• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Canim, ben basimi herhangi birsey icin acmadim ki, dogustan acik zaten...:9: Siz de oyle bir yaziyorsunuz ki sanki ortu basiniza yapisik dogmussunuz. "Basortulu bayanlarin" okuma hakki?
Kimsenin hakki elinden alinmamis bu ulkede, yonetmelige uyan basortulu basortusunu okulda iken takmayarak okumus, inatlasan evde oturmus, hepsi bu. Ayni yonetmelik kot pantolonu da devlet dairelerinde yasaklar, mini etegi de. calismak istersen bir zahmet yonetmeliklere uyacaksin. Yonetmeliklere ve toplumun bekasi icin konulmus kanunlara ve kurallara uymayi ogrenmenin ilk yeri okuldur. Herkes esit sekilde uyarsa duzen saglanir. Kafasina gore davranirsa da kaos olur. Musluman bir ulke olmasi birsey degistirmez, halkin cogunlugunun tesettur derdi yok cunki..
Nasil doğduğun onemli degil nasil öldüğün onemli sen ne kadar acarsan aç Rabbimin juzuruna yine basortunle varacaksin
Birde bu kanunlari kim koyuyor Allah askina neden basortumle okuyamiyorum ki hem ben inatlaşmiyorum ki inandigim şey icin yasiyorum senin inancina lafim yok birazda baskalarinin inancina önem verin Allah askina hep bu benlik yüzünden boyle oluyor başörtülü de bu ulkenin vatandasi bizde yararlanmak istiyoruz bu kanunlardan
Birde okumaklada iş bitmiyor ki iş bulamadiktan sonra hakim ol doktor ol ogretmen ol basortun varsa evde oturmaya mahkum edilirsin bunu da bir hak olarak görüyor sunuz hala bu benim degil sizlerin bizlerin sorunu olmali siz hala acik basinizi ve haklarınızi savunuyorsunuz neyse daha fazla yazmaya gerek yok fikriniz degismeyecek nasil olsa
Iyi geceler..

Konu: cumhurbaskanligi secimi

Tartisilan konu: aciklik - kapalilik

Yorumlar: paha bicilemez

:53:

Son düzenleme:
Konu: cumhurbaskanligi secimi

Tartisilan konu: aciklik - kapalilik

hayıt just

neden chp li birinin cb olmaması gerektiği

başörtüsü takmayan kardeşleriminde neden tayyip erdoğanın cb olmaması

şeriat gelir korkusu !

aslında karşıt görüşlü değiliz aynı şeyi savunuyoruz ama nası becerip birbirimize düşüyoruz anlamıyorum

eğer tarafsak her iki tarafta özgürlük istiyor

sonuçta başörtü mevzusu kul ile ALLAH cc arasında

sadece arada kullanıyorlar biz şurda bi avuç insan birbirimizi yiyoruz

sonuçta ben konu dışılık göremiyorum,

sonuçta bizim en büyük yaramız bu:43:

sebebler çoğaltılamazmı elbette çoğaltılır

korkular aynı aslında

Son düzenleme:
hayıt just

neden chp li birinin cb olmaması gerektiği

başörtüsü takmayan kardeşleriminde neden tayyip erdoğanın cb olmaması

şeriat gelir korkusu !

aslında karşıt görüşlü değiliz aynı şeyi savunuyoruz ama nası becerip birbirimize düşüyoruz anlamıyorum

eğer tarafsak her iki tarafta özgürlük istiyor

sonuçta başörtü mevzusu kul ile ALLAH cc arasında

sadece arada kullanıyorlar biz şurda bi avuç insan birbirimizi yiyoruz

sonuçta ben konu dışılık göremiyorum,

sonuçta bizim en büyük yaramız bu:43:

sebebler çoğaltılamazmı elbette çoğaltılır

korkular aynı aslında

Tartisin tamam da yorumlar beni benden aldi psikolocim bozuldu kahkahayla falan guldum artik :27:

oyum eğitimli,bilgili kültürlü görgülü,naif zarif efendi kibar sakin insan İHSANOĞLU'na:72::72::72::72:

Tartismaktan gitmeyek derken geyikten gitceniz simdik burda..:27: Neyse, Amine mektubunu aldim, cok sevindim (filan:37:) Eskiyi bosver, onumuze bakalim.. Ulkenin gittigi durum ortada.. AKPye kalsa en buyuk istekleri kendilerine sizden koleler yaratmak, sus deyince susan, otur deyince oturan... Basortusu ozgurlugu vermelerinin sebebi de o, sizi cok dusunduklerinden degil yane..:52: Basortusune karsi degilim, herkes inancini yasasin isterim, basortululer bana karsi, cunki onlarin buyuk cogunlugu AKP ye oy verme sebebini basortuleri ile acikliyorlar, ben ise maalesef AKPye son derece zit, son derece karsiyim. Anlasmazlik burda...:34:

Muhalefetin toplumsal gerçekliği okuyamaması ve kendisini Erdoğan üzerinden tanımlaması.

Erdoğan’ın halka güven/umut vaat etmesi ile toplumla kurduğu sahici bağ.

bu sebebten oyum ERDOĞANA :52::52:

Cok doğru mune abla bizim birbirimize tahammulumuz kalmamış o başörtülü ee kaka bu acik eee kaka herkes birbirine laf söyler olmuş özgürlüğün tanimi değişmıs herkes birbirine laf soylemeyi özgürlük saymiş sevgi saygi hoşgörü taş devrine gitmiş Rabbim sonumuzu hayir etsin başörtülü bacimda başı acik bacimda kardesimdir. Ben şekle bakmam sekilcilik son bulsun artik....
Saygilarimla...

ranana,
aslında topiğin konusu örtü veya açıklık değil çok konu dışına çıkılmış ama yazmadan edemeyeceğim, başı açıkmış kapalıymış fark etmemeli, istersek hepimiz birbirimizin hakkını savunarak ayıplamadan dışlamadan gül gibi geçinip gidebiliriz.

Kim bizi ayrıştırmaya çalışırsa çalışsın birlik olabilecek kadar mantıklı insanlar olduğumuzu düşünüyorum, 2 gün sonra bacım diyecek kadar çok sevdiğim bir arkadaşım gelecek, baş örtülüdür kendisi, bense açık bir kadınım, zekasını, dostluğunu seviyorum ben o bacımın, ne o benim açıklığıma takılı kalıyor ne ben onun örtüsüne.

Ama mesela açıklarla ilgili bir densizlik olduğunda o tavrını koyar hemen lafı yapıştırır, bende örtüyle ilgili hadsiz bir laf edildiğinde müdahale ederim, burda bazen okuyorum, başı açıkları savunmam ben diyenler oluyor veya örtülü insanlara laf söyleyip gidin deniyor.

Hayır, herkes bu ülkenin vatandaşı, kardeşçe yaşamayı öğrenmek zorundalar, zorundayız ve birbirimize sahip çıkmalıyız, benim dini tercihim, kılık kıyafetim, senin inancın giyimin sorun olmamalı, tek tip olmamızda beklenmemeli.

Neyse ben bildirimlere geri döneyim, siyasette birkaç topik birden karışmış çünkü, bakılması gereken çok bildirim var.

amine,
buralardayım, gözüm üstünde :9:

Ben burda gulunecek de psikolojinizin bozulacagi birseyde göremiyorum. ..

Ha ağlayacak halimize gülüyorum derseniz birsey diyemem...

picikolocine şöyle hemen bozulmasın :27::27:bunlar neki:27::27::27::51::51:

Ellerindeki tek alet çekiç olunca; bütün sorunları çivi olarak görmeye başlıyorlar

Aynen oyle oldu biraz ama disaridan bakinca gercekten komik gorunuyoruz kadin dayanismasi yapacagimiza isteyen acik isteyen kapali olsun ne var ki bunda ?? Birbirinizi asaglamayin ya

amine,

misafirliğin kısası makbuldür :1::1::1::1:

çay kahvede kalmamış evde

bence bilgisayarda gözlerinize zarar zira sağlığınz bizim için değerli biz uslu uslu otururuz söz :29::29::51:

Nasil doğduğun onemli degil nasil öldüğün onemli sen ne kadar acarsan aç Rabbimin juzuruna yine basortunle varacaksin
Birde bu kanunlari kim koyuyor Allah askina neden basortumle okuyamiyorum ki hem ben inatlaşmiyorum ki inandigim şey icin yasiyorum senin inancina lafim yok birazda baskalarinin inancina önem verin Allah askina hep bu benlik yüzünden boyle oluyor başörtülü de bu ulkenin vatandasi bizde yararlanmak istiyoruz bu kanunlardan
Birde okumaklada iş bitmiyor ki iş bulamadiktan sonra hakim ol doktor ol ogretmen ol basortun varsa evde oturmaya mahkum edilirsin bunu da bir hak olarak görüyor sunuz hala bu benim degil sizlerin bizlerin sorunu olmali siz hala acik basinizi ve haklarınızi savunuyorsunuz neyse daha fazla yazmaya gerek yok fikriniz degismeyecek nasil olsa
Iyi geceler..

Başörtüsünü Saraylım yasaklamadı ki? Onu neden suçluyorsunuz?
Başörtünün neden yasaklandığı nedenini konuşalım. Önceden serbestti. Sonra boşboğazın biri ''Rektörler dekanlar size saygı duruşuna duracak'' gibi sloganlar atınca uyuyan yılanı uyandırdı. Sonuçta ne oldu? Başörtü reklamı donsuzlara yaradı. Şeriatı istismar dinsizlere yaradı. Türklük neymiş dediler kansızlara yaradı.
Lütfen birazcık da olsa gerçeklerle konuşalım.

Cok doğru mune abla bizim birbirimize tahammulumuz kalmamış o başörtülü ee kaka bu acik eee kaka herkes birbirine laf söyler olmuş özgürlüğün tanimi değişmıs herkes birbirine laf soylemeyi özgürlük saymiş sevgi saygi hoşgörü taş devrine gitmiş Rabbim sonumuzu hayir etsin başörtülü bacimda başı acik bacimda kardesimdir. Ben şekle bakmam sekilcilik son bulsun artik....
Saygilarimla...

Hic samimi degilsin. Iki saat tartistik, gidip de "basortusune karsi degilim" dedigim mesaji kotu replemissin. Demek ki oyle dememi istemiyormussun, iyi, bundan sonra zitlasiriz daha hosuna gidiyorsa..

ranana,
aslında topiğin konusu örtü veya açıklık değil çok konu dışına çıkılmış ama yazmadan edemeyeceğim, başı açıkmış kapalıymış fark etmemeli, istersek hepimiz birbirimizin hakkını savunarak ayıplamadan dışlamadan gül gibi geçinip gidebiliriz.

Kim bizi ayrıştırmaya çalışırsa çalışsın birlik olabilecek kadar mantıklı insanlar olduğumuzu düşünüyorum, 2 gün sonra bacım diyecek kadar çok sevdiğim bir arkadaşım gelecek, baş örtülüdür kendisi, bense açık bir kadınım, zekasını, dostluğunu seviyorum ben o bacımın, ne o benim açıklığıma takılı kalıyor ne ben onun örtüsüne.

Ama mesela açıklarla ilgili bir densizlik olduğunda o tavrını koyar hemen lafı yapıştırır, bende örtüyle ilgili hadsiz bir laf edildiğinde müdahale ederim, burda bazen okuyorum, başı açıkları savunmam ben diyenler oluyor veya örtülü insanlara laf söyleyip gidin deniyor.

Hayır, herkes bu ülkenin vatandaşı, kardeşçe yaşamayı öğrenmek zorundalar, zorundayız ve birbirimize sahip çıkmalıyız, benim dini tercihim, kılık kıyafetim, senin inancın giyimin sorun olmamalı, tek tip olmamızda beklenmemeli.

Neyse ben bildirimlere geri döneyim, siyasette birkaç topik birden karışmış çünkü, bakılması gereken çok bildirim var.

amine,
Evet farkindayim konunun dışına çıktık ama soyledigin her kelimeye yurekten katiliyorum bir kadin olarak ayrum yapmadan herkesin hakkini savunurum basortusune bakmam insanlığına bakarim ve kardeş olarak görürüm ne olursa olsun herkes Rabbine verir hesabi kimseyi yemek haddime değil ama bazilarinin yaptığı ayibi genelleştirip kendilerini hakli gorenleri doğru bulmuyorum kim söylerse soylesin bir yanlışlık varsa duzeltilmeli ne kadar sacma bir durum ya arkadaşlarımı giyimlerine gore mi ayiracam bencede birbitimizi olduğumuz gibi kabul etip yasamayi ogrenmeliyiz bu sadece başörtüsü veya aciklik degil her konuda
Aynen oyle oldu biraz ama disaridan bakinca gercekten komik gorunuyoruz kadin dayanismasi yapacagimiza isteyen acik isteyen kapali olsun ne var ki bunda ?? Birbirinizi asaglamayin ya

Bizim amacimizda temennimiz de bu yönde zaten aksi durumu belirten bi yazim oldu mu?

Back