Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
ama biz onlara oyle gozlerle baksak dinsiz imansiz oluruz. hosgoru dinini ne hale getirdiler be. islam tayibin tekelinde adami peygamber ilan etti bi profosor. şirk kosuyorsunuz sirk. bunu da dinsiz imansiz(!) kot sort giyen biz mi ogretelim size

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşte herkes sizin gibi rahat olmuyor baş açma konusunda şuanda öyle bir sorun yok çok şükür başbakanımız çözdü hadi inkar edin

Nasip et ya Rabbimm 👪

Hanfendi Sevdlinka okumak icin zamanin yonetmeligine uyarak basortusunu cikarip okula girmis, egitimini tamamlamis, simdi kalkip buralarda bos bos konusmaktan kurtulmus, aydinlatmis kendini. Peki siz ne yaptiniz? Biz ne sikintilar cektik filan diyorsunuz, okulu biraktiniz mi? Evde mi oturdunuz? Keske hayrani oldugunuz kisinin yolundan gitseydiniz bari, o hic sikilmadan milyonlarin karsisina gecip amacini gerceklestirmek icin "papaz elbisesi bile giyerim" diyor, basortusu ne kelime? Basbakaniniz her seyin cozumunu evvelinden beri buluyormus zaten.. Madem bu adami cok tutuyorsunuz, her yaptigi her dedigi cok kiymetli ve tutarli, siz de gunun sartlarina gore istenilen neyse giyip gitseydiniz okula, papaz elbisesi giymekten evladir sonucta..:27: Takil basbakana, hayatini yasa...:34:

Yahu bugün metroya bindim üstümde yırtık kot vardı karşımda oturan kapalı kadın resmen bana acıyan gözlerle baktı şeytan dediki kalk suratına patlat bitane yeminlen biktim bunlardan inat değilmi mini de giyerim yirtikta giyerim anca bunların bildiği doğru zaten bütün sınırım ayağa zipladi bide bu olay İstanbul un ortasında oluyo:19:

Sunlar bir benim karsima cikmiyor.. Otobuste kk kurallari da yok, ben onu bir guzel hallederdim ne guzel...:27: 9 senedir yurtdisindayim tabii, evvelden boyle seyler yoktu ki karsima ciksin.. Herkes efendi efendi isine bakardi kapalisi ve acigiyla.. Artik kabalik dizboyu.. Bastaki ne ki ardindan gelen ne olsun.. Balik bastan kokarmis..:37:

Hanımlar,
lütfen her dakika ceza vermek hoşuma gitmiyor, biraz otokontrol rica ediyorum.
Konu dışına çıkmadan, polemiğe girmeden ve hakaret etmeden pekala fikirlerinizi dile getirebilirsiniz değil mi?

Bir rica da insanların inançlarına ve giyim kuşamlarına laf söylemeyiniz, isteyen baş örtüsü takar, çarşaf giyer, isteyen şortunu mini eteğini giyer, özgürlük özgürlük derken aman biz ne çektik siz rahatsınız, efendim şunları giyenin dini böyledir gibi sözler özgürlük çağrılarınızla bağdaşmıyor bilesiniz.

Dediğin gibi olsaydı Erzurum'u MHP kazanmaz mıydı?

Erzurum cevabını verdi hiç bi erzurumlu sevmiyor gülencileri bende erzurumda yasadım bir zamanlar annem erzurumlu

Nasip et ya Rabbimm 👪

Son düzenleme:
Hanfendi Sevdlinka okumak icin zamanin yonetmeligine uyarak basortusunu cikarip okula girmis, egitimini tamamlamis, simdi kalkip buralarda bos bos konusmaktan kurtulmus, aydinlatmis kendini. Peki siz ne yaptiniz? Biz ne sikintilar cektik filan diyorsunuz, okulu biraktiniz mi? Evde mi oturdunuz? Keske hayrani oldugunuz kisinin yolundan gitseydiniz bari, o hic sikilmadan milyonlarin karsisina gecip amacini gerceklestirmek icin "papaz elbisesi bile giyerim" diyor, basortusu ne kelime? Basbakaniniz her seyin cozumunu evvelinden beri buluyormus zaten.. Madem bu adami cok tutuyorsunuz, her yaptigi her dedigi cok kiymetli ve tutarli, siz de gunun sartlarina gore istenilen neyse giyip gitseydiniz okula, papaz elbisesi giymekten evladir sonucta..:27: Takil basbakana, hayatini yasa...:34:

Çok şükür okulumu bırakmadım neden bırakayım evde otururum yada oturmam buda sizi hiç alakadar etmez o kadar çok saçmalamışsınızki günün şartlarına uysaydınız diye işi kişiselleştiriyorsunuz şuanda...o halde sizde günün şartlarına uyun bu kadar işinize gelirse!

Nasip et ya Rabbimm 👪

Çok şükür okulumu bırakmadım neden bırakayım evde otururum yada oturmam buda sizi hiç alakadar etmez o kadar çok saçmalamışsınızki günün şartlarına uysaydınız diye işi kişiselleştiriyorsunuz şuanda...o halde sizde günün şartlarına uyun bu kadar işinize gelirse!

Nasip et ya Rabbimm 👪

Merak ettim sadece, madem ki basortulusunuz nasil devam edebildiniz diye... Sonucta yasak kalkali fazla olmadi sunun surasinda... Sacma ise de kimin dedigi sacma anlamis oluruz hem.:34: Aklin yolu birdir..

ya cumhurbaskani muhalefetten biri olsun bari de kimse istedigj gibi at kosturamasin.bi durun bakalim bu da boyle olmaz diyecek biri olsun en azindan.gerci dedigim gibi tayyip alir oylari yine.

Merak ettim sadece, madem ki basortulusunuz nasil devam edebildiniz diye... Sonucta yasak kalkali fazla olmadi sunun surasinda... Sacma ise de kimin dedigi sacma anlamis oluruz hem.:34: Aklin yolu birdir..

İyi öylesyse merakınızı iyice gidermiş oldum

Nasip et ya Rabbimm 👪

Yahu bugün metroya bindim üstümde yırtık kot vardı karşımda oturan kapalı kadın resmen bana acıyan gözlerle baktı şeytan dediki kalk suratına patlat bitane yeminlen biktim bunlardan inat değilmi mini de giyerim yirtikta giyerim anca bunların bildiği doğru zaten bütün sınırım ayağa zipladi bide bu olay İstanbul un ortasında oluyo:19:

aynı duyguları paylaşıyoruz. bizim başörtümüzede dik dik bakan bir kesim var. sanane nerde ne istersem giyerim sanane. üniversitede giyerim. kamu kurumunda da.

$050820140725205372339_2.jpg

Hakan, Tayyip Erdoğan'ın karşısındaki kalabalığa birbirine zıt iki ayrı şey anlatıp ikisini de alkışlatıp yuhalatabilen birisi olduğu için başa çıkılamayacağını anlattı.

İşte Ahmet Hakan'ın "Erdoğan'la başa çıkılmaz" başlıklı yazısı:

ÖNCE İLKOKUL MEZUNU DİYE YUHALATIYOR!

"TAYYİP Erdoğan miting meydanında...
"Fethullah Gülen kim ya...
İlkokul mezunu biri" diyor.

Kitle dalgalanıyor.
Ve "Yuh" sesleri havalanıyor.

SONRA ÜNİVERSİTE MEZUNU DİYE

Tayyip Erdoğan miting meydanında...
"Ekmel kim ya... Neymiş, profesörmüş, üç dil biliyormuş" diyor.
Aynı kitle yine dalgalanıyor.
Ve yine "Yuh" sesleri havalanıyor.

Aynı kitleye, aynı anda...
Hem ilkokul mezunu olmayı, hem "de profesör olmayı yuhalatabiliyor.
Soruyorum: Böyle biriyle kim baş edebilir?

Eki Görüntüle 1209117

Hakan, Tayyip Erdoğan'ın karşısındaki kalabalığa birbirine zıt iki ayrı şey anlatıp ikisini de alkışlatıp yuhalatabilen birisi olduğu için başa çıkılamayacağını anlattı.

İşte Ahmet Hakan'ın "Erdoğan'la başa çıkılmaz" başlıklı yazısı:

ÖNCE İLKOKUL MEZUNU DİYE YUHALATIYOR!

"TAYYİP Erdoğan miting meydanında...
"Fethullah Gülen kim ya...
İlkokul mezunu biri" diyor.

Kitle dalgalanıyor.
Ve "Yuh" sesleri havalanıyor.

SONRA ÜNİVERSİTE MEZUNU DİYE

Tayyip Erdoğan miting meydanında...
"Ekmel kim ya... Neymiş, profesörmüş, üç dil biliyormuş" diyor.
Aynı kitle yine dalgalanıyor.
Ve yine "Yuh" sesleri havalanıyor.

Aynı kitleye, aynı anda...
Hem ilkokul mezunu olmayı, hem "de profesör olmayı yuhalatabiliyor.
Soruyorum: Böyle biriyle kim baş edebilir?

başedilebilseydi şuan tayyip erdoğanın yerinde yeller esiyor olacaktı. çok şükür başedemiyorlar. onun arkasında duacıları var.

Ben anlamıyorum hırsız adamın nesine duacısı oluyorsunuz? Gece gündüz çalışıyoruz hepimiz öyle veya böyle üç kuruş paraya, aldığımızın yarısını gelir vergisi diye devlete ödüyoruz. Yetmedi mi verdiğimiz vergilerle oğluna aldığı gemiler, kızının yaptırdığı havuzlu villalar. Yüzlerce ses kaydı çıktı daha ne olması gerekiyor. Adam başbakan, devletin memuru, maaşı ortada. Demiyor musunuz ki bu adam bu kadar parayı nereden buluyor? Usanmadınız mı sömürülmeye? Bu adam halkın adamı mazlumun simgesi filan değil. Siz 2+1 evinizde kiranızı nasıl ödeyeceğinizi düşünürken adam gününü gün ediyor.

Selahattin Demirtaş desen o da katil, Apo'nun adamı. Pazarlıklar masada. Apo RTE cumhurbaşkanı olsa da beni bi çıkarsa diye ellerini ovuştura ovuştura bekliyor. Bu mu sizin vicdanınız? Yetmedi mi bu kadar taviz, yüreğiniz hiç mi sızlamıyor onca şehide.

arkadaslar oy verelim. elimizden tek gelen sey buyken oyumuzu verelim. cumhurbaskani ekmelettin olsa cok bir sey degismez. cirkinliklerine alet etmez. gerektigi yerde hop dur diyebilir sadece. ama tayip olursa butun ipler iyice onun olacak, koltugu daha da kotuye kullanacak. kullanmadiginiz oylar kime gidiyor hepimiz biliyoruz. bizim verdigimiz oylarin yarisi cope giderken biz daha da cok olup vermeliyiz. bos oy atarak siz bi sey kazanmazsiniz digerlerinin ekmegine yag surersiniz. oyumuzu verelim! elimizden gelen buydu diyelim, icimiz rahat olsun.

arkadaslar oy verelim. elimizden tek gelen sey buyken oyumuzu verelim. cumhurbaskani ekmelettin olsa cok bir sey degismez. cirkinliklerine alet etmez. gerektigi yerde hop dur diyebilir sadece. ama tayip olursa butun ipler iyice onun olacak, koltugu daha da kotuye kullanacak. kullanmadiginiz oylar kime gidiyor hepimiz biliyoruz. bizim verdigimiz oylarin yarisi cope giderken biz daha da cok olup vermeliyiz. bos oy atarak siz bi sey kazanmazsiniz digerlerinin ekmegine yag surersiniz. oyumuzu verelim! elimizden gelen buydu diyelim, icimiz rahat olsun.

valla benim tanıdığım 3 kişi ekmelettine vereceklerdi.hatta ben kullanmayacağım diyordumda bana kızıyorlardı.
. ama bodruma gittiler. tatili bölüp oy kullanmak istemiyorlar. savunduklarıda şu.
zaten erdoğan alacak,gerek yok gidip istanbula oy kullanıp geri dönmememize. bu mantaliteyi herkes yaparsa oy falan alamaz ekmelettin

Son düzenleme:
Ben anlamıyorum hırsız adamın nesine duacısı oluyorsunuz? Gece gündüz çalışıyoruz hepimiz öyle veya böyle üç kuruş paraya, aldığımızın yarısını gelir vergisi diye devlete ödüyoruz. Yetmedi mi verdiğimiz vergilerle oğluna aldığı gemiler, kızının yaptırdığı havuzlu villalar. Yüzlerce ses kaydı çıktı daha ne olması gerekiyor. Adam başbakan, devletin memuru, maaşı ortada. Demiyor musunuz ki bu adam bu kadar parayı nereden buluyor? Usanmadınız mı sömürülmeye? Bu adam halkın adamı mazlumun simgesi filan değil. Siz 2+1 evinizde kiranızı nasıl ödeyeceğinizi düşünürken adam gününü gün ediyor.

Selahattin Demirtaş desen o da katil, Apo'nun adamı. Pazarlıklar masada. Apo RTE cumhurbaşkanı olsa da beni bi çıkarsa diye ellerini ovuştura ovuştura bekliyor. Bu mu sizin vicdanınız? Yetmedi mi bu kadar taviz, yüreğiniz hiç mi sızlamıyor onca şehide.

. . .
ok-emoticon.gif

Back