Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bilmiyorum bi yerde okudum kimliklede kullanabiliniyormuş emin olamadım....
bu kadar çabalayıp veremezsem içimde patlar mazallah![]()
Sanırım kullanabilirsin, nereden oy kullanacağına ysk nın sitesinden bak (yani hangi sandık hangi bina). oraya gidip kullan. Yanına nüfus cüzdanı veya pasaport almayı unutma sakın.
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/03/24/secmen-kagidi-olmadan-oy-kullanilir-mi#
[video=youtube;J8PrCM2VNWs]http://www.youtube.com/watch?v=J8PrCM2VNWs[/video]
oyum SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANA
beğenemdim kulaklarımın pası silindi[video=youtube;J8PrCM2VNWs]http://www.youtube.com/watch?v=J8PrCM2VNWs[/video]
oyum SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANA
ya bilmiyorum bi yerde okudum kimliklede kullanabiliniyormuş emin olamadım....
bu kadar çabalayıp veremezsem içimde patlar mazallah![]()
canım kagıt elimde bir yerinden yırtılmış sadece tam kopmamış kullanacağım yer falan yazıyo yani kimlik yeterli olur sanırım
neeee erdoğana mı???
tüh
o zaman
yok olmaz seçmen kağıdı olmadan![]()
neeee erdoğana mı???
tüh
o zaman
yok olmaz seçmen kağıdı olmadan![]()
beğenemdim kulaklarımın pası silindiYILLARDIR BEKLENEN LİDERRR
İnanamıyorum okadar savaş veriyoruz burda ALLAH seni napmasın
inşallah kullanırsın
ay nasıl güldürdün yaaaa![]()
HAHA bnde okudumda çok hoşuma gitmişti ne güzel muhalefet ama yardımcı oluyor diyeee![]()
Evet evet.. kesinlikle öyle. İnandığı yolda gidiyor ve davasında kararlı...
"Sıfırlıyımıdım bıbıcığıım"![]()
seçmen kağıdına gerek yok. nufus kağıdın yanında olsun o gün yeter.
baktım ortam çok geriliyor biraz güldüreyim dedim.
beğenemdim kulaklarımın pası silindiYILLARDIR BEKLENEN LİDERRR
İnanamıyorum okadar savaş veriyoruz burda ALLAH seni napmasın
inşallah kullanırsın
BAKANLIKTAN AÇIKLAMA: YOK BÖYLE BİR KİTAP
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hazırlanan "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi" ders kitabında, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçimden önce, cumhurbaşkanı olarak yer aldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, bazı internet sitelerinde, Erdoğan'ın henüz cumhurbaşkanı seçilmemesine rağmen "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi" isimli ders kitabında 12. cumhurbaşkanı olarak gösterildiği yönünde iddialar bulunduğu ifade edildi.
Ortaöğretim kurumlarında "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi" adında bir ders ve kitabının bulunmadığına dikkat çekilerek, dersin adının "T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük" olduğunu vurgulanan açıklamada "T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük" 8. sınıf ders kitabının, 14 Şubat 2008 tarih ve 114 sayılı Kurul Kararı ile kabul edildiği, bu kitapta bu tarih sonrasında hiçbir değişiklik yapılmadığı dile getirildi. "T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük" ortaöğretim ders kitabının ise 8 Aralık 2011 tarih ve 261 sayılı Kurul Kararı ile kabul edildiği ve bu kitapta da bu tarih sonrasında hiçbir değişikliğe gidilmediği belirtildi.
he canım he ....
%Ellialtı, %56 !
kazen bey geçen ki yazınızda cezalıydım yazamadım. başbakana oy vereceğini anladım. başkanlık sistemi falandı ona oy vereceğim gibi bi mesaj aldım. yanlış da olabilir. açıkladınız mı bilmiyorum.