Simdi siz gercekci biz yalanci mi olduk soylediklerimin hangisi yalan birde kimseyi sucladiğim falanda yok burda konusuyoruz basortulu bacimin okumasini acik bayanlara borclu oldugumuzu belirttigi ve benim ayni görüşte olmaman siz araya girmeden ince bi geçmişe göz atin lutfen muhalefet yapmayin.Başörtüsünü Saraylım yasaklamadı ki? Onu neden suçluyorsunuz?
Başörtünün neden yasaklandığı nedenini konuşalım. Önceden serbestti. Sonra boşboğazın biri ''Rektörler dekanlar size saygı duruşuna duracak'' gibi sloganlar atınca uyuyan yılanı uyandırdı. Sonuçta ne oldu? Başörtü reklamı donsuzlara yaradı. Şeriatı istismar dinsizlere yaradı. Türklük neymiş dediler kansızlara yaradı.
Lütfen birazcık da olsa gerçeklerle konuşalım.
Samimiyetimi nerden olçtünüz acaba siz orda basortululeri recep tayyibin esirleri kuklalari olarak görün bende size katilayim oyle mi olur tabi neden olmasin söylediklerinizi belliki görmüyor duymuyor ezbere konuşuyorsunuzHic samimi degilsin. Iki saat tartistik, gidip de "basortusune karsi degilim" dedigim mesaji kotu replemissin. Demek ki oyle dememi istemiyormussun, iyi, bundan sonra zitlasiriz daha hosuna gidiyorsa..
oyum eğitimli,bilgili kültürlü görgülü,naif zarif efendi kibar sakin insan İHSANOĞLU'na
Canim, ben basimi herhangi birsey icin acmadim ki, dogustan acik zaten...Siz de oyle bir yaziyorsunuz ki sanki ortu basiniza yapisik dogmussunuz. "Basortulu bayanlarin" okuma hakki?
Kimsenin hakki elinden alinmamis bu ulkede, yonetmelige uyan basortulu basortusunu okulda iken takmayarak okumus, inatlasan evde oturmus, hepsi bu. Ayni yonetmelik kot pantolonu da devlet dairelerinde yasaklar, mini etegi de. calismak istersen bir zahmet yonetmeliklere uyacaksin. Yonetmeliklere ve toplumun bekasi icin konulmus kanunlara ve kurallara uymayi ogrenmenin ilk yeri okuldur. Herkes esit sekilde uyarsa duzen saglanir. Kafasina gore davranirsa da kaos olur. Musluman bir ulke olmasi birsey degistirmez, halkin cogunlugunun tesettur derdi yok cunki..
"AKPye kalsa en buyuk istekleri kendilerine sizden koleler yaratmak, sus deyince susan, otur deyince oturan.."
Iste bu yazınız icin katilmadim bu bana ve bütün basortulere hakaret olarak aliyorum ve mune ablanin gereginin yapmasini istiyorum ben burda hicbir basortuluye hakaret etmedim aksine bacimdir kardedimdir dedim oylede diyorum sizke daha fazla muhattab olmuyorum kendini bilmez laflar etmeye başladınız zira ...
"AKPye kalsa en buyuk istekleri kendilerine sizden koleler yaratmak, sus deyince susan, otur deyince oturan.."
Iste bu yazınız icin katilmadim bu bana ve bütün basortulere hakaret olarak aliyorum ve mune ablanin gereginin yapmasini istiyorum ben burda hicbir basortuluye hakaret etmedim aksine bacimdir kardedimdir dedim oylede diyorum sizke daha fazla muhattab olmuyorum kendini bilmez laflar etmeye başladınız zira ...
selahattin demirtaş:
vicdani ret haktır.
kürtaj kararı kadına bırakılmalıdır.
halklar eşit olmalı.
anadil üzerindeki tüm baskılar kaldırılmalı.
kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık olmalı, partinin yönetici kademelerinde eşbaşkanlık sistemi ile en az 1 kadın bulundurulmalı.
cumhurbaşkanı halk meclisleriyle (genç-engelli-işçi-kadın-lgbti) beraber hareket etmeli.
cumhurbaşkanı sokakta halkla birlikte olmalı.
devlet gencini asayiş sorunu olarak görmemeli.
lgbti bireyler üzerindeki tüm baskı ve nefret söylemleri son bulmalı, nefret suçu anayasalaşmalı.
aleviler üzerindeki tüm baskılar kaldırılmalı, cemevi ibadethane olarak kabul edilmelidir.
diyanet işleri kaldırılmalı, zorunlu din dersine son verilmelidir.
yök kaldırılmalı.
seçim barajı kaldırılmalı.
Bunları adam gibi söyleyen kadın haklarına kadın cinayetlerine tepki gösterebilen tek aday .seçilmeyecek belki ama benim için siyaseti çok başka yerlere taşıdı bile.
Hea siz anadan üryan dolasiyorsunuz zaten doğdugumuz gibi dolasacaksak.hiç birsey giymeyelim Her şey tamam baş kapatınca kaos oluyor evet oluyor sizin zihniyetiniz ki kişiler yüzünden.
esas ben şunu merak ediyorum ben 2. tura geçersem mhp, chp bana destek verecek mi dedi ?
acaba verecek mi ?
Yıllar öncesinden planlanarak sistemli bir şekilde bu günlere gelmiştir baş örtüsü sorunu.
Bundan nemalananlardır kaosu yaratanlar. Sen ben öngörülen rollerimizi oynuyoruz.
Simdi siz gercekci biz yalanci mi olduk soylediklerimin hangisi yalan birde kimseyi sucladiğim falanda yok burda konusuyoruz basortulu bacimin okumasini acik bayanlara borclu oldugumuzu belirttigi ve benim ayni görüşte olmaman siz araya girmeden ince bi geçmişe göz atin lutfen muhalefet yapmayin.
Samimiyetimi nerden olçtünüz acaba siz orda basortululeri recep tayyibin esirleri kuklalari olarak görün bende size katilayim oyle mi olur tabi neden olmasin söylediklerinizi belliki görmüyor duymuyor ezbere konuşuyorsunuz
iyi ki diktatörsün Recep Tayyip Erdoğan
faizleri düşür diyorsun merkez bankası tersini yapıyor
seni dinleyenler tutuklanıyor ertesi gün salınıyor
propanganda filmi çekiyorsun YSK yasaklıyor
sabah akşam
karikatürünü çizip
alaya alıyorlar ....
iş aş üretiyorsun
yol hastahane hızlı tren havalimanları yapıyorsun ....
halkı ezen mafyadır
darbedir
şikedir
pensilvanyadır ne varsa ortadan kaldırıyorsun
halkın parasına çöreklenen dershaneleri kapatıyorsun
devlet hastahanelerini
özel hastahanelerinden daha iyi hizmet üretir hale getiriyorsun ....
öğrencilere kitapları ücretsiz veriyorsun
yerli silah sanayini şahlandırıyorsun
yerli uçak
tank
savaş gemisi
uydu
ve diktatörlüğüne rağmen
TÜSİAD fırsat verirse yerli oto da yapacaksın ...
iyi ki diktatörsün
ve iyi ki ülkemizin liderisin ....
eğer diktatörlük buysa
inşaallah dünyaya diktatör olursun
da dünya biraz huzur bulur....
vesselam
lütfen başörtüsü ile türbanı karıştırmayalım ! başörtüsü değil türban sorun olmuştur !
esas ben şunu merak ediyorum ben 2. tura geçersem mhp, chp bana destek verecek mi dedi ?
acaba verecek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?