- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
Nasil doğduğun onemli degil nasil öldüğün onemli sen ne kadar acarsan aç Rabbimin juzuruna yine basortunle varacaksinCanim, ben basimi herhangi birsey icin acmadim ki, dogustan acik zaten...Siz de oyle bir yaziyorsunuz ki sanki ortu basiniza yapisik dogmussunuz. "Basortulu bayanlarin" okuma hakki?
Kimsenin hakki elinden alinmamis bu ulkede, yonetmelige uyan basortulu basortusunu okulda iken takmayarak okumus, inatlasan evde oturmus, hepsi bu. Ayni yonetmelik kot pantolonu da devlet dairelerinde yasaklar, mini etegi de. calismak istersen bir zahmet yonetmeliklere uyacaksin. Yonetmeliklere ve toplumun bekasi icin konulmus kanunlara ve kurallara uymayi ogrenmenin ilk yeri okuldur. Herkes esit sekilde uyarsa duzen saglanir. Kafasina gore davranirsa da kaos olur. Musluman bir ulke olmasi birsey degistirmez, halkin cogunlugunun tesettur derdi yok cunki..
Birde bu kanunlari kim koyuyor Allah askina neden basortumle okuyamiyorum ki hem ben inatlaşmiyorum ki inandigim şey icin yasiyorum senin inancina lafim yok birazda baskalarinin inancina önem verin Allah askina hep bu benlik yüzünden boyle oluyor başörtülü de bu ulkenin vatandasi bizde yararlanmak istiyoruz bu kanunlardan
Birde okumaklada iş bitmiyor ki iş bulamadiktan sonra hakim ol doktor ol ogretmen ol basortun varsa evde oturmaya mahkum edilirsin bunu da bir hak olarak görüyor sunuz hala bu benim degil sizlerin bizlerin sorunu olmali siz hala acik basinizi ve haklarınızi savunuyorsunuz neyse daha fazla yazmaya gerek yok fikriniz degismeyecek nasil olsa
Iyi geceler..