimizi elestirmesi gercekten komik bi durum olmus

Katılıyorum bernacım

Valla dn hakkinda gayette bilgim var. Benim lafim dininim gerekliligini yerine getirene degil dindarim deyip ortalikta dolananlara.

Allahım inşallah başımızdan bir an önce giderde,bizde istediğimiz huzuru buluruz..
Amin......
Umut fakirin ekmegi...

utanmiyorm savunuyormm.basbakanimizi seviyorm sana ne ki?kimi savunup savunmayacgmi sana soracak degllm sevdgmz birini savundgmz icin utanmaz diyorsan sen utan bence.kimse kimseyi sevmk zorunda degl saygi sart ama.

Son düzenleme:

bu yorumumdan sonra yapılan yorumlara bakılınca ne demek istediğim anlaşılmıştır, örnekle anlatmış oldum. Gerçekten yazık..

siz pek bi saygilisiniz bana direk senli benli olan konusma tarzinizdan belli oluyor.siz konusunca dogal bi konusunca biraz saygi oyle mi once siz saygili olmayi ogrenin.evet basbakaniniz sayesnde fakir kaldik ekmegimiz umut oldu.

Senli benli konustm da saygsz oldum oyle mi.sen pek saygiliydin herhalde az once basbakani savundgmz icin bize utanmaz derken?ne guzel celisyorsn oyle kendnle.Ekmek icin Ekmeleddin e oyunu ver o vakit ac kalma

Canım bence cevap verme uğraşılmıyo çünkü gerek yok.. Biz burda anlatmaya çalıssak cok sey konusuruz ama kime anlatıcaksın bence birilerinin canı sıkılmış sarıyo.. Benim ailemde kapalı benim basortusuyle derdim yok ama sırf bu yüzden birbirine giriyo insanlar hersey kalpte imanda kalpte.. Biz ümmetciligi sectik diye tartisanlar oldu benle. O gün bu gün bu konuda agzimi acmiyorum.. Herkesin kendi gorusu..

sizinde dediginiz gibi kime oy verecgimi size mi soracagım ? hala senli benli konusuyosunuz lütfen benimle daha seviyeli konusun benim celiskime laf atacaginiza kendi konusma tarzinizi ifadeye cekin.merak etmeyin ben ekmegimi tastan cikartirim acta kalmam yahut ac kalirim ama nerden geldigi belli olmayan paralarla adam olanlar gibi orda burda ahkam kesmem.yazdigim herseyden pay cikarip kendinizi bu kadar önemsemeyin ben sadece size demiyorum laflarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…