- Emoji Skoru
- 12.101
- Puanlar
- 498
Sandığa git at oyunu tekrarı yok bunun
08.08.2014 12:57
Karakter boyutu :
Nereden çıktı demeyin Dilime dolandı son günlerde.
Yürürken söylüyorum Araba kullanırken
Geçen gün metroda kaptırmışım, yanımda arkadaşım dizime vurdu, uyardı.
Söylüyorum:
Aç gözünü seyret, tekrarı yok bunun
Olacak, olacak, olacak o kadar/ Olacak, olacak, olacak o kadar
Levent Kırcanın parodilerini izlerdik, onun şarkısıydı.
Kah güler, kah düşünürdük. Düşündürürdü.
Cumhurbaşkanlığı gündeme gelip oturunca, son günler de yaklaşınca Levent Kırcanın program şarkısı geldi dilime oturdu, Aç güzünü seyret, tekrarı yok bunun deyip duruyorum.
Tam yerine geldi manzara koyduk kısmını da söylüyorum.
İyi de bu şarkının Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ne ilgisi var?
Olmaz mı?
Ya açıp gözümüzü seyredeceğiz ve olacak o kadar
Ya katılıp seçimin seyrini değiştireceğiz, olacak o kadar
Oda TVde bir video seyrettim. Yurt dışında yaşayan bir gerizekalı oy kullanıyor. Aslında ben insanlara hakaret etmem ama bu kişi gerçekten gerizekalı ve aynı zamanda ahlaksız.
Küçük kızı ile birlikte oy kullanmak için kabine giriyor. Kızının eline Tercih mührünü veriyor ve Recep Tayyip Erdoğan isminin üzerine vurduruyor. Aynı zamanda görüntüye de alıyor bu işlemi. Buraya kadar normal. Bundan sonrası anlatılır ve söylenilir gibi değil.
Selahattin Demirtaşın hanesinin üzerine geliyor ve eliyle terbiyesiz işaretini yapıyor ağzıyla da O . Ç .. diyor, sonra Ekmeleddin İhsanoğlunun fotoğrafının üzerine yine aynı işareti yaparak D .k diyor.
Küçük kız ise gülüyor.
Bu ahlaksız kişinin kullandığı oyun görüntülerini ve paylaşımını bir yana koyuyorum. Sandık güvenliğini de Oyların nasıl atıldığını da
Söyleyeceğim tek şey var
Sandığa gitmeyen ve tercih yapmayanlar nedeniyle bu seçimi böyle oy kullanan tiplerin seçtiği kişi, elini kolunu sallaya sallaya gider Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturur.
Onunla da yetinmez ardından devlet başkanlığı ister ve vurdumduymazlar yine sandığa gitmezse devlet başkanlığına da kurulur.
Gözünü açıp seyredersin ama bir daha tekrarı olmaz.
Sandığa giderek gereğini yaparsan, Olacak o kadar kısmını gülerek ve neşe içinde söylersin
Levent Kırcanın izniyle şarkının satırlarını şöyle değiştirdim, söyledim Uydu mu bilmem ama uysa da söyledim, uymasa da
Tam zamanı şimdi mührü vuralım
Atilla Sertel
Odatv.com
08.08.2014 12:57
Karakter boyutu :
Nereden çıktı demeyin Dilime dolandı son günlerde.
Yürürken söylüyorum Araba kullanırken
Geçen gün metroda kaptırmışım, yanımda arkadaşım dizime vurdu, uyardı.
Söylüyorum:
Aç gözünü seyret, tekrarı yok bunun
Levent Kırcanın parodilerini izlerdik, onun şarkısıydı.
Kah güler, kah düşünürdük. Düşündürürdü.
Cumhurbaşkanlığı gündeme gelip oturunca, son günler de yaklaşınca Levent Kırcanın program şarkısı geldi dilime oturdu, Aç güzünü seyret, tekrarı yok bunun deyip duruyorum.
Tam yerine geldi manzara koyduk kısmını da söylüyorum.
İyi de bu şarkının Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ne ilgisi var?
Olmaz mı?
Ya açıp gözümüzü seyredeceğiz ve olacak o kadar
Ya katılıp seçimin seyrini değiştireceğiz, olacak o kadar
Oda TVde bir video seyrettim. Yurt dışında yaşayan bir gerizekalı oy kullanıyor. Aslında ben insanlara hakaret etmem ama bu kişi gerçekten gerizekalı ve aynı zamanda ahlaksız.
Küçük kızı ile birlikte oy kullanmak için kabine giriyor. Kızının eline Tercih mührünü veriyor ve Recep Tayyip Erdoğan isminin üzerine vurduruyor. Aynı zamanda görüntüye de alıyor bu işlemi. Buraya kadar normal. Bundan sonrası anlatılır ve söylenilir gibi değil.
Selahattin Demirtaşın hanesinin üzerine geliyor ve eliyle terbiyesiz işaretini yapıyor ağzıyla da O . Ç .. diyor, sonra Ekmeleddin İhsanoğlunun fotoğrafının üzerine yine aynı işareti yaparak D .k diyor.
Küçük kız ise gülüyor.
Bu ahlaksız kişinin kullandığı oyun görüntülerini ve paylaşımını bir yana koyuyorum. Sandık güvenliğini de Oyların nasıl atıldığını da
Söyleyeceğim tek şey var
Sandığa gitmeyen ve tercih yapmayanlar nedeniyle bu seçimi böyle oy kullanan tiplerin seçtiği kişi, elini kolunu sallaya sallaya gider Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturur.
Onunla da yetinmez ardından devlet başkanlığı ister ve vurdumduymazlar yine sandığa gitmezse devlet başkanlığına da kurulur.
Gözünü açıp seyredersin ama bir daha tekrarı olmaz.
Sandığa giderek gereğini yaparsan, Olacak o kadar kısmını gülerek ve neşe içinde söylersin
Levent Kırcanın izniyle şarkının satırlarını şöyle değiştirdim, söyledim Uydu mu bilmem ama uysa da söyledim, uymasa da
Tam zamanı şimdi mührü vuralım
Atilla Sertel
Odatv.com