bu düşünce de bana doğru gelmiyor işte..
kötünün iyisine gitsin bari diye düşünerek oy vermek istemiyorum..
bu düşünce de bana doğru gelmiyor işte..
kötünün iyisine gitsin bari diye düşünerek oy vermek istemiyorum..
:))))
öyle bir duruma geldi ki ülke, bizim etik tavrımızın bir faydası yok maalesef.
kime oy verdiğimizden çok kime karşı durduğumuz önemli.
ne yazıkki
Bende son yerel seçimlere kadar senin gibi düşünüyordum ve oy kullanmıyordum. Ama bundan şu an üzüntü duyuyorum. Mesela Soma Faciasında acaba oy kullansaydım durum farklı olabilirmiydidiye düşündüm hep. Dün yaşanan Soma'yı gözümüzün önüne getirelim
Bende son yerel seçimlere kadar senin gibi düşünüyordum ve oy kullanmıyordum. Ama bundan şu an üzüntü duyuyorum. Mesela Soma Faciasında acaba oy kullansaydım durum farklı olabilirmiydidiye düşündüm hep. Dün yaşanan Soma'yı gözümüzün önüne getirelim
yerel seçimlerde chp kazansaydı heryeri
soma faciası olmayacak mıydı ??
galiba oy kullanmayan kesim kii bu hiçte azımsanmayacak bi kesim biraz da umutsuzluktan kullanmıyor.. nasıl olsa hile hurda olacak kazanan belli diye düşünerek..
Akp yi benimsemediği için oy vermeye gitmeyen insanlar oy kullansalardı muhalefet daha güçlü olacak, Soma Araştırma Önergesi belki kabul edilebilecekti. İnsanlarımız yumruklanmayacak, tekmelenmeyecekti. 100 yıl önceki maden kazaları oldu diye Somalı insanlarla alay edilmeyecekti. Şimdi de parayla ağızları kapanmaya çalışılıyor
aslında somadaki kardeşlerim üzerinden konuşmaktan çok rahatsızım
ama ben o kazada bile şüpheler duydum çok derin şüpheler
chpnin durup durup son 1 hafta içinde önerge vermesi ve bi çok şaibeli durum
burda ak partiyi savunmuyorum (ortada o kadar can verken haddimde değil)
eğer sorumlusu varsa bulunsun ve gereken yapılsın
sonuçta hepsi temiz değil
parayla susturmak diyorsunya bundan sonra ne yapmak gerek ki başka
en azından hayatları azda olsa güvence altına alınır bari
acıları hafifler mi aslaaaa
aslında somadaki kardeşlerim üzerinden konuşmaktan çok rahatsızım
ama ben o kazada bile şüpheler duydum çok derin şüpheler
chpnin durup durup son 1 hafta içinde önerge vermesi ve bi çok şaibeli durum
burda ak partiyi savunmuyorum (ortada o kadar can verken haddimde değil)
eğer sorumlusu varsa bulunsun ve gereken yapılsın
sonuçta hepsi temiz değil
parayla susturmak diyorsunya bundan sonra ne yapmak gerek ki başka
en azından hayatları azda olsa güvence altına alınır bari
acıları hafifler mi aslaaaa
soma olayı hakkında daha çok okumaya ve öğrenmeye ihtiyacınız var. chp önergesine kadar pek çok uyarı var mecliste de, soma'da çalışan işçilerde de.
eğer sorumlusu varsa, demeyelim artık. ortada o kadar ölü var ama hala bir sorumlu bulunamadı. neyse. zaten ateş düştüğü yeri yaktı, çoğu insan unuttu.
galiba oy kullanmayan kesim kii bu hiçte azımsanmayacak bi kesim biraz da umutsuzluktan kullanmıyor.. nasıl olsa hile hurda olacak kazanan belli diye düşünerek..
ne yazıkki
soma olayı hakkında daha çok okumaya ve öğrenmeye ihtiyacınız var. chp önergesine kadar pek çok uyarı var mecliste de, soma'da çalışan işçilerde de.
eğer sorumlusu varsa, demeyelim artık. ortada o kadar ölü var ama hala bir sorumlu bulunamadı. neyse. zaten ateş düştüğü yeri yaktı, çoğu insan unuttu.
neyi savunursan savun bu senin problemin. Benim problemim ise oradaki insanların bile bile ölmesi, öldürülmesi.
Maden işçilerinden sürekli Manisa Milletvekili Özgür Özel'e bildirimler geldiği ve bu nedenle bu önergeyi vermesidir. Eğer şaibeli bir durum şüphen varsa ve elinde delillerin varsa ikimiz beraber Manisa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunalım. Eğer böyle bir şaibe var da susuyorsak Allah 2 dünyada 2 yakamızı biraraya getirmesin
asla ve kat'a unutmadım burda savunacağım kişi kurum yada parti yok inşallah sorumlu olanlar bulunur ve cezaları kesilirUnutmadık; daha dün oldu bu facia. Üerinden 24 saat bile geçmedi. Zeynep Bacım orda bekliyor ''Ben kocamı almadan gitmem'' diyor Duymuyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?