Yazdıklarımı iyi okursanız ben size yalancısınız demedim. Öyle anlaşıldıysa sizden tekrar tekrar özür dilerim. Ben o boşboğaz ithamım Tayyip Erdoğan'a değil,Necmettin Erbakan'a idi. Ben kölesiniz de demesim. Sadece başörtünün Erbakan o dönemde ''Başörtülülere rektörler ve dekanlar saygı duruşuna duracak'' ve ''İmam hatipler arka bahçemizdir'' beyanları Türk Milleti'nin gençlerine büyük zarar vermiştir. Uyuyan yılanı uyandırmıştır. Bu gerçekleri herkesin bilmesini isterim. Ne de olsa bizim yakın tarihimizdir.
Tesetür veya örtünmek farzdır. İsteyen istediği gibi örtünür. Türban, başörtüsü, eşarp, yazma, çember, çarşafla örtünebilir; isteyen de yorganla örtünsün. O tamamen o kişinin tasarrufundadır ve ne giydiği sadece kendinin problemidir.
Burada bazen birbirimizi çok kırıyoruz. Bu da kul hakkına giriyor. Herkesden rica ediyorum birbirimizi kırmayalım.
Siz ölen bir insanın arkasindan "boşboğaz" demekle kul hakkına girmiyormusunuz? Kaldı ki o insan Türkiye siyasetinde önemli görevler almış ve başarılı hizmetler yapmış biri.