Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Zaten gorevi olan yapmasi gereken yolu, metroyu lütuf gibi görüyorsunuz ben de bunu anlyamıyorum. Akpden önce metro mu varmiş bilmem ne mi varmiş. Bunlar akpnin değil teknolojinin getirdikleri. He telefon bile tayyiple geldi he.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teknoloji öyle bir senede gelişmez yapılan icraatler ortada başbakan olduğu gün başladı düzenlemelere

Nasip et ya Rabbimm 👪

Ben kimseye oy vermicem sanirim.Çünkü hiç biri haketmiyo bu görevi bence.Al birini vur ötekine.Ama şunun da farkındayım ki tayyip alır bu seçimde de.

Evet,terbiyesizlik.AKP'li olmayan herkese yapıştırdığınız yafta.Gülen'i zerre kadar sevmem,desteklemem.17 Aralık'tan önce de böyleydim.:31:

2009 yılında hanımefendi.Başörtümü kapıda çıkarıp girdim.Kimse dışlamadı.Namaz kıldığımı da,başörtülü olduğumu da bilirdi hocalarım.Ama ben bunu hiç kullanmadım.İlim öğrenmek için katlandım bu sıkıntıya.Tek bir hakaretimi gösteremezsiniz,rica ederim bana yazmayın,sizinle konuşacağımız bir şey yok.

Lafınızı yere atmayın lütfen yazıp yazıp bana yazmayın demekle olmuyor az önce başörtümle okula girdim fislenmedim yazdınız şimdide başımı açtım girdim yazdınız anlayamadım sizde bana yazmayın olurmu çok meraklı değilim sizin gibilerle tartışmayı bilmeyen insanlarla tartışmaya

Nasip et ya Rabbimm 👪

Lafınızı yere atmayın lütfen yazıp yazıp bana yazmayın demekle olmuyor az önce başörtümle okula girdim fislenmedim yazdınız şimdide başımı açtım girdim yazdınız anlayamadım sizde bana yazmayın olurmu çok meraklı değilim sizin gibilerle tartışmayı bilmeyen insanlarla tartışmaya

Nasip et ya Rabbimm 👪

Kapıya kadar başörtüyle gidip kapıdan geçince açınca pekala da okunuyor üniversite.Yeter ki insanın okumaya niyeti olsun.Ben hiç değilim meraklı.Selametle.

bu arada ben izmirde yaşiyorum.Aziz bey metroyu yapti yapmasına da otobusleri kaldirdi.Sanki heryere metro varmis gibi metroyu kullanacakmişiz.Bizim burda metro yok.en yakin metro otobusle 45 dk lik yerde.otobusu de kaldirdigi icin 1 saat de otobus bekliyoruz.Herkes isyan ediyo izmirde bundan dolayi.metroyu her muhite getirdi de biz binmedik sanki.

Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidara taşıyan Paralel değil miydi?
Hafızam mı beni yanıltıyor acaba? :44:

Kapıya kadar başörtüyle gidip kapıdan geçince açınca pekala da okunuyor üniversite.Yeter ki insanın okumaya niyeti olsun.Ben hiç değilim meraklı.Selametle.

İşte herkes sizin gibi rahat olmuyor baş açma konusunda şuanda öyle bir sorun yok çok şükür başbakanımız çözdü hadi inkar edin

Nasip et ya Rabbimm 👪

Son düzenleme:
Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidara taşıyan Paralel değil miydi?
Hafızam mı beni yanıltıyor acaba? :44:

Eğer paralel olsaydı yerel seçimlerde 1. Parti gelebilirmiydi bnm tanıdığım bütün gülenci akraba ve tanıdıklarım mhpli

Nasip et ya Rabbimm 👪

Başörtüsü din falan alakasız ...neyse beni ilgilendirmez konuşmalarınızla örtüşmüyorsunuz

Nasip et ya Rabbimm 👪

Avatardan iman ölçümü mü yapıyorsunuz ? Sizin avatara göre de bebekleri leylek getiriyor o zaman.

İşte herkes sizin gibi rahat olmuyor baş açma konusunda şuanda öyle bir sorun yok çok şükür başbakanımız çözdü hadi inkar edin

Nasip et ya Rabbimm 👪

Evet,8 yılın sonunda çözdü.Çok daha önce çözebilecekken.Ben rahat değilim,sadece okumaya niyetim vardı,örtümün arkasına saklanıp acındırmadım kendimi hiçbir zaman.

Selametle.

Avatardan iman ölçümü mü yapıyorsunuz ? Sizin avatara göre de bebekleri leylek getiriyor o zaman.

Evet,8 yılın sonunda çözdü.Çok daha önce çözebilecekken.Ben rahat değilim,sadece okumaya niyetim vardı,örtümün arkasına saklanıp acındırmadım kendimi hiçbir zaman.

Selametle.

canım benim bazılarını görmeyeceksin,okumayacaksın,canını sıkmayacaksın.maalesef erdoğancı değilsen ya chplisin yada artık cemaatcisin.diğerlerinin erdoğancı olmamasına anlam veremiyorlar işte:1:

Selametle.

İmanınızı ölçtüğüm falan yok ayrıca küçüklen evet öyle bilirdik leylekleri işin esprisi 😊 imzama bakarsan kimden dua istediğimi görürsün 🙏 sizde selametle kalın eğer kırdıysamda hakkınızı helal edin amacım kimseyi kırmak değil burası tartışma platformu hersey konuşuluyor herkesin doğrusuyla yanlışıyla görüşleri kendine

Nasip et ya Rabbimm 👪

Tayyip bir senedir mi başta? Off deveyi getirin hendek atlatayim ya. Saclarim havaya kalkti sinirden.

İmanınızı ölçtüğüm falan yok ayrıca küçüklen evet öyle bilirdik leylekleri işin esprisi 😊 imzama bakarsan kimden dua istediğimi görürsün 🙏 sizde selametle kalın eğer kırdıysamda hakkınızı helal edin amacım kimseyi kırmak değil burası tartışma platformu hersey konuşuluyor herkesin doğrusuyla yanlışıyla görüşleri kendine

Nasip et ya Rabbimm 👪

Siz de hakkınızı helal edin,hayırlı akşamlar.:34:

Baraji gecemeyen insan bile "kapalı oldugum icin okuyamadaağm" diye cemkiriyor ya hayranim.okuyan binlercesi nasil okudu peki? iyi ekmegini yediniz kapalı olmanın.

Baraji gecemeyen insan bile "kapalı oldugum icin okuyamadaağm" diye cemkiriyor ya hayranim.okuyan binlercesi nasil okudu peki? iyi ekmegini yediniz kapalı olmanın.

Kapalilar maşallah zaten basortululer girebilir dendi carsaflisi buruklusu cubbelisi sakallisi hepsi dolustu bunun sonunun boyle olacağı belliydi o yüzden en başından beri karsiydim üniversitede kamu kurumunda basortusunue:19:

Son düzenleme:
ben kotumla minimle giremiyorsam sende ortunle girme o zaman. ozgurluk anlayisiniz müthiş. ben ve benim gibilere ozgurluk digerlerine püü sizin neyinize. ayakta alkisliyorum

ben kotumla minimle giremiyorsam sende ortunle girme o zaman. ozgurluk anlayisiniz müthiş. ben ve benim gibilere ozgurluk digerlerine püü sizin neyinize. ayakta alkisliyorum

Yahu bugün metroya bindim üstümde yırtık kot vardı karşımda oturan kapalı kadın resmen bana acıyan gözlerle baktı şeytan dediki kalk suratına patlat bitane yeminlen biktim bunlardan inat değilmi mini de giyerim yirtikta giyerim anca bunların bildiği doğru zaten bütün sınırım ayağa zipladi bide bu olay İstanbul un ortasında oluyo:19:

Back