• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
kazen bey geçen ki yazınızda cezalıydım yazamadım. başbakana oy vereceğini anladım. başkanlık sistemi falandı ona oy vereceğim gibi bi mesaj aldım. yanlış da olabilir. açıkladınız mı bilmiyorum.

Şöyle bir açıklama yapayım ;

- Bu adam durdurulmalı !
- Neden durdurmaya çalışıyorsunuz ? Durdurmak yerine gaza basmayı deneseniz !

Bu yukarıdaki cümleler tarihi cümlelerdir : )

Bu tahmin kimden tarafa Kazen bey :26:

Kazen bey siyasi görüşünü açıklamaz açıkladığını ben hiç görmedim yaptığı tahminin bile kimden yana olduğunu belirtmemiş farkındaysanız. Sadece tahminini yazmış seçim sonuçları açıklanınca söyleyecektir sanırım. Çünkü kimden yanayım dese burada öbür taraf vay sen zaten şu partiyi tutuyorsun bize o yüzden ceza veriyorsun, banlıyorsun gibi söylemler oluyor her iki tarafta da o yüzden yani :34:

Dediğiniz gibi asla siyasi görüşümü açıklamam ve çoğunuz biliyor ki Hayvan Partisi üyesiyim !

%56 ile ne demek istediğimi göreceksiniz !

Eklediğiniz fotoğraf yorum ilişkisi 1956'yı mı işaret ediyor? :44: :32: :14:

Maalesef hayır : )

Madem çözemediniz açıklayayım. Seçimlerde şans eseri Amerika'da idim ve oyumu kullanmak istedim.
- Sen kullanamazsın dediklerinde
- ama neden bizi yöneten(!)leri seçme hakkım yok mu ?

diye latife de bulunmuştum !

Anlayana sivrisinek saz...

Madem çözemediniz açıklayayım. Seçimlerde şans eseri Amerika'da idim ve oyumu kullanmak istedim.

Sayın KK'nın son seyahati nereye idi bir araştırın sonra neler oldu onu da araştırın.

zahmet olacak ama : )

ve gözünüzü dört açın arkadaşlar oylar bu defa çalınmasın kediler trafolara girmesin oyumuza sahip çıkalım :72:

Merhaba,
Lütfen yanlış anlamayın ama çalınan oy, kediler artık insanlar bunlara gülüyor. %50 üzerinde oy alarak gelen bir iktidar sizce ne kadar trafoya kedi sokmuş ne kadar oyda oynamış olabilir ? Lütfen artık gaza basın bu yapılan 1970 politikasıdır.

Size çok kısa bir olay anlatayım, gene böyle oy çalındı hikayeleri çıktığında artık dayanamadım, yanımdaki arkadaşa nerede oy kullandın getir seçmen kağıdını dedim, getirdi bu bilgileri CHP seçim sayfasında girdik ve seçim üzerinden 24 saatten fazla bir süre geçmiş ve ilgili ilçede belediye başkanı belli olmuşken CHP uygulamasında karşımıza gelen sonuç ;

- Sandığına ait sonuçlar henüz tarafımıza ulaşmamıştır.

Olayın özeti budur ! tabi anlayana !

"Sandık Başındayız Bağımsız Seçim Gönüllüleri" bu çocuklar kadar olamadı muhalefet seçmeni. Çok zekice bir hareket ve ayakta alkışladığım bir oluşum. Artık bir şeyler değişmeli.

KK çıktığında gülüyorum, RTE çıktığında sinirleniyorum, DB çıktığında ise duygularımı tarif bile edemiyorum. Bizler 70/80 doğum aralıların siyasi kimliği yoktur lütfen rica ediyorum 90 ve sonrası doğumlulara saygı duyun bu ülkede çok büyük işler yapacaklardır. Bu gençlere söz hakkı verin inanın sizlerden çok daha farklı bakıp çok daha zeki hamlede bulunuyorlar.

Neyse ben biraz "call of dutty" oynayayım ... 90 doğumlu bebeler ile bu oyun bile çok keyifli ....

Keşke bu anketteki gibi çıksa sonuçlar.
Erdoğan I'n cumhurbaşkanı olacağı kesin bence.
Şuan yazlıktayım.
Etrafımda onlarca Akparti ve Erdoğan yönetiminden şikayetçi insan var, ama tatilini bölüp oy kullanmaya gideceklerin sayısı yarı yarıya.
Ben 2.30 saatlik yolu gidip oyumu kullanıp geleceğim ama 45 dk lık yolu gitmeye üşenenler var.
Niye?
Nasılsa 2. Turda alacağı garantiymiş Erdoğan I'n , kendi oyları birşey değiştirmezmiş.
Artık kocaman bir PES diyorum ben.

Kadınlar Kulübü'nün üyelerinden ve tüm vatandaşlarımdan iradelerini ülke yönetimine katmak için oy kullanmalarını rica ediyorum

Sayın KK'nın son seyahati nereye idi bir araştırın sonra neler oldu onu da araştırın.

zahmet olacak ama : )

Latife :44:
KK'nın seyahati :ssz:
% 56 :97:

Geri sayımda son 30 saat, bekleyip göreceğiz İnşallah.
153305843ACD46953A12F5873F501067.gif

Şöyle bir açıklama yapayım ;

- Bu adam durdurulmalı !
- Neden durdurmaya çalışıyorsunuz ? Durdurmak yerine gaza basmayı deneseniz !

Bu yukarıdaki cümleler tarihi cümlelerdir : )

Puzzle'ın son parçası mı?
puzzled-smiley-emoticon.gif

Hitler hangi gün ve hangi tarihte Rusya'ya girdi bilen var mı ?

Keşke bu anketteki gibi çıksa sonuçlar.
Erdoğan I'n cumhurbaşkanı olacağı kesin bence.
Şuan yazlıktayım.
Etrafımda onlarca Akparti ve Erdoğan yönetiminden şikayetçi insan var, ama tatilini bölüp oy kullanmaya gideceklerin sayısı yarı yarıya.
Ben 2.30 saatlik yolu gidip oyumu kullanıp geleceğim ama 45 dk lık yolu gitmeye üşenenler var.
Niye?
Nasılsa 2. Turda alacağı garantiymiş Erdoğan I'n , kendi oyları birşey değiştirmezmiş.
Artık kocaman bir PES diyorum ben.

sonuç bu anketteki gibi asla çıkmayacak sonuç ! Hatta ben size başka bir sonuç vereyim gelinlik konusunda son kararı ben veririm dedi üyelerimiz ama %56 olarak gelinlik modeline kayınvalidelerinin karar verdiği çıktı !

gelinliğini bile seçemeyen kişilerden ülke yönetiminde sonuç mu bekliyor musunuz ?

Tayyip Erdoğan’ın kadınlara bakışı

Pa.zar gü.nü oy kul.la.na.cak.la.rın yak.la.şık ya.rı.sı.nı ka.dın.la.r oluş.tu.ru.yor.
Ken.di söz.le.riy.le ha.tır.la.ta.lım.
Ka.dın.lar da oy ve.rir.ken ona gö.re ka.ra.rı.nı ver.sin.ler.
KA.DIN ER.KEK EŞİT DE.ĞİL.DİR
- “Ben za.ten ka.dın er.kek eşit.li.ği.ne inan.mı.yo.rum.”
Tay.yip Er.do.ğan / Ka.dın der.nek.le.ri ile yap.tı.ğı top.lan.tı.da.
“Bir ta.ne kız mı.dır, ka.dın mı.dır bi.le.mem.”
Tay.yip Er.do.ğan / Dil.şat Ak.taş hak.kın.da.
- “Ka.dı.na şid.det abar.tı.lı.yor.”
(Tay.yip Er.do.ğan / Son 7 yıl.da %1400 ar.tan ka.dın ci.na.yet.le.ri hak.kın.da.)
“Yal.nız bı.ra.kı.lan ya da.vul.cu.ya ya zur.na.cı.ya.”
Tay.yip Er.do.ğan / Mü.nev.ver Ka.ra.bu.lut ci.na.ye.ti hak.kın.da.
- “Be.nim be.de.nim, be.nim ka.ra.rım di.yen.ler fe.mi.nist.”
Tay.yip Er.do.ğan / Kür.taj tar.tış.ma.la.rı hak.kın.da.
- “Kür.ta.jı bir ci.na.yet ola.rak gö.rü.yo.rum.”
(Tay.yip Er.do.ğan / Kür.taj tar.tış.ma.la.rı hak.kın.da.)

BU DA Dİ.ĞER AK.P’.Lİ.LER
- “Te.ca.vü.ze uğ.ra.yan do.ğur.sun, ge.re.kir.se dev.let ba.kar.”
Re.cep Ak.dağ / AKP Ba.ka.nı / Kür.taj tar.tış.ma.la.rı hak.kın.da.
- “Te.ca.vüz.cü, kür.taj yap.tı.ran te.ca.vüz kur.ba.nın.dan da.ha ma.sum.”
Ay.han Se.fer Üs.tün / AKP Mil.let.ve.ki.li, İn.san Hak.la.rı Ko.mis.yo.nu Baş.ka.nı
- “Te.ca.vü.ze uğ.ra.yan da kür.taj yap.tır.ma.ma.lı.
Bos.na.’da ka.dın.lar te.ca.vü.ze uğ.ra.dı ama do.ğur.du.lar.”
Ay.han Se.fer Üs.tün / AKP Mil.let.ve.ki.li, İn.san Hak.la.rı Ko.mis.yo.nu Baş.ka.nı
- “Ka.dın ah.lak.lı ol.sun, kür.taj yap.mak zo.run.da kal.ma.sın.”
İ.Me.lih Gök.çek / AKP An.ka.ra Be.le.di.ye Baş.ka.nı
- “Med.ya olay.la.rı abar.tı.yor. Ka.dı.na yö.ne.lik şid.det al.gı.da se.çi.ci.lik.”
Fat.ma Şa.hin / AKP Ba.ka.nı
- “Ka.dın.lar iş ara.dı.ğı için iş.siz.lik yük.sek.”
Meh.met Şim.şek / AKP Ba.ka.nı
- “Kız.lar oku.yun.ca er.kek.ler ev.le.ne.cek kız bu.la.mı.yor.”
Er.han Ek.mek.çi / AKP İl Ge.nel Mec.lis Üye.si
- “Türk ka.dı.nı evi.nin sü.sü.dür.”
Vec.di Gö.nül / AKP Ba.ka.nı
- Her.kes için.de kah.ka.ha atan ka.dın if.fet.li de.ğil.dir. (Bü.lent ARINÇ/ Baş.ba.kan Yar.dım.cı.sı.)

ŞİM.Dİ SI.RA KA.DIN.LAR.DA
Ya.rın oy kul.la.na.cak.la.rın ya.rı.sı ka.dın!
Aday ter.ci.hi yap.ma.dan ön.ce yu.ka.rı.da.ki söz.le.ri oku.sun.lar is.te.dik.
Oku.sun.lar da ken.di.le.ri.ne na.sıl ba.kıl.dı.ğı.nı öğ.ren.sin.ler!

sonuç bu anketteki gibi asla çıkmayacak sonuç ! Hatta ben size başka bir sonuç vereyim gelinlik konusunda son kararı ben veririm dedi üyelerimiz ama %56 olarak gelinlik modeline kayınvalidelerinin karar verdiği çıktı !

gelinliğini bile seçemeyen kişilerden ülke yönetiminde sonuç mu bekliyor musunuz ?

kazen ben bu yüzde içinde değilim,gelinliğimi kendim aldım:1:

aaaa ama gelinlerim gelinliklerine karar verebilirim.:60:

kazen ben bu yüzde içinde değilim,gelinliğimi kendim aldım:1:

aaaa ama gelinlerim gelinliklerine karar verebilirim.:60:

Bu cümlemde gene ince bir gönderme var, fiziksel olarak gelinlik almak olarak düşünmeyelim :)

hiçbir heyecanı olmayan bir seçim, erdoğanın kazanacağı gayet açık, bakalım türkiye haritasının renkleri nasıl olacak

Back