Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
valla benim tanıdığım 3 kişi ekmelettine vereceklerdi.hatta ben kullanmayacağım diyordumda bana kızıyorlardı.
. ama bodruma gittiler. tatili bölüp oy kullanmak istemiyorlar. savunduklarıda şu.
zaten erdoğan alacak,gerek yok gidip istanbula oy kullanıp geri dönmememize. bu mantaliteyi herkes yaparsa oy falan alamaz ekmelettin

Maalesef çok var. Savunmaya bakar mısın, Erdoğan kazanacak nasılsa...
Töbe töbe alternatif aday oyları tatile gidecekler sonrada biz biliyorduk Erdoğan'ın kazandığını diyecekler.
Allah'ım! Sen benim aklıma mukayyet ol!
. . .
bash-head.gif

$10491084_10152679327699391_8170033891264601115_n.jpg

evet hanımlar oy kullanalım:72::72::72::72::72:

Burası laik bi ülke giyemezsin iste giyemezsin!

Öyle bi giyer ki, anca agziniz acik bakakalirsiniz, sonra "Tehlikenin farkinda misiniz" safsatalariyla ugrasir,
bir daha ve bir daha elinizde KOCA BIR SIFIRLA kalirsiniz.
12 senedir oldugu gibi. :37:

NOT: Basörtülü DEGILIM!

Öyle bi giyer ki, anca agziniz acik bakakalirsiniz, sonra "Tehlikenin farkinda misiniz" safsatalariyla ugrasir,

Benden alıntı yapıp benimle polemiğe gitmeyin selametle:20:

alıntı yapmıyorum ama eminmki anlayacan ...yani inşALLAH,

hal ve de hala derdiniz başörtüsüya ne diyrbilirm ki

giremzsin yapamazsın

bu başörsüsü size ..........................

ne yapıyor acaba ???

yine iktidara gelsinker tek derrtleri bu olacak
ülke gelişmişmiş
vesaireymiş
umurlarında olmayacak
hadi hepimiz açalım başları ne geçecek elinize nee ne ne
ALLAH eseniz bi cevap verin ya

alıntı yapmıyorum ama eminmki anlayacan ...yani inşALLAH,

hal ve de hala derdiniz başörtüsüya ne diyrbilirm ki

giremzsin yapamazsın

bu başörsüsü size ..........................

ne yapıyor acaba ???

yine iktidara gelsinker tek derrtleri bu olacak
ülke gelişmişmiş
vesaireymiş
umurlarında olmayacak
hadi hepimiz açalım başları ne geçecek elinize nee ne ne
ALLAH eseniz bi cevap verin ya

anlatamazsın canım. biz biliyoruz ne çektiğimizi . halkda anladı. bunlarda anladı kıvranıyorlar takılma.
sorsan en iyi din bilen bunlar kalpleri temiz ya yeter .

birilerine ozgurluk gelince, bi tarafina batiyor diger kesimin..sonrada eyvah seriat geliyor irana benziycez demeye basliyorlar...yillarca demokrasi narasi atanlar nasilda zulum ettiler gormezler...

ben böyle hırslanıp saldırdıklarını görünce seviniyorum :27:

Yüreğimin yağları eriyor böyle..

Annem babam ve ben oy kullanamayacağız ya maalesef ve maalesefffffffff!
Kafadan 3 oy gitti. Önceleri kullanmayacağım diyordum şimdi kullanmak istiyorum ama elimde değil oooof. :50:

tolin'cim sen yırtık kotunuda giyeceksin ,başörtüsüyle isteyen istedigi yerede girecek. bu ülke sadece laik değil özgür ve demokratik bir ülke olacak inşallah ...her ne kadar bunu istemesende :19:

Ankete gelincede ;Ülke genelini değil bence k.k genelini yansıtıyor normal olaraktan:)
bekleyip görücez ,hakımızda hayırlısı olsun....

tolin'cim sen yırtık kotunuda giyeceksin ,başörtüsüyle isteyen istedigi yerede girecek. bu ülke sadece laik değil özgür ve demokratik bir ülke olacak inşallah ...her ne kadar bunu istemesende :19:

Birkaç sayfa önce istememe sebebini yazdım bunu okuyup anladinizmi?

Ayrıca bana tolincim falan demeyin ben bu bu düşüncede olan kimsenin canımı cicimi olmam!

öbür seçim anketinde de chp önde idi :))

Sonara göre akp %53 alacak deniliyor,bakalım neler olacak..

Eki Görüntüle 1209117

Hakan, Tayyip Erdoğan'ın karşısındaki kalabalığa birbirine zıt iki ayrı şey anlatıp ikisini de alkışlatıp yuhalatabilen birisi olduğu için başa çıkılamayacağını anlattı.

İşte Ahmet Hakan'ın "Erdoğan'la başa çıkılmaz" başlıklı yazısı:

ÖNCE İLKOKUL MEZUNU DİYE YUHALATIYOR!

"TAYYİP Erdoğan miting meydanında...
"Fethullah Gülen kim ya...
İlkokul mezunu biri" diyor.

Kitle dalgalanıyor.
Ve "Yuh" sesleri havalanıyor.

SONRA ÜNİVERSİTE MEZUNU DİYE

Tayyip Erdoğan miting meydanında...
"Ekmel kim ya... Neymiş, profesörmüş, üç dil biliyormuş" diyor.
Aynı kitle yine dalgalanıyor.
Ve yine "Yuh" sesleri havalanıyor.

Aynı kitleye, aynı anda...
Hem ilkokul mezunu olmayı, hem "de profesör olmayı yuhalatabiliyor.
Soruyorum: Böyle biriyle kim baş edebilir?

düşünmüyolar kiii:9:
başbakan gelip yüzlerine tükürse yarabbi şükür der bu kişiler

Birkaç sayfa önce istememe sebebini yazdım bunu okuyup anladinizmi?

hamdolsun okudugumu anlaya biliyrum :)
tolin ne sana öyle bakana nede senin yazdıklarına katılmam mümkün değil ! bence her ikinizdede bir fark yok. o eleştirdigin kadınla aynı görüyorum seni üzgünüm :19:.

Tolin seninle aynı görüşteyiz genelde. Bak ben yeni tesettüre girmiş biri olarak kamuya başörtümle girerek laikliği ne gibi bir tehlikeye atıyorum?Laikliğin gitmesi başörtüsüyle hiç alakalı değil. Sorunu yanlış yerden çözmeye çalışıyorsunuz.

Ben açıkken kapalılardan laf yiyordum şimdi de açıklardan laf yiyorum. Böyle olmak zorunda mı ?

Sözlerim her iki taraf içinde geçerli.Ben laikliği savununca başörtüme bakıp imanımı sorgulamaya kalkan mı dersin , başörtüyle görünce Tayyip tayfasıdiye hakareti kendine hak gören mi dersin?

arkadaslar oy verelim. elimizden tek gelen sey buyken oyumuzu verelim. cumhurbaskani ekmelettin olsa cok bir sey degismez. cirkinliklerine alet etmez. gerektigi yerde hop dur diyebilir sadece. ama tayip olursa butun ipler iyice onun olacak, koltugu daha da kotuye kullanacak. kullanmadiginiz oylar kime gidiyor hepimiz biliyoruz. bizim verdigimiz oylarin yarisi cope giderken biz daha da cok olup vermeliyiz. bos oy atarak siz bi sey kazanmazsiniz digerlerinin ekmegine yag surersiniz. oyumuzu verelim! elimizden gelen buydu diyelim, icimiz rahat olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle katiliyorum aslinda erdoganin cumhurbaskani olmasini istiyorum cunku dik bir durusu var ve turkiyeyi ulusal anlamda cok iyi temsil ediyor ama gidisat kotu cunku artik erdogan hirslariyla hareket ediyoru ulkeyi selahattin demirtasa emanet edemeyiz cunku oda durdurulamaz bir guc en iyisi dur denecek yerde durabilicek bir aday ekmelettin ihsanoglu

Back