• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Ekmelettin daha konusmayi beceremiyrr hahahahha bide cumhurbakanimi olacak bir ayagi cukurda adamin :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha başka ne denebilir ki.
ok-emoticon.gif

Ellerine yüreğine sağlık.
giveflowers.gif

Canımm teşekkürler doğruları yazıyorum ama doğrular herkesin işine gelmediği için bunları görmezler. Her yönden zaten bu seçimlerde çifte standart var sanki onca iş adamının kurumun yaptığı onca bağıl yetmiyormuş gibi, başbakanlık sıfatından dolayı devletin tüm maddi imkanlarını kullanmıyormuş, tv kanallarında hep onun reklamları dönüp daha fazla o gösterilmiyormuş gibi bir de asgari ücretle çalışan insanların cebine gözünü dikmiş para istiyor utan derler böylesine ve hala savunuyorlar hep dedim diyorum dokunulmazlık zırhı içindeki birinin temizim namusluyum demesi ne kolay hadi istifa etme yüreği olsaydı da ak deseydik ben diyemem. Karşısındaki insanın dokunulmazlığı yok hadi saksı, başka ülkede doğdu, tercüman mı arıyoruz gibi içi boş şeyler yerine bir açığını söylesin, şu şaibesi var desin ama kendi üzerinde hala ispat edemediği bir şaibe var aklayamadığı bu fark bile ona oy vermememe yeter zaten oy vermeme nedenlerimi de sırasıyla daha önce yazmıştım fazlası da vardır yani ama görene tabi. Neyse ki böyle ayrıştırıcı, nefret dolu, şaibeli, tüm ailesini zengin eden, bakanlarının yolsuzluklarının fezlekelerinin üzerini kapatan onca gencin katlinin emrini veren bir insanı seçerek bu suçlara ortak olmayacağım vicdanım çok rahat. :31:

Son düzenleme:
%Ellialtı, %56 !

recep tayyip erdoğan kayseride miting yapıyor.......kolay gele.....
:72:

Son düzenleme:
"bi çatı aday çıkardılar,evlere şenlik"
aha ha aha ha:9:

oyum İHSANOĞLU'na:72::72::72::72::72:

%Ellialtı, %56 !

kazen bey geçen ki yazınızda cezalıydım yazamadım. başbakana oy vereceğini anladım. başkanlık sistemi falandı ona oy vereceğim gibi bi mesaj aldım. yanlış da olabilir. açıkladınız mı bilmiyorum.

ben ve eşimin seçmen kartını bebişimiz yırtmış eşim kullanmıycak zaten ben oy kullanabilirmiyim bi bilginiz varmı

oyum ERDOĞANA :72::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
[video=youtube;J8PrCM2VNWs]http://www.youtube.com/watch?v=J8PrCM2VNWs[/video]
oyum SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANA

Son düzenleme:
Hâlâ fikirlerim aynı...Ama oyumu kullanacağım... (İhsanoğlu'na)

Ailemin yanından dönüp evime geldim "vatandaşlık görevimi" yerine getirip "demokraaağğtik" hakkımı kullanmak için... :37:

Sanırım ankette değiştiremiyoruz... oy kullanmayacaklar listesindeyim de :8:

Kararlıdır davasında
anaların duasında
recep tayyip erdoğan

inandığı yolda gider
yıllardır beklenen lider
recep tayyip erdoğan
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

YSK'nın sitesinden belki çıkarabilirsiniz yine bence.:44:

ya bilmiyorum bi yerde okudum kimliklede kullanabiliniyormuş emin olamadım....
bu kadar çabalayıp veremezsem içimde patlar mazallah:1:

Kararlıdır davasında
anaların duasında
recep tayyip erdoğan

inandığı yolda gider
yıllardır beklenen lider
recep tayyip erdoğan
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Evet evet.. kesinlikle öyle. İnandığı yolda gidiyor ve davasında kararlı...
"Sıfırlıyımıdım bıbıcığıım":55:

Back